Wednesday, March 12, 2008

Get ready to Cherating this weekend

Petang ni nak gi Jusco jap,cari beberapa keperluan for the kids. Weekend ni kami plan nak ke Cherating.Bilik pun dah booking.Harap2 cuaca mengizinkan la ye..sebenarnya ni kira carry foward punye plan.Last year lagi dah plan nak ke sana tapi masa tu banjir besar melanda Pantai timur..so cancel la.
Nanti mummy nak gi cari new pelampung for my dear baby,Erfan. Ezhan punye pelampung still in a good condition.Adik dah gigit pelampung dia sampai bocor..he..he..Mummy nak beli new swimming trunk for Ezhan too.The old one dah kecik. And need to find the sunblock too.
Ok la..nanti esok kita tengok barang apa lagi yang "terbeli" kat Jusco petang ni..hi..hi..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, March 12, 2008

Get ready to Cherating this weekend

Petang ni nak gi Jusco jap,cari beberapa keperluan for the kids. Weekend ni kami plan nak ke Cherating.Bilik pun dah booking.Harap2 cuaca mengizinkan la ye..sebenarnya ni kira carry foward punye plan.Last year lagi dah plan nak ke sana tapi masa tu banjir besar melanda Pantai timur..so cancel la.
Nanti mummy nak gi cari new pelampung for my dear baby,Erfan. Ezhan punye pelampung still in a good condition.Adik dah gigit pelampung dia sampai bocor..he..he..Mummy nak beli new swimming trunk for Ezhan too.The old one dah kecik. And need to find the sunblock too.
Ok la..nanti esok kita tengok barang apa lagi yang "terbeli" kat Jusco petang ni..hi..hi..

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015