Saturday, April 19, 2008

Our lunch on Saturday

Udang goreng butter bercili



Ketam kukus bersama sos black pepper




Hari ni rajin sikit ke dapur. Pagi lagi dah sibuk kat kitchen. Menu lunch untuk hari ni Steam crab with black pepper sauce & butter prawn with chillies. Semalam sekolah my husband ada dinner kat one of the famous seafood area Kuala Sg Baru (Persatuan Nelayan Kuala Sg Baru @ PNK) tapi I didn't enjoy my food at all because of certain reason. First sebab tempat tu banyak kucing dan saya memang pengeli kucing & second I had to chase my Erfan here & there. Dia membuas sangat malam tadi. Memang saya la yang kenal handle dia sebab daddy sibuk dengan majlis tu kan. Sebabkan terlalu sibuk mengejar Erfan ke sana ke mari I had no pics to share you u guys,sorry sangat





2 comments:

  1. wah bestnye ketam lapor ler nak sikit ketam huhuhu
    re = cik mya dah sihat cuma bab daging lebih tue still ada test yg lum buat huhuhu
    big hug dari cik mya

    ReplyDelete
  2. saya pun tak suka kalu tempat makan ada byk kucing

    rimasssss sgt kan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, April 19, 2008

Our lunch on Saturday

Udang goreng butter bercili



Ketam kukus bersama sos black pepper




Hari ni rajin sikit ke dapur. Pagi lagi dah sibuk kat kitchen. Menu lunch untuk hari ni Steam crab with black pepper sauce & butter prawn with chillies. Semalam sekolah my husband ada dinner kat one of the famous seafood area Kuala Sg Baru (Persatuan Nelayan Kuala Sg Baru @ PNK) tapi I didn't enjoy my food at all because of certain reason. First sebab tempat tu banyak kucing dan saya memang pengeli kucing & second I had to chase my Erfan here & there. Dia membuas sangat malam tadi. Memang saya la yang kenal handle dia sebab daddy sibuk dengan majlis tu kan. Sebabkan terlalu sibuk mengejar Erfan ke sana ke mari I had no pics to share you u guys,sorry sangat





2 comments:

  1. wah bestnye ketam lapor ler nak sikit ketam huhuhu
    re = cik mya dah sihat cuma bab daging lebih tue still ada test yg lum buat huhuhu
    big hug dari cik mya

    ReplyDelete
  2. saya pun tak suka kalu tempat makan ada byk kucing

    rimasssss sgt kan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015