Thursday, December 11, 2008

BORINGnye....


Argh....boringnye!!!!!
Kenapa BORING??? Sebab petang esok ada exam & masih banyak chapter lagi yang belum habis cover!!! Dah baca beberapa round module INTRODUCTION TO LINGUISTIC tu tapi masih ada beberapa chapter yang tak berapa nak ingat isi kandungannye...macam mana ni!! Adoi..tensionnye...apa nak jawab esok ni..ish..ish..harap-harap boleh jawab la esok..tak la repeat paper ni..dah la bosan isi kandungannye..tak sanggup nak hadap lagi sem depan..apa-apa pun YAKIN BOLEH je lah ye...

Ini lah module yang mendera jiwa ku semester ini...hu..hu..

Dan ini salah satu page yang paling susah nak ingat isinye...
* PALING TENSION BILE HUSBAND TAK SUPPORTIVE LANGSUNG MALAM NI..SIAP BEBEL2 LAK....
Bila nampak kita pegang hp dia akan kata
" Kata tak hafal lagi kenapa main sms..baca la modul tu..anak2 biar abang jaga"
Masalahnye dibiarkan anak2 buka channel cartoon dengan volume yang kuat..sambil baca modul telinga ni dengan jelas sekali dapat dengar lagu TOM TOM BAK(walaupun dah duduk dalam bilik & pintu ditutup)!!! Dan penyudahnye kita pun tutup modul & surf internet kejap sesambil baca emel & update blog..KUANG!!KUANG!!KUANG!! Sebelum kantoi dengan Mr.Hubby,kita nak tutup laptop dulu ye nak baca modul semula..
HARAP-HARAP SAYA DAPAT A UNTUK PAPER NI..



2 comments:

  1. heheheheheh relax kak..relax..jgn serabut2...study rerajin tau..gud luck..moga dapat A!

    ReplyDelete
  2. wah bagusnya masih belajar... huhuhuhu linn pun tingin nak samb tapi....

    apapun gudluck yer

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 11, 2008

BORINGnye....


Argh....boringnye!!!!!
Kenapa BORING??? Sebab petang esok ada exam & masih banyak chapter lagi yang belum habis cover!!! Dah baca beberapa round module INTRODUCTION TO LINGUISTIC tu tapi masih ada beberapa chapter yang tak berapa nak ingat isi kandungannye...macam mana ni!! Adoi..tensionnye...apa nak jawab esok ni..ish..ish..harap-harap boleh jawab la esok..tak la repeat paper ni..dah la bosan isi kandungannye..tak sanggup nak hadap lagi sem depan..apa-apa pun YAKIN BOLEH je lah ye...

Ini lah module yang mendera jiwa ku semester ini...hu..hu..

Dan ini salah satu page yang paling susah nak ingat isinye...
* PALING TENSION BILE HUSBAND TAK SUPPORTIVE LANGSUNG MALAM NI..SIAP BEBEL2 LAK....
Bila nampak kita pegang hp dia akan kata
" Kata tak hafal lagi kenapa main sms..baca la modul tu..anak2 biar abang jaga"
Masalahnye dibiarkan anak2 buka channel cartoon dengan volume yang kuat..sambil baca modul telinga ni dengan jelas sekali dapat dengar lagu TOM TOM BAK(walaupun dah duduk dalam bilik & pintu ditutup)!!! Dan penyudahnye kita pun tutup modul & surf internet kejap sesambil baca emel & update blog..KUANG!!KUANG!!KUANG!! Sebelum kantoi dengan Mr.Hubby,kita nak tutup laptop dulu ye nak baca modul semula..
HARAP-HARAP SAYA DAPAT A UNTUK PAPER NI..



2 comments:

  1. heheheheheh relax kak..relax..jgn serabut2...study rerajin tau..gud luck..moga dapat A!

    ReplyDelete
  2. wah bagusnya masih belajar... huhuhuhu linn pun tingin nak samb tapi....

    apapun gudluck yer

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015