Saturday, December 13, 2008

Exam Day 2

Semalam ada exam kat Melaka..pegi awal sikit around 11 dari umah..exam start pukul 3 ptg. Memandangkan Mr.Hubby nak hantar & boys berdua pun ada(Edriana dah dikena pos ke Seremban) so kitaorang lunch dulu..lepas hubby solat Jumaat dia terus hantar kita ke IPPM. So kita tunggu je la kat situ boleh la juge revise for the last time kan...hubby bawak the 2 boys pegi Zoo.Masa dia datang ambik around 5.30 ptg tu Erfan dah tergolek kat seat belakang kepenatan...rupa2nye budak kecik itu didera oleh daddynye suruh berjalan masa kat dalam Zoo..sian si tembam mummy ni...he..he.. Esok pagi ada 1 lagi paper(last..pasni MERDEKA!!!) tak tau la kemana pulak hubby nak bawak berdua tu nanti..











1 comment:

  1. wah syoknya kak klu dah merdeka! hehehehe mmg buleh bercuti sakan lah nanti ni..

    gud lucks n semoga mdpt result wit flying colors!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, December 13, 2008

Exam Day 2

Semalam ada exam kat Melaka..pegi awal sikit around 11 dari umah..exam start pukul 3 ptg. Memandangkan Mr.Hubby nak hantar & boys berdua pun ada(Edriana dah dikena pos ke Seremban) so kitaorang lunch dulu..lepas hubby solat Jumaat dia terus hantar kita ke IPPM. So kita tunggu je la kat situ boleh la juge revise for the last time kan...hubby bawak the 2 boys pegi Zoo.Masa dia datang ambik around 5.30 ptg tu Erfan dah tergolek kat seat belakang kepenatan...rupa2nye budak kecik itu didera oleh daddynye suruh berjalan masa kat dalam Zoo..sian si tembam mummy ni...he..he.. Esok pagi ada 1 lagi paper(last..pasni MERDEKA!!!) tak tau la kemana pulak hubby nak bawak berdua tu nanti..











1 comment:

  1. wah syoknya kak klu dah merdeka! hehehehe mmg buleh bercuti sakan lah nanti ni..

    gud lucks n semoga mdpt result wit flying colors!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015