Wednesday, December 10, 2008

ROP completed

Hari ni bawak Edriana pegi hospital..ada 2nd appoinment dengan specialist di Eye clinic..Edriana kena buat ROP..(normal procedure untuk premature baby) so result nye alhamdulillah..mata Edriana(both side) matang..no more visiit to the Eye clinic..masa tunggu turn tu sempat juge tengok baby2 premature yang lain..ada 1 baby tu yang dah berusia 3 months ++ weight dia masa lahir 1kg je..tapi sekarang dia dah 4.7kg..chubby sangat.Harap-harap Edriana pun akan membesar dengan sihat lepas ni ye..insyallah.Btw last 2 days bawak Edriana pegi jumpe Paed kat Seremban masa tu timbang weight Edriana 2.2kg. Harapnya itu satu perkembangan yang positif ye sayang...buat masa sekarang pakai baju Newborn pun besar lagi,still kena lipat kat lengan & seluar ;p

1 comment:

  1. alhamdulillah...
    edriana sihat....
    hope perkembangan edriana akan bertambah baik....

    kak emy, dah naik byk gark tu kak....berat edriana

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, December 10, 2008

ROP completed

Hari ni bawak Edriana pegi hospital..ada 2nd appoinment dengan specialist di Eye clinic..Edriana kena buat ROP..(normal procedure untuk premature baby) so result nye alhamdulillah..mata Edriana(both side) matang..no more visiit to the Eye clinic..masa tunggu turn tu sempat juge tengok baby2 premature yang lain..ada 1 baby tu yang dah berusia 3 months ++ weight dia masa lahir 1kg je..tapi sekarang dia dah 4.7kg..chubby sangat.Harap-harap Edriana pun akan membesar dengan sihat lepas ni ye..insyallah.Btw last 2 days bawak Edriana pegi jumpe Paed kat Seremban masa tu timbang weight Edriana 2.2kg. Harapnya itu satu perkembangan yang positif ye sayang...buat masa sekarang pakai baju Newborn pun besar lagi,still kena lipat kat lengan & seluar ;p

1 comment:

  1. alhamdulillah...
    edriana sihat....
    hope perkembangan edriana akan bertambah baik....

    kak emy, dah naik byk gark tu kak....berat edriana

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015