Friday, January 23, 2009

HAPPY HOLIDAY




Happy Holiday untuk semua..CNY ni sekolah saya bercuti hingga hari Rabu(walaupun sekolah tu takde sorang pun student@teacher yang berbangsa Cina)cuti tetap cuti ha..ha..yang tak bestnye sekolah suami saya hanya cuti hingga Selasa so tak dapat la nak cuti lelama..Kami akan ke Teluk Intan nanti hantar nephew hubby bertunang.Mula-mula tu plan ingat lepas ke Teluk Intan kami terus nak ke Lumut..saje jalan2 tapi last minute kena tukar plan.Kami nak ke Rompin,Pahang balik dari Teluk Intan nanti..nak bawak Edriana pegi berubat..Lately ni mak saya kata si kecik tu selalu sangat melangok pandang ke atas lepas tu start mencemik2 & akan terus menangis je..pernah sekali dia menangis dari tengahari hingga la ke malam..tak tau la kenapa pulak si kecik tu..so nak bawak la gi Rompin.Rumah kawan saya..bapak dia pandai mengubatkan budak2 kecik yang selalu menangis ni..mudah2 berhasil la nanti.Bukan takde orang yang boleh kat area sini,ada rasanye kot tapi kitaorang tak cari pun sebab memang saje je nak jalan2 ke Rompin sekali.Ok nanti balik kita ceritakan perkembangan Edriana ye..doakan semuanye berjalan lancar..

4 comments:

  1. Happy holiday jugak untuk emy dan family.....

    ooo cian edriana yea...nangis2 ek....baik la pegi berubat sbb kita tak tau apa sebabnya kan...lagipun dia kecik lagi, nak ckp bgtau kita pun tak leh kan....semoga edriana akan sihat lps berubat nnt...

    ReplyDelete
  2. aisshhhhh
    td dah taip punye panjang...
    tp ilang plak


    emy,
    lama yea cuti...
    tu heran
    sekolah cuti sapai sebulan

    kami yg kilang penuh ngan cina pon
    cuti 2 ari je


    oowhhh
    edriana X bape sihat ekkk
    HD pon penah kena
    biase le...bebudak ni nampak je "kawan" dia tuuuu
    harap-harap edriana cepat sihat yea

    ReplyDelete
  3. opps...
    silap
    bukan cuti sapai sebulan...

    sminggu !!

    :P

    ReplyDelete
  4. bb asik nangis je yer..sama la cam echa..masa bb asik nangis jer..smpai sy naik pening.. siap bwk g berubat tp mkcik tu kata xde apa..da mmg pangai dia suker nangis.. bley gitu..hehehhe..
    tp sy harap bb awk xde pape k..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, January 23, 2009

HAPPY HOLIDAY




Happy Holiday untuk semua..CNY ni sekolah saya bercuti hingga hari Rabu(walaupun sekolah tu takde sorang pun student@teacher yang berbangsa Cina)cuti tetap cuti ha..ha..yang tak bestnye sekolah suami saya hanya cuti hingga Selasa so tak dapat la nak cuti lelama..Kami akan ke Teluk Intan nanti hantar nephew hubby bertunang.Mula-mula tu plan ingat lepas ke Teluk Intan kami terus nak ke Lumut..saje jalan2 tapi last minute kena tukar plan.Kami nak ke Rompin,Pahang balik dari Teluk Intan nanti..nak bawak Edriana pegi berubat..Lately ni mak saya kata si kecik tu selalu sangat melangok pandang ke atas lepas tu start mencemik2 & akan terus menangis je..pernah sekali dia menangis dari tengahari hingga la ke malam..tak tau la kenapa pulak si kecik tu..so nak bawak la gi Rompin.Rumah kawan saya..bapak dia pandai mengubatkan budak2 kecik yang selalu menangis ni..mudah2 berhasil la nanti.Bukan takde orang yang boleh kat area sini,ada rasanye kot tapi kitaorang tak cari pun sebab memang saje je nak jalan2 ke Rompin sekali.Ok nanti balik kita ceritakan perkembangan Edriana ye..doakan semuanye berjalan lancar..

4 comments:

  1. Happy holiday jugak untuk emy dan family.....

    ooo cian edriana yea...nangis2 ek....baik la pegi berubat sbb kita tak tau apa sebabnya kan...lagipun dia kecik lagi, nak ckp bgtau kita pun tak leh kan....semoga edriana akan sihat lps berubat nnt...

    ReplyDelete
  2. aisshhhhh
    td dah taip punye panjang...
    tp ilang plak


    emy,
    lama yea cuti...
    tu heran
    sekolah cuti sapai sebulan

    kami yg kilang penuh ngan cina pon
    cuti 2 ari je


    oowhhh
    edriana X bape sihat ekkk
    HD pon penah kena
    biase le...bebudak ni nampak je "kawan" dia tuuuu
    harap-harap edriana cepat sihat yea

    ReplyDelete
  3. opps...
    silap
    bukan cuti sapai sebulan...

    sminggu !!

    :P

    ReplyDelete
  4. bb asik nangis je yer..sama la cam echa..masa bb asik nangis jer..smpai sy naik pening.. siap bwk g berubat tp mkcik tu kata xde apa..da mmg pangai dia suker nangis.. bley gitu..hehehhe..
    tp sy harap bb awk xde pape k..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015