Thursday, January 22, 2009

Baju Edriana & jawab tag






Cardigan size xs..he..he..baru boleh muat dengan anak dara saya tu











Dress size 3-6 months tak tau la bile boleh Edriana pakai.. ;p



Mmm sehari lepas terima parcel dari Ruzi tu keesokkan hari ni saya pegi kerja ada parcel pulak yang sampai kat ofc. Parcel dari Liana(owner of Manjaku)..ada dress untuk Edriana & juge cardigan. Saya minat sangat dengan cardigan tu..sweet sangat.Thanks Liana for everything..satisfied sangat dengan service u..






Ok Sekarang masa nak jawab tag dari Ija(Mama Haikal)



The rules are simple.Use Google Image to search the answers for the questions below.

Then you must choose a picture in the first page of the results,and post it as your answer. After that tagged 6 people.








I am



~ seorang mummy yang penyayang kepada Ezhan, Erfan & Edriana











I really want to






~ jadi kaya raya supaya dapat memiliki kereta idam ni.. ;P (dalam mimpi je la kot)









My favourite place



~ saya suka pegi pulau yang punye kedamaian macam ni..tak kisah la mana2 pun







My favourite thing



~ Alahai banyak ni..tapi salah satunye adalah handbag sebab saya memang jenis orang yang mempunyai koleksi handbag & suke tukar2 handbag bile pegi kerja











My favourite food
~Chocolate cake..kalau ada depan mata memang tak boleh nak tolak ;P





My favourite drink



~Air laici





I live in
~ Masjid Tanah,Melaka


I was born in

~Seremban





My school/college

~MPPM.Maktab Perguruan Perempuan Melayu,Melaka(now known as IPPM)




My favourite story

~Finding Nemo(saya ni memang berjiwa cartoon tau!!)






My hobby

~Banyak..salah satunye SHOPPING ha..ha..




I wish
~Bumi ini kekal aman agar semua dapat hidup tenteram tanpa peperangan..

3 comments:

  1. awk suke shopping online yer..

    ssh hati skang kan tgk keadaan dunia..isu di ghaza tah biler la nk selesai...sian tgk bdk2 mati trbunuh...sgguh kejam israel.. kita doakan semuanya aman damai la hendaknya..

    ReplyDelete
  2. Hehehehe....akhirnya emy dh jwb tag....

    oooo impi nak beli keta mewah ek...bagus tu...-)

    Comel la cardigan edriana tu....sweet jer....tu la kan, kalo baju tuk anak pompuan sumernya cantik2....rasa cam nak beli sumer kan....

    ReplyDelete
  3. alahai comelllnyer akak baju girll tu... linn ni bilalah nak rasa agaknya nak beli baju budak pompuan... huhuhuhuhu linn tgh berusaha mendapatkan baby nie.... akak doakan linn dapat baby girl yer...


    huhhuhuh linn punberkenan gak keto BMW tu..tapi ntah bilalh nak ghasooo....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, January 22, 2009

Baju Edriana & jawab tag






Cardigan size xs..he..he..baru boleh muat dengan anak dara saya tu











Dress size 3-6 months tak tau la bile boleh Edriana pakai.. ;p



Mmm sehari lepas terima parcel dari Ruzi tu keesokkan hari ni saya pegi kerja ada parcel pulak yang sampai kat ofc. Parcel dari Liana(owner of Manjaku)..ada dress untuk Edriana & juge cardigan. Saya minat sangat dengan cardigan tu..sweet sangat.Thanks Liana for everything..satisfied sangat dengan service u..






Ok Sekarang masa nak jawab tag dari Ija(Mama Haikal)



The rules are simple.Use Google Image to search the answers for the questions below.

Then you must choose a picture in the first page of the results,and post it as your answer. After that tagged 6 people.








I am



~ seorang mummy yang penyayang kepada Ezhan, Erfan & Edriana











I really want to






~ jadi kaya raya supaya dapat memiliki kereta idam ni.. ;P (dalam mimpi je la kot)









My favourite place



~ saya suka pegi pulau yang punye kedamaian macam ni..tak kisah la mana2 pun







My favourite thing



~ Alahai banyak ni..tapi salah satunye adalah handbag sebab saya memang jenis orang yang mempunyai koleksi handbag & suke tukar2 handbag bile pegi kerja











My favourite food
~Chocolate cake..kalau ada depan mata memang tak boleh nak tolak ;P





My favourite drink



~Air laici





I live in
~ Masjid Tanah,Melaka


I was born in

~Seremban





My school/college

~MPPM.Maktab Perguruan Perempuan Melayu,Melaka(now known as IPPM)




My favourite story

~Finding Nemo(saya ni memang berjiwa cartoon tau!!)






My hobby

~Banyak..salah satunye SHOPPING ha..ha..




I wish
~Bumi ini kekal aman agar semua dapat hidup tenteram tanpa peperangan..

3 comments:

  1. awk suke shopping online yer..

    ssh hati skang kan tgk keadaan dunia..isu di ghaza tah biler la nk selesai...sian tgk bdk2 mati trbunuh...sgguh kejam israel.. kita doakan semuanya aman damai la hendaknya..

    ReplyDelete
  2. Hehehehe....akhirnya emy dh jwb tag....

    oooo impi nak beli keta mewah ek...bagus tu...-)

    Comel la cardigan edriana tu....sweet jer....tu la kan, kalo baju tuk anak pompuan sumernya cantik2....rasa cam nak beli sumer kan....

    ReplyDelete
  3. alahai comelllnyer akak baju girll tu... linn ni bilalah nak rasa agaknya nak beli baju budak pompuan... huhuhuhuhu linn tgh berusaha mendapatkan baby nie.... akak doakan linn dapat baby girl yer...


    huhhuhuh linn punberkenan gak keto BMW tu..tapi ntah bilalh nak ghasooo....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015