Monday, February 2, 2009

Dapat gift lagi??



Haha..Edriana dapat gift lagi.Kali ni dari my aunt from KL & my cousin. Diaorang bagi baju for the little Edriana Samihah. Baju yang Wan Cantik (nama panggilan untuk aunty saya yang budak2 ni bagi) untuk Edriana & my 2 boys tu was from Aussie..masa my aunt gi Konvo daughter dia hari tu.. Satu lagi tu from my cousin & her mom(aunty saya la juge) Thanks alot to Wan & Mak Long Norsha for everything..to Maklong,u have to wait patiently ye untuk lihat
Edriana pakai itu gown ;P





This cute rompers was given by Wan Cantik


The T-shirt for the boys..





The gown & pyjamas from Maklong Norsha..




Ni pulak gambar masa sebelum hantar Edriana Samihah balik Seremban petang semalam,Erfan sibuk sangat nak pangku adik dia..tengok la senget2 adik dia tu..




Gambar ni pulak daddy snap malam tadi..Erfan sibuk nak pakai ketayap masa lepas mandi..tengok la aksi pak aji dengan diaper saje tu ;p



4 comments:

  1. wah sonokknyer.... akak geramm linn tgok baju baby girll tu..geammm sgt2........ tak sabau nak ado anak pompuan nie.. huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. Pak aji yg seksi..

    Salam kenal

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt pezennn
    nak gak! nak gak! ihiks..

    ReplyDelete
  4. chumelnye gown tu!!! padan ngan tuannye..cute!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, February 2, 2009

Dapat gift lagi??



Haha..Edriana dapat gift lagi.Kali ni dari my aunt from KL & my cousin. Diaorang bagi baju for the little Edriana Samihah. Baju yang Wan Cantik (nama panggilan untuk aunty saya yang budak2 ni bagi) untuk Edriana & my 2 boys tu was from Aussie..masa my aunt gi Konvo daughter dia hari tu.. Satu lagi tu from my cousin & her mom(aunty saya la juge) Thanks alot to Wan & Mak Long Norsha for everything..to Maklong,u have to wait patiently ye untuk lihat
Edriana pakai itu gown ;P





This cute rompers was given by Wan Cantik


The T-shirt for the boys..





The gown & pyjamas from Maklong Norsha..




Ni pulak gambar masa sebelum hantar Edriana Samihah balik Seremban petang semalam,Erfan sibuk sangat nak pangku adik dia..tengok la senget2 adik dia tu..




Gambar ni pulak daddy snap malam tadi..Erfan sibuk nak pakai ketayap masa lepas mandi..tengok la aksi pak aji dengan diaper saje tu ;p



4 comments:

  1. wah sonokknyer.... akak geramm linn tgok baju baby girll tu..geammm sgt2........ tak sabau nak ado anak pompuan nie.. huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. Pak aji yg seksi..

    Salam kenal

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt pezennn
    nak gak! nak gak! ihiks..

    ReplyDelete
  4. chumelnye gown tu!!! padan ngan tuannye..cute!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015