Monday, February 16, 2009

Geng,Pengembaraan Bermula












Dah tak sabar-sabar dah dia ni..













Ez sempat lagi posing sambil pegang botol Erfan tu..







Malam 12hb tu kitaorang pegi la bawak budak berdua ni pegi tengok Upin & Ipin yang baru released kat panggung tu kan. Kita dari umah lepas Maghrib pastu terus ke MBO Cineplex, kat Ayer Keroh tu..Erfan suka sangat..he..he..citer tu telah membuatkan diam dari awal sampai movie habis..caya la Erfan bambam mummy ni..next time boleh bawak lagi..
Jangan tak tau lak semalam kitaorang balik Seremban gi lagi tengok Upin & Ipin untuk 2nd round..tak pernah kitaorang buat sebelum ni..masa kitaorang gi Jusco Seremban 2 tu dia dah nampak poster citer Gang Pengembaraan Bermula tu..pastu dia dah tak nak berganjak ke tempat lain..nak ajak tengok lagi tapi bila check kat counter ticket untuk hari tu dah fully booked..(Erfan dah nangis2 masa ni..)then untuk tidak menghampakan daddy call MBO kat Terminal 2..ada pulak ticket lagi so nak pujuk Erfan punye pasal kitaorang tengok lagi citer tu for the 2nd time..haru tul la budak sorang ni..Ez lak ok je..tak kisah pun..Tapi Erfan memang betul2 obses la dengan Upin & Ipin ni..dia tengok sampai habis..duduk diam2..kat umah pun tak macam tu.. ;D

Nak balik dah...






9 comments:

  1. alahaiii..cyiannye! takpe, next time leh tengok. Aku pon ingat plan nk bawak bebudak ujung bulan ni. biar reda dulu org2 yg berebut nk tengok wayang.. :)

    ~amboiiii...dah ade wifi kt skolah. makin hebat le ni nnt..hihihi

    ReplyDelete
  2. sumer org kata citer ni bes.. ni yg x sbr nk bwah echa g tgk nih..

    ReplyDelete
  3. cayalah erfan...2 kali tgk tu....ni mmg betul2 obses.... emy, citer ni mmg best kan!!! tak rugi kita tgk...

    ReplyDelete
  4. Sumer org dh pi tgk citer nie...daku gak yg tak pegi2 lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  5. betul tu kak. kat jusco memanjang semua penuh! ni pun try usha2, akhirnya dpt gak!

    cerita mmg best!

    ReplyDelete
  6. ala jelesnyer....sume ckp citer ni best....tak sabar dah ni kak nak bawak mia n mija...akak sampai nak tgk 2 kali tu...maknenye mmg super duper best le tu...ye ar layan kat tv pun dah syok.....eiiiiiiiiiii tak saba...tak sabar.....

    hepi semacam anak2 akak dpt tgk citer nie kan....

    ReplyDelete
  7. adoii 2 kali tgok ha.... mesti dia sonok sgt kan.....

    anak2 linn pun sibuk gak nie.. ajak tgok lagi..tapi abah nyer kata tunggu cd jer annti..hahahahh

    ReplyDelete
  8. Sumer dh pi tgk citer nie....bila nak pi ni?...

    Sonok budak2 tu dpt tgk upin & ipin tu...

    ReplyDelete
  9. mas ada kode html ya ga buat di pasang di blog

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, February 16, 2009

Geng,Pengembaraan Bermula












Dah tak sabar-sabar dah dia ni..













Ez sempat lagi posing sambil pegang botol Erfan tu..







Malam 12hb tu kitaorang pegi la bawak budak berdua ni pegi tengok Upin & Ipin yang baru released kat panggung tu kan. Kita dari umah lepas Maghrib pastu terus ke MBO Cineplex, kat Ayer Keroh tu..Erfan suka sangat..he..he..citer tu telah membuatkan diam dari awal sampai movie habis..caya la Erfan bambam mummy ni..next time boleh bawak lagi..
Jangan tak tau lak semalam kitaorang balik Seremban gi lagi tengok Upin & Ipin untuk 2nd round..tak pernah kitaorang buat sebelum ni..masa kitaorang gi Jusco Seremban 2 tu dia dah nampak poster citer Gang Pengembaraan Bermula tu..pastu dia dah tak nak berganjak ke tempat lain..nak ajak tengok lagi tapi bila check kat counter ticket untuk hari tu dah fully booked..(Erfan dah nangis2 masa ni..)then untuk tidak menghampakan daddy call MBO kat Terminal 2..ada pulak ticket lagi so nak pujuk Erfan punye pasal kitaorang tengok lagi citer tu for the 2nd time..haru tul la budak sorang ni..Ez lak ok je..tak kisah pun..Tapi Erfan memang betul2 obses la dengan Upin & Ipin ni..dia tengok sampai habis..duduk diam2..kat umah pun tak macam tu.. ;D

Nak balik dah...






9 comments:

  1. alahaiii..cyiannye! takpe, next time leh tengok. Aku pon ingat plan nk bawak bebudak ujung bulan ni. biar reda dulu org2 yg berebut nk tengok wayang.. :)

    ~amboiiii...dah ade wifi kt skolah. makin hebat le ni nnt..hihihi

    ReplyDelete
  2. sumer org kata citer ni bes.. ni yg x sbr nk bwah echa g tgk nih..

    ReplyDelete
  3. cayalah erfan...2 kali tgk tu....ni mmg betul2 obses.... emy, citer ni mmg best kan!!! tak rugi kita tgk...

    ReplyDelete
  4. Sumer org dh pi tgk citer nie...daku gak yg tak pegi2 lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  5. betul tu kak. kat jusco memanjang semua penuh! ni pun try usha2, akhirnya dpt gak!

    cerita mmg best!

    ReplyDelete
  6. ala jelesnyer....sume ckp citer ni best....tak sabar dah ni kak nak bawak mia n mija...akak sampai nak tgk 2 kali tu...maknenye mmg super duper best le tu...ye ar layan kat tv pun dah syok.....eiiiiiiiiiii tak saba...tak sabar.....

    hepi semacam anak2 akak dpt tgk citer nie kan....

    ReplyDelete
  7. adoii 2 kali tgok ha.... mesti dia sonok sgt kan.....

    anak2 linn pun sibuk gak nie.. ajak tgok lagi..tapi abah nyer kata tunggu cd jer annti..hahahahh

    ReplyDelete
  8. Sumer dh pi tgk citer nie....bila nak pi ni?...

    Sonok budak2 tu dpt tgk upin & ipin tu...

    ReplyDelete
  9. mas ada kode html ya ga buat di pasang di blog

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015