Monday, February 9, 2009

GOODIE BAG



Since a few before saya dah plan nak buat or beli goodie bags untuk Ez birthday esok. Tapi memandangkan saya sangat sibuk lately ni & takde masa nak sit to do the goodie bag things so saya decide untuk order saje dari Mai(itu pun lepas browse blog dia nampak ada order from her previous customer).After a few times discussion(thru emel je..)so saya decide untuk pilih BOB THE BUILDER as the theme. Actually saya dah kenal Mai ni lama.Since Ez kecik lagi.Mai ni dah kira macam anak angkat pada aunty saya.Kitaorang memang rapat la juge masa tu Mai duduk Seremban. Tadi saya dapat courier from Nationwide..Bila buka box tu saya memang tersangat la surprised & puas hati dengan goodie bag tu..Thanks Mai..Kak Emy suka sangat...Nanti boleh order lagi ye!! Pada kawan2 yang berminat boleh jengah2 ke blog dia
http://ms-okinokiyo.blogspot.com/ atau mybirthday.com.my Mai ni pandai juge gubah bunga telur tau.. masa cousin saya kawin hari tu kitaorang tempah bunga pahar dengan dia..sweet sangat..(Mai ni dah kira promote awak le pulak dah ha..)

Ada 60 goodie bags semuanye..

Kejap lagi nak keluar gi cari apa benda nak letak dalam goodie bag tu ye..

Opss saya nak tepek sikit cerita Erfan bambam ni..Malam tadi bila Ez dah tido dia still tak tido lagi.Saya tanda buku dia pun menyibuk sama..minta buku,mintak pen merah,Sibuk nak marking juge dia tu..Saya pun bagi dia sebatang red pen & exercise book Ez yang lama..dalam saya leka menanda tu tetiba saya terperasan dia bukan lagi marking buku tapi jom tengok apa yang telah budak bertuah tu lakukan...


Tengok tu..habis tangan dicontengnye..



Bukan setakat tangan tapi badan pun habis diconteng tau..




Ha..pandai lak malu bila tau mummy ambik gambar dia yang notty tu dah la tak pasal2 kena mandi pulak dah malam2 tu..





14 comments:

  1. esok bday ez dah ha.. mummy buat bday party utk ez ke? harap ez suka hadiah yg aunt ruzi bagi tu ye!
    tahu pun malu dia ya! mummy nak ambik gambar.. pandai nak sorok muka ye! ehhe..
    anak sedara t tu tahun ni 4 tahun emy..tahun depan baru hantar ke tadika...

    ReplyDelete
  2. kak emy...heheh tima kasih kasik promo free..suppose nak kasik hadiah skali tpi serabut2 lupa plak beli...anyway next time kite pos okeh?

    hope ez enjoy the party

    ReplyDelete
  3. tu diaaaa...mmg sah kretip anak awak ni emy wehhh..

    tu bru kat badan bagai..agak2 nya dh bp square feet yg terhasil kt wall umah awak ek?hehe..

    emy..bp ek one pcs of goodies bag tu cost u?cam cantik ar..

    ReplyDelete
  4. wah comel le kek goodies bag tu....bob the builder lagi....cantik kaler kuning tu...mmg happening....

    hihi hi same kes cam mija....pantang dpt pen....kertas die conteng kejap jek....badan gak yg jadi mangse....jenuh le kak emy nak kene menyental time mandi nie.....hi hi hi

    ReplyDelete
  5. cntiknya goodies bag tu..sesuai sgt..

    klakar tgk erfan menunjukkan daya kreativiti dia..heehhe

    ReplyDelete
  6. wah besday erfan yer.... cantikknyer goodies bag tu....... cute sgt2....ni mak budak pun suka tau.. hehehhehehheheh


    hhahahahha kreatif2..

    ReplyDelete
  7. Cantiklah goodies bag tu....bolehlah tempah dgn mai gak :-)

    hehehe...sama kes gak dgn haikal kalo dpt pen ke..magic ke...abis diconteng tangan dia...

    ReplyDelete
  8. wahh siap ade beg goodies lg...
    buat kat mana tu?
    bape hengget ek...

    ReplyDelete
  9. ez..happy birthday to u.. semoga membesar menjd anak yg soleh kepada mummy dan daddy.. menjd abang yg terbaik bt er dan ed.. aunt ruzi, uncle bob, abang adib dan nur sayangkan ez tau! muah.. muah...

    ReplyDelete
  10. happy birthday ez... semoga menjadi anak yang soleh dan di sihat kan tubuh badan..

    cantik arr goodies bag tu... seronok arr ez.. mummy buat birthday party

    laa tu apasal berconteng badan tu.. emy kalau berconteng badan ok lagi.. tapi kalau dah berconteng dinding tu ader sikit angin laa ummi dia .. hahahahaha

    ReplyDelete
  11. happy birthday ez... semoga menjadi anak yang soleh dan di sihat kan tubuh badan..

    cantik arr goodies bag tu... seronok arr ez.. mummy buat birthday party

    laa tu apasal berconteng badan tu.. emy kalau berconteng badan ok lagi.. tapi kalau dah berconteng dinding tu ader sikit angin laa ummi dia .. hahahahaha

    ReplyDelete
  12. haa...tu dia...habis satu badan dicontengnya... hehehe..ni seronok sgt dpt pen la ni.... :D

    ReplyDelete
  13. lupa lak..cantikla goodis bag tu... berapa dia charge utk 1 goodie bag???

    ReplyDelete
  14. cantik sgt goodie bag tu kak..
    happy besday ez

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, February 9, 2009

GOODIE BAG



Since a few before saya dah plan nak buat or beli goodie bags untuk Ez birthday esok. Tapi memandangkan saya sangat sibuk lately ni & takde masa nak sit to do the goodie bag things so saya decide untuk order saje dari Mai(itu pun lepas browse blog dia nampak ada order from her previous customer).After a few times discussion(thru emel je..)so saya decide untuk pilih BOB THE BUILDER as the theme. Actually saya dah kenal Mai ni lama.Since Ez kecik lagi.Mai ni dah kira macam anak angkat pada aunty saya.Kitaorang memang rapat la juge masa tu Mai duduk Seremban. Tadi saya dapat courier from Nationwide..Bila buka box tu saya memang tersangat la surprised & puas hati dengan goodie bag tu..Thanks Mai..Kak Emy suka sangat...Nanti boleh order lagi ye!! Pada kawan2 yang berminat boleh jengah2 ke blog dia
http://ms-okinokiyo.blogspot.com/ atau mybirthday.com.my Mai ni pandai juge gubah bunga telur tau.. masa cousin saya kawin hari tu kitaorang tempah bunga pahar dengan dia..sweet sangat..(Mai ni dah kira promote awak le pulak dah ha..)

Ada 60 goodie bags semuanye..

Kejap lagi nak keluar gi cari apa benda nak letak dalam goodie bag tu ye..

Opss saya nak tepek sikit cerita Erfan bambam ni..Malam tadi bila Ez dah tido dia still tak tido lagi.Saya tanda buku dia pun menyibuk sama..minta buku,mintak pen merah,Sibuk nak marking juge dia tu..Saya pun bagi dia sebatang red pen & exercise book Ez yang lama..dalam saya leka menanda tu tetiba saya terperasan dia bukan lagi marking buku tapi jom tengok apa yang telah budak bertuah tu lakukan...


Tengok tu..habis tangan dicontengnye..



Bukan setakat tangan tapi badan pun habis diconteng tau..




Ha..pandai lak malu bila tau mummy ambik gambar dia yang notty tu dah la tak pasal2 kena mandi pulak dah malam2 tu..





14 comments:

  1. esok bday ez dah ha.. mummy buat bday party utk ez ke? harap ez suka hadiah yg aunt ruzi bagi tu ye!
    tahu pun malu dia ya! mummy nak ambik gambar.. pandai nak sorok muka ye! ehhe..
    anak sedara t tu tahun ni 4 tahun emy..tahun depan baru hantar ke tadika...

    ReplyDelete
  2. kak emy...heheh tima kasih kasik promo free..suppose nak kasik hadiah skali tpi serabut2 lupa plak beli...anyway next time kite pos okeh?

    hope ez enjoy the party

    ReplyDelete
  3. tu diaaaa...mmg sah kretip anak awak ni emy wehhh..

    tu bru kat badan bagai..agak2 nya dh bp square feet yg terhasil kt wall umah awak ek?hehe..

    emy..bp ek one pcs of goodies bag tu cost u?cam cantik ar..

    ReplyDelete
  4. wah comel le kek goodies bag tu....bob the builder lagi....cantik kaler kuning tu...mmg happening....

    hihi hi same kes cam mija....pantang dpt pen....kertas die conteng kejap jek....badan gak yg jadi mangse....jenuh le kak emy nak kene menyental time mandi nie.....hi hi hi

    ReplyDelete
  5. cntiknya goodies bag tu..sesuai sgt..

    klakar tgk erfan menunjukkan daya kreativiti dia..heehhe

    ReplyDelete
  6. wah besday erfan yer.... cantikknyer goodies bag tu....... cute sgt2....ni mak budak pun suka tau.. hehehhehehheheh


    hhahahahha kreatif2..

    ReplyDelete
  7. Cantiklah goodies bag tu....bolehlah tempah dgn mai gak :-)

    hehehe...sama kes gak dgn haikal kalo dpt pen ke..magic ke...abis diconteng tangan dia...

    ReplyDelete
  8. wahh siap ade beg goodies lg...
    buat kat mana tu?
    bape hengget ek...

    ReplyDelete
  9. ez..happy birthday to u.. semoga membesar menjd anak yg soleh kepada mummy dan daddy.. menjd abang yg terbaik bt er dan ed.. aunt ruzi, uncle bob, abang adib dan nur sayangkan ez tau! muah.. muah...

    ReplyDelete
  10. happy birthday ez... semoga menjadi anak yang soleh dan di sihat kan tubuh badan..

    cantik arr goodies bag tu... seronok arr ez.. mummy buat birthday party

    laa tu apasal berconteng badan tu.. emy kalau berconteng badan ok lagi.. tapi kalau dah berconteng dinding tu ader sikit angin laa ummi dia .. hahahahaha

    ReplyDelete
  11. happy birthday ez... semoga menjadi anak yang soleh dan di sihat kan tubuh badan..

    cantik arr goodies bag tu... seronok arr ez.. mummy buat birthday party

    laa tu apasal berconteng badan tu.. emy kalau berconteng badan ok lagi.. tapi kalau dah berconteng dinding tu ader sikit angin laa ummi dia .. hahahahaha

    ReplyDelete
  12. haa...tu dia...habis satu badan dicontengnya... hehehe..ni seronok sgt dpt pen la ni.... :D

    ReplyDelete
  13. lupa lak..cantikla goodis bag tu... berapa dia charge utk 1 goodie bag???

    ReplyDelete
  14. cantik sgt goodie bag tu kak..
    happy besday ez

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015