Tuesday, February 10, 2009

He turning 7 today..










HAPPY BIRTHDAY buat my eldest Muhammad Ezhan Shafri.He turning 7 today..how time flies.Dah besar dah anak mummy ni. Mummy doakan semoga Ez sentiasa dirahmati olehNya,berjaya dalam segala bidang yang diceburi,dikurniakan kesihatan yang sempurna,semoga Ez terus membesar menjadi anak yang taat kepada Daddy & Mummy dan dapat membimbing adik-adik ye. Mummy nak Ez tahu yang Ez adalah segala-galanye buat Mummy & Daddy. Mummy,Daddy,adik Erfan(bambam) & baby Mia love you so much..nothing can change our love to you..HAPPY BIRTHDAY AGAIN!!!

Ez tengah blow the candles..tapi ada orang berebut nak blow sama ;p



Apa saje yang Ez buat mesti Erfan pun nak buat juge..kecoh betul la budak sorang ni

Both are enjoying the cake

Hari ni genapla Ezhan 7 tahun. Kitaorang memang takde plan nak buat birthday party pun memandangkan birthday Ez jatuh pada hari bekerja. Goodie bags tu mummy order untuk Ez share his beautiful moment dengan kawan-kawan kat sekolah je. Semalam sebelum Ez pegi mengaji waktu tu dah lepas maghrib dah tetiba dia request nak bawak hotdoguntuk share dengan classmate dia.Adoi la..mana sempat mummy nak order kat orang kantin sekolah ni. Bila dah discuss dengan daddy dia so mummy decide untuk buatkan hotdog untuk Ez esok so malam tadi lepas news mummy gi supermarket(Family Store je la yang ada kat Masjid Tanah ni)untuk cari sausage & roti. Malam tadi daddy buat surprised untuk Ez.Daddy beli cake kecik untuk Ez potong & kitaorang makan anak beranak tu pun still berlebih lagi.



Jajan2 yang nak letak dalam goodie bag tu..

Goodie bags yang telah siap diisi..

Saya buat semua keje2 ni lepas Erfan dah masuk tido kalau tak memang tak jadi keje di buatnye..

Pagi tadi untuk merealisasikan niat Ez tu saya telah bangun awal pagi.Pukul 4 ok..dasyatnye la..he..he..tapi alhamdulillah saya berjaya menyiapkan 30 bungkus hotdog untuk classmate Ez. Tadi dalam kelas Ez edarkan goodie bag untuk kawan-kawan dia..dia nampak happy.Bila Ez happy mummy dia pun tumpang happy sama la..30 goodie bags untuk kawan-kawan Ez lagi 30 mummy edar-edarkan buat kawan-kawan mummy yang ada anak2 kecik.


Oh..lupa pulak,kesempatan ni saya nak ucapkan terima kasih bebanyak buat Ruzi & co for the birthday gift. Ez happy sangat dapat set buku cerita kisah2 nabi tu Ruzi..kena sesangat la dengan dia yang ulat buku tu..thanks again ye.


Hadiah buku cerita ni dari aunty Ruzi & co @ Temerloh,Pahang

*Untuk kawan-kawan yang bertanya tentang goodie bag tu,cost untuk sebuah rm2.80. Theme & colour pada goodie bag tu boleh pilih ikut citarasa sendiri..pada sesapa yang berminat boleh terus ke mybirthday.com.my.Malam ni daddy plan nak belanja makan kat luar tapi tak tau la nak gi mana kena tanya birthday boy..

4 comments:

  1. kak emy, ibu mithali la wat hotdog kul 4 pagi..tpi mesti best sbb dpt fulfill apa dia nye kehendak & dia pun enjoy mkn kann...kite beli kek jek utk nasya mkn dgn kawan2..leh plak terkehel kepala ni..mcm2 hal plak :p

    ReplyDelete
  2. Happy belated besday ez....semoga jadi anak yg soleh dan dgr ckp ibu bapa....

    Haikal pun sambut besday gak bulan nie...awal 2 hari dari ez....haikalnya besday 8/2...:-)

    Bagusnya emy, bangun kol 4 pagi masakkan hotdog tu...sure ez terharukan...

    ReplyDelete
  3. HAPPY BIRTHDAY TO EZHAN!!!
    ~Semoga menjadi anak yg soleh & semoga hidup sentiasa diberkati Allah S.W.T~

    gigih sungguh kau emy. mmg camni le 'ibu' kan? letih2 pon nk jugak tengok anak tu gumbira. cam aku jugak le, pantang aku kalau anak2 ade sebut nak makan apa2..Insyaallah aku musti tunaikan jugak ;P

    ReplyDelete
  4. rajinnya emy bt hotdog.. banyak pulak tue.. sure ez bangga dan happy mummy sediakan itu pada hari birthdaynya.. tak ada party pun.. ez dan family dah happy.. itu dah cukupkan emy?..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, February 10, 2009

He turning 7 today..










HAPPY BIRTHDAY buat my eldest Muhammad Ezhan Shafri.He turning 7 today..how time flies.Dah besar dah anak mummy ni. Mummy doakan semoga Ez sentiasa dirahmati olehNya,berjaya dalam segala bidang yang diceburi,dikurniakan kesihatan yang sempurna,semoga Ez terus membesar menjadi anak yang taat kepada Daddy & Mummy dan dapat membimbing adik-adik ye. Mummy nak Ez tahu yang Ez adalah segala-galanye buat Mummy & Daddy. Mummy,Daddy,adik Erfan(bambam) & baby Mia love you so much..nothing can change our love to you..HAPPY BIRTHDAY AGAIN!!!

Ez tengah blow the candles..tapi ada orang berebut nak blow sama ;p



Apa saje yang Ez buat mesti Erfan pun nak buat juge..kecoh betul la budak sorang ni

Both are enjoying the cake

Hari ni genapla Ezhan 7 tahun. Kitaorang memang takde plan nak buat birthday party pun memandangkan birthday Ez jatuh pada hari bekerja. Goodie bags tu mummy order untuk Ez share his beautiful moment dengan kawan-kawan kat sekolah je. Semalam sebelum Ez pegi mengaji waktu tu dah lepas maghrib dah tetiba dia request nak bawak hotdoguntuk share dengan classmate dia.Adoi la..mana sempat mummy nak order kat orang kantin sekolah ni. Bila dah discuss dengan daddy dia so mummy decide untuk buatkan hotdog untuk Ez esok so malam tadi lepas news mummy gi supermarket(Family Store je la yang ada kat Masjid Tanah ni)untuk cari sausage & roti. Malam tadi daddy buat surprised untuk Ez.Daddy beli cake kecik untuk Ez potong & kitaorang makan anak beranak tu pun still berlebih lagi.



Jajan2 yang nak letak dalam goodie bag tu..

Goodie bags yang telah siap diisi..

Saya buat semua keje2 ni lepas Erfan dah masuk tido kalau tak memang tak jadi keje di buatnye..

Pagi tadi untuk merealisasikan niat Ez tu saya telah bangun awal pagi.Pukul 4 ok..dasyatnye la..he..he..tapi alhamdulillah saya berjaya menyiapkan 30 bungkus hotdog untuk classmate Ez. Tadi dalam kelas Ez edarkan goodie bag untuk kawan-kawan dia..dia nampak happy.Bila Ez happy mummy dia pun tumpang happy sama la..30 goodie bags untuk kawan-kawan Ez lagi 30 mummy edar-edarkan buat kawan-kawan mummy yang ada anak2 kecik.


Oh..lupa pulak,kesempatan ni saya nak ucapkan terima kasih bebanyak buat Ruzi & co for the birthday gift. Ez happy sangat dapat set buku cerita kisah2 nabi tu Ruzi..kena sesangat la dengan dia yang ulat buku tu..thanks again ye.


Hadiah buku cerita ni dari aunty Ruzi & co @ Temerloh,Pahang

*Untuk kawan-kawan yang bertanya tentang goodie bag tu,cost untuk sebuah rm2.80. Theme & colour pada goodie bag tu boleh pilih ikut citarasa sendiri..pada sesapa yang berminat boleh terus ke mybirthday.com.my.Malam ni daddy plan nak belanja makan kat luar tapi tak tau la nak gi mana kena tanya birthday boy..

4 comments:

  1. kak emy, ibu mithali la wat hotdog kul 4 pagi..tpi mesti best sbb dpt fulfill apa dia nye kehendak & dia pun enjoy mkn kann...kite beli kek jek utk nasya mkn dgn kawan2..leh plak terkehel kepala ni..mcm2 hal plak :p

    ReplyDelete
  2. Happy belated besday ez....semoga jadi anak yg soleh dan dgr ckp ibu bapa....

    Haikal pun sambut besday gak bulan nie...awal 2 hari dari ez....haikalnya besday 8/2...:-)

    Bagusnya emy, bangun kol 4 pagi masakkan hotdog tu...sure ez terharukan...

    ReplyDelete
  3. HAPPY BIRTHDAY TO EZHAN!!!
    ~Semoga menjadi anak yg soleh & semoga hidup sentiasa diberkati Allah S.W.T~

    gigih sungguh kau emy. mmg camni le 'ibu' kan? letih2 pon nk jugak tengok anak tu gumbira. cam aku jugak le, pantang aku kalau anak2 ade sebut nak makan apa2..Insyaallah aku musti tunaikan jugak ;P

    ReplyDelete
  4. rajinnya emy bt hotdog.. banyak pulak tue.. sure ez bangga dan happy mummy sediakan itu pada hari birthdaynya.. tak ada party pun.. ez dan family dah happy.. itu dah cukupkan emy?..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015