Friday, February 6, 2009

IF I WERE A BOY

If I were a boy
Even just for a day
I’d roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girlsI’d kick it with who I wanted
And I’d never get confronted for it.
Cause they’d stick up for me.
[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man.
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taken you for granted
And everything you had got destroyed
If I were a boy
I could turn off my phone
Tell evveryone it’s broken
So they’d think that I was sleepin’ alone
I’d put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she’d be faithful
Waitin’ for me to come home (to come home)
(Chorus)
It’s a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I’d forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong
(Chorus)
But you’re just a boy
You don’t understand
Yeah you don’t understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don’t listen to her
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy
*Saya suka lagu ni sebab lately ni selalu sangat berkumandang kat radio kan..tapi takde kena mengena dengan hidup saya pun saje suka2 je ;D

Pastu nak tepek sikit gambar Erfan masa mandi.Waktu ni saya tengah masa untuk dinner so saya suruh dia mandi kat toilet belakang..kalau kat depan tak nampak,kat belakang senang saya nak monitor budak kecik ni..


Gambar ni shaking sikit..maklum la kat dapur kan mana nak pegang senduk lagi pastu sibuk lak nak snap juge gambar dia ni..

Erfan sekarang suka sangat main air..sampai selalu kena selsema..baru ni bawak dia jumpe his paed..so paed tu advised suruh bagi dia scott emulsion untuk avoid dari selalu kena flue. Masa dia mandi ni ada 1 kejadian tau..kan masa tu saya tengah masak..jarak dapur & toilet tu dekat je..tengah2 masak tu tetiba saya bau wangi sesangat..kuat lak tu bau dia..rupa2nye dia dah main downy ~fabric softner tu..adoilah..habis setengah botol dituangnye pada toilet bowl..(sorry gambar takde sebab masa tu mummy dia dah out of control dah!!) habis stock downy saya untuk bulan ni..bertuah betul la budak sorang ni

Lagi satu tentang Erfan ni,dia ni Barney died hard fan tau,kalau cd tu jangan cite la tengok berulang2.Kat channel 613 kalau dia dapat chance tengok malam2 memang dia bersengkang mata tengok tv sebab malam2 pukul 12 ada barney show..tension oo.. kalau suruh tido sure melalak macam nak pengsan..tapi yang bestnye dia suka sing along dengan barney & dia dah half lagu barney yang ending tu..kalau korang ada anak yang suka tengok barney gak sure familiar ngan lagu ni kan??

I love youYou love meWe're a happy familyWith a great big hugAnd a kiss from me to youWon't you say you love me too?I love youYou love meWe're best friendsLike friends should beWith a great big hugAnd a kiss from me to youWon't you say you love me too?

Saya touching sangat bila dia nyanyi lagu ni especially sebelum dia nak tido..tak sangka sangat dia sampai boleh hafal lagu ni..

*Weekend ni kitaorang plan nak gi cari birthday prezent untuk Ezhan..(his birthday is coming next Tuesday) tapi tak tau la nak carikan dia apa,kawan2 ada suggestion tak??

3 comments:

  1. amacam erfan nak tak mkn Scott tu?? anak2 saya hantu scott... berbaloi membelinya...pagi2 saya bg mkn scott (siap beratur take turns nak mkn), mlm sblm tido saya bg mkn madu Khaula.. hehehe... moga antibodi diorang akan kuat..

    ReplyDelete
  2. anak2 aku pon mandi kat jamban. sbb kt situ lagi luas & senang aku nk monitor.. ;P

    ReplyDelete
  3. hehehehe bebudak ni kan..semua nak buat sendiri..chem ni pun sama, semua nak 'kakak buat'..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, February 6, 2009

IF I WERE A BOY

If I were a boy
Even just for a day
I’d roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girlsI’d kick it with who I wanted
And I’d never get confronted for it.
Cause they’d stick up for me.
[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man.
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taken you for granted
And everything you had got destroyed
If I were a boy
I could turn off my phone
Tell evveryone it’s broken
So they’d think that I was sleepin’ alone
I’d put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she’d be faithful
Waitin’ for me to come home (to come home)
(Chorus)
It’s a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I’d forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong
(Chorus)
But you’re just a boy
You don’t understand
Yeah you don’t understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don’t listen to her
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy
*Saya suka lagu ni sebab lately ni selalu sangat berkumandang kat radio kan..tapi takde kena mengena dengan hidup saya pun saje suka2 je ;D

Pastu nak tepek sikit gambar Erfan masa mandi.Waktu ni saya tengah masa untuk dinner so saya suruh dia mandi kat toilet belakang..kalau kat depan tak nampak,kat belakang senang saya nak monitor budak kecik ni..


Gambar ni shaking sikit..maklum la kat dapur kan mana nak pegang senduk lagi pastu sibuk lak nak snap juge gambar dia ni..

Erfan sekarang suka sangat main air..sampai selalu kena selsema..baru ni bawak dia jumpe his paed..so paed tu advised suruh bagi dia scott emulsion untuk avoid dari selalu kena flue. Masa dia mandi ni ada 1 kejadian tau..kan masa tu saya tengah masak..jarak dapur & toilet tu dekat je..tengah2 masak tu tetiba saya bau wangi sesangat..kuat lak tu bau dia..rupa2nye dia dah main downy ~fabric softner tu..adoilah..habis setengah botol dituangnye pada toilet bowl..(sorry gambar takde sebab masa tu mummy dia dah out of control dah!!) habis stock downy saya untuk bulan ni..bertuah betul la budak sorang ni

Lagi satu tentang Erfan ni,dia ni Barney died hard fan tau,kalau cd tu jangan cite la tengok berulang2.Kat channel 613 kalau dia dapat chance tengok malam2 memang dia bersengkang mata tengok tv sebab malam2 pukul 12 ada barney show..tension oo.. kalau suruh tido sure melalak macam nak pengsan..tapi yang bestnye dia suka sing along dengan barney & dia dah half lagu barney yang ending tu..kalau korang ada anak yang suka tengok barney gak sure familiar ngan lagu ni kan??

I love youYou love meWe're a happy familyWith a great big hugAnd a kiss from me to youWon't you say you love me too?I love youYou love meWe're best friendsLike friends should beWith a great big hugAnd a kiss from me to youWon't you say you love me too?

Saya touching sangat bila dia nyanyi lagu ni especially sebelum dia nak tido..tak sangka sangat dia sampai boleh hafal lagu ni..

*Weekend ni kitaorang plan nak gi cari birthday prezent untuk Ezhan..(his birthday is coming next Tuesday) tapi tak tau la nak carikan dia apa,kawan2 ada suggestion tak??

3 comments:

  1. amacam erfan nak tak mkn Scott tu?? anak2 saya hantu scott... berbaloi membelinya...pagi2 saya bg mkn scott (siap beratur take turns nak mkn), mlm sblm tido saya bg mkn madu Khaula.. hehehe... moga antibodi diorang akan kuat..

    ReplyDelete
  2. anak2 aku pon mandi kat jamban. sbb kt situ lagi luas & senang aku nk monitor.. ;P

    ReplyDelete
  3. hehehehe bebudak ni kan..semua nak buat sendiri..chem ni pun sama, semua nak 'kakak buat'..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015