Thursday, March 5, 2009

Apa cerita hari ni??

Lama tak update sebabnye takde masa + kemalasan yang melampau telah melanda..ok hari ni try juge rajinkan diri supaya sang labah2 tak dapat buat sarang kat blog ni hihihi


Saya tak boleh lama-lama ni sebab nak kena study..esok pagi pukul 9 saya ada exam kat OUM,Melaka..paper Multimedia..nak kata kacang tak la juge sebab kena gak baca walaupun ianye sesuatu yang perlu gak kena ada pembacaan..so saya kena gak la study kalau nak score A kan..hehehe..doakan saya dapat A ok..




Baru-baru ni saya & kawan2 sempat gi jakel sebab ada SALE kan so sempat la beli beberapa pasang kain untuk pakai gi kerja..kitaorang sempat gak cari sepasang kain yang akan dipakai masa mesyuarat Agung PIBG end of March nanti..


ha..ni la kain yang kitaorang beli untuk guru-guru perempuan


pakai masa mesyuarat Agung tu..


Jenuh memilih..


kitaorang siap ikut workers tu naik sampai ke store tau..


Antara kain-kain yang saya beli untuk personal used,saya dah rembat sepasang dua kain dari jenis English Cotton ni..cantik (dimata saya la..)


Saya tak sabar nak jumpe long lost friend saya malam esok~Netty Noreen(Wen)..dah lama tak jumpe Wen ni.Kitaorang berkawan masa saya form 1 sekolah kat Kangar,Perlis masa tu..best friend la..selalu sangat duduk lepak sama-sama,mengumpat sama-sama,menggatal pun sama-sama..he..he..gatal ker ha masa tu??tak la tapi kitaorang memang baik la..tapi lepas saya pindah dari Perlis tak lama lepas tu terus lost contact..baru-baru ni jumpe balik kat facebook..terima kasih la sesangat kat facebook ni..sebab saya banyak jumpe balik kawan-kawan lama masa sekolah rendah dulu pun kat sini.So baru ni saya ada tempah cake untuk hantaran nephew hubby saya tu ngan kawan saya ni..(dia pun ada buat bisnes baking,part time) malam esok saya nak gi pick up the cake kat Alor Gajah..(parents dia orang Alor Gajah) ni kira 1st time jumpe balik selepas almost 15 tahun tak jumpe..macam mana la agaknye ye!! * Wen,awak jangan lak terkezut tengok kita nanti eh..kita dah tak slim macam dulu lagi tau..ahaks..baik aku mengaku awal2 kan ;P





Pastu Sabtu ni kitaorang nak ke Batu Pahat..nephew husband saya kawin ngan orang Batu Pahat..harap2 Edriana doing well masa dalam perjalanan & kat umah pengantin tu nanti..












Ooo lupa lak,AF7 dah nak start kan maknanye demam AF akan melanda lagi..tapi tahun ni best lagi ker ha AF tu macam dulu-dulu?? Teringat lak masa mula-mula tengok AF masa zaman Vince juara tu yang paling gempak minggu Rosma terkeluar(masa tu Rosma still tembam lagi) harap2 contestant tahun ni best-best la kan kalau suara macam hampeh tu yang buat tak best tu..tak sabar nak tengok cara tenaga pengajar AF7 ni mengajar lak sebab tahun ni ramai muka-muka baru..Paling best selalu dapat tengok muka Acis yang cute tu kat tv kan hi..hi..hi..

4 comments:

  1. goodluck for ur exam yea

    aii..minat acis jugak
    sama ler
    dr zaman band gersang lagi
    hihiiii

    ReplyDelete
  2. emy bt pahat tu kt mane..
    slmt dtg ke bt pahat..hehe

    ReplyDelete
  3. oo akak nak exam yeak
    wat betul2 yeak...lieya doakan akak berjaya...mesti boleh punye!!!

    cantik laa kain tu kak...sweet kaler die....

    wah2 kak, mentang2 cuti sekolah, mcm2 tempat nak gi nie...seronoknyer...selamat bercuti kak yeak!!!

    ReplyDelete
  4. Hmm...sorie sangat2 Emy...takde rezeki gak kita nak berjumpa kan?.......takper..nanti Emy tempah lagi kek kat kita...kita jumpa lg...kalo tak tempah kek pun takper...kita jumpa if wen blik alor gajah eh?...alah, kita pun kembang semangkuk gak....toksa malu ler. "wink" wink.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, March 5, 2009

Apa cerita hari ni??

Lama tak update sebabnye takde masa + kemalasan yang melampau telah melanda..ok hari ni try juge rajinkan diri supaya sang labah2 tak dapat buat sarang kat blog ni hihihi


Saya tak boleh lama-lama ni sebab nak kena study..esok pagi pukul 9 saya ada exam kat OUM,Melaka..paper Multimedia..nak kata kacang tak la juge sebab kena gak baca walaupun ianye sesuatu yang perlu gak kena ada pembacaan..so saya kena gak la study kalau nak score A kan..hehehe..doakan saya dapat A ok..




Baru-baru ni saya & kawan2 sempat gi jakel sebab ada SALE kan so sempat la beli beberapa pasang kain untuk pakai gi kerja..kitaorang sempat gak cari sepasang kain yang akan dipakai masa mesyuarat Agung PIBG end of March nanti..


ha..ni la kain yang kitaorang beli untuk guru-guru perempuan


pakai masa mesyuarat Agung tu..


Jenuh memilih..


kitaorang siap ikut workers tu naik sampai ke store tau..


Antara kain-kain yang saya beli untuk personal used,saya dah rembat sepasang dua kain dari jenis English Cotton ni..cantik (dimata saya la..)


Saya tak sabar nak jumpe long lost friend saya malam esok~Netty Noreen(Wen)..dah lama tak jumpe Wen ni.Kitaorang berkawan masa saya form 1 sekolah kat Kangar,Perlis masa tu..best friend la..selalu sangat duduk lepak sama-sama,mengumpat sama-sama,menggatal pun sama-sama..he..he..gatal ker ha masa tu??tak la tapi kitaorang memang baik la..tapi lepas saya pindah dari Perlis tak lama lepas tu terus lost contact..baru-baru ni jumpe balik kat facebook..terima kasih la sesangat kat facebook ni..sebab saya banyak jumpe balik kawan-kawan lama masa sekolah rendah dulu pun kat sini.So baru ni saya ada tempah cake untuk hantaran nephew hubby saya tu ngan kawan saya ni..(dia pun ada buat bisnes baking,part time) malam esok saya nak gi pick up the cake kat Alor Gajah..(parents dia orang Alor Gajah) ni kira 1st time jumpe balik selepas almost 15 tahun tak jumpe..macam mana la agaknye ye!! * Wen,awak jangan lak terkezut tengok kita nanti eh..kita dah tak slim macam dulu lagi tau..ahaks..baik aku mengaku awal2 kan ;P





Pastu Sabtu ni kitaorang nak ke Batu Pahat..nephew husband saya kawin ngan orang Batu Pahat..harap2 Edriana doing well masa dalam perjalanan & kat umah pengantin tu nanti..












Ooo lupa lak,AF7 dah nak start kan maknanye demam AF akan melanda lagi..tapi tahun ni best lagi ker ha AF tu macam dulu-dulu?? Teringat lak masa mula-mula tengok AF masa zaman Vince juara tu yang paling gempak minggu Rosma terkeluar(masa tu Rosma still tembam lagi) harap2 contestant tahun ni best-best la kan kalau suara macam hampeh tu yang buat tak best tu..tak sabar nak tengok cara tenaga pengajar AF7 ni mengajar lak sebab tahun ni ramai muka-muka baru..Paling best selalu dapat tengok muka Acis yang cute tu kat tv kan hi..hi..hi..

4 comments:

  1. goodluck for ur exam yea

    aii..minat acis jugak
    sama ler
    dr zaman band gersang lagi
    hihiiii

    ReplyDelete
  2. emy bt pahat tu kt mane..
    slmt dtg ke bt pahat..hehe

    ReplyDelete
  3. oo akak nak exam yeak
    wat betul2 yeak...lieya doakan akak berjaya...mesti boleh punye!!!

    cantik laa kain tu kak...sweet kaler die....

    wah2 kak, mentang2 cuti sekolah, mcm2 tempat nak gi nie...seronoknyer...selamat bercuti kak yeak!!!

    ReplyDelete
  4. Hmm...sorie sangat2 Emy...takde rezeki gak kita nak berjumpa kan?.......takper..nanti Emy tempah lagi kek kat kita...kita jumpa lg...kalo tak tempah kek pun takper...kita jumpa if wen blik alor gajah eh?...alah, kita pun kembang semangkuk gak....toksa malu ler. "wink" wink.

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015