Wednesday, March 25, 2009

Jawab TAG Neeza

Hai..ada lagi game tag mengetag ni ye..kali ni dari Neeza..
Ok kita straight forward je eh...

1) Lelaki no 1 dalam hidup anda
Mestila my beloved husband kan..sapa lagi En.Mohd Selan b. Md Rani the one and only
2) Perdana Menteri M'sia no 4
Tun dr Mahathir memang dah jadi sejarah negara
3) Gossip di tangga no 2 sekarang
Mmm..apa eh??saya ni jarang ikuti ruangan gossip la..lembabss sikit he..he..
4)Selebriti paling chumel no 1
Barney tu boleh kire celebriti ker ha??
5)Kakak no 4Aku tade kakak no.4..
Saya ada sorang kakak je..
6)Teman rapat no 10
Teman rapat saya tak mencecah bilangan diatas ;p
7)Kawan paling kudukut no 6
Mmm..adala sorang tu TUUUT...
8)Kekasih no 2 anda
Permata hati saya la..Ez,Erfan & Edriana
9)Artis lelaki no 1 di hati anda
Kalau dalam Malaysia,Fahrin Ahmad kot...
10)Adik no 3
Saya ada sorang je adik lelaki sebabnye kitaorang 3 beradik hihihi

Buat Neeza ok tak??Dah puas hati ker,ok la tu yerk..

Kesempatan ni saya nak ucapan terima kasih sesangat pada korang yang sudi terima pemberian ikhlas dari saya tu ye..terima kasih sangat..terasa dihargai tau..so touching
Ok la..chow dulu..banyak keje ni..esok ada Mesyuarat Agung PIBG kat sekolah tu so banyak la keje nak kena settle..esok saya try update result Ujian Ezhan baru-baru ni ye..insyallah

5 comments:

  1. mekaseh emy
    sudi jwb tag dgn gigih
    sy bg 100% dan bintang2 gemerlapan :D

    ReplyDelete
  2. ruzi x sempat lg nk jawab tag dr neeza ni.. anyway.. x dpt lagi parcel drpd ruzi?? risau ni!!
    have a great weekend emy!!
    sure happy nak amik miakan??

    ReplyDelete
  3. tq wishkan anak2 ruzi.. nanti ruzi amik award gantung kat blog ruzi ye! tq..

    ReplyDelete
  4. wah ni kire tag ala2 biodata kan kak emy......

    selamat bermesyuarat PIBG kak.....

    ReplyDelete
  5. yong byk lagi utang tag ..hehehehee

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, March 25, 2009

Jawab TAG Neeza

Hai..ada lagi game tag mengetag ni ye..kali ni dari Neeza..
Ok kita straight forward je eh...

1) Lelaki no 1 dalam hidup anda
Mestila my beloved husband kan..sapa lagi En.Mohd Selan b. Md Rani the one and only
2) Perdana Menteri M'sia no 4
Tun dr Mahathir memang dah jadi sejarah negara
3) Gossip di tangga no 2 sekarang
Mmm..apa eh??saya ni jarang ikuti ruangan gossip la..lembabss sikit he..he..
4)Selebriti paling chumel no 1
Barney tu boleh kire celebriti ker ha??
5)Kakak no 4Aku tade kakak no.4..
Saya ada sorang kakak je..
6)Teman rapat no 10
Teman rapat saya tak mencecah bilangan diatas ;p
7)Kawan paling kudukut no 6
Mmm..adala sorang tu TUUUT...
8)Kekasih no 2 anda
Permata hati saya la..Ez,Erfan & Edriana
9)Artis lelaki no 1 di hati anda
Kalau dalam Malaysia,Fahrin Ahmad kot...
10)Adik no 3
Saya ada sorang je adik lelaki sebabnye kitaorang 3 beradik hihihi

Buat Neeza ok tak??Dah puas hati ker,ok la tu yerk..

Kesempatan ni saya nak ucapan terima kasih sesangat pada korang yang sudi terima pemberian ikhlas dari saya tu ye..terima kasih sangat..terasa dihargai tau..so touching
Ok la..chow dulu..banyak keje ni..esok ada Mesyuarat Agung PIBG kat sekolah tu so banyak la keje nak kena settle..esok saya try update result Ujian Ezhan baru-baru ni ye..insyallah

5 comments:

  1. mekaseh emy
    sudi jwb tag dgn gigih
    sy bg 100% dan bintang2 gemerlapan :D

    ReplyDelete
  2. ruzi x sempat lg nk jawab tag dr neeza ni.. anyway.. x dpt lagi parcel drpd ruzi?? risau ni!!
    have a great weekend emy!!
    sure happy nak amik miakan??

    ReplyDelete
  3. tq wishkan anak2 ruzi.. nanti ruzi amik award gantung kat blog ruzi ye! tq..

    ReplyDelete
  4. wah ni kire tag ala2 biodata kan kak emy......

    selamat bermesyuarat PIBG kak.....

    ReplyDelete
  5. yong byk lagi utang tag ..hehehehee

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015