Thursday, March 12, 2009

Pantai Kemunting

Ni sebenar aktiviti last weekend..lambat nye nak dapat update kan..sungguh lembabss diriku ini he..he..

Weekend baru ni saje bawak budak2 ni gi Padang Kemunting yang hanya 10-15 minit perjalanan dari umah kitaorang ni..as usual la pantai tu kalau weekend memang penuh & ramai gilos dengan orang.Kitaorang pegi dah petang dalan pukul 5.30 cenggitu tu yang payah sikit nak dapat port yang best. Cuaca pun panas terik masa tu.lepas puas mencari tempat teduh (tapi takde dah masa tu) akhirnye kitaorang jumpe gak la 1 port yang ok juge untuk budak2 ni main pasir & main air..


Erfan dah bersedia nak ke pantai

Ez pun setakat main kat gigi air je..
Mia kesilauan..ha..ha..sian dia tapi air liur tetapi maintain meleleh tu ha..adoi hai..sabar je la



Mula-mula tu dia ok lagi tak lama lepas tu mula la resah gelisah.. dan akhirnye..

there she goes my little princess
Daddy je la yang melayan budak berdua tu..saya malas nak mengotorkan kaki he..he..

Lebih kurang pukul 7 kitaorang gerak balik umah..

*Malam ni nak kena gi umah my SIL yang nak kenduri weekend nanti..malam ni ada aktiviti merewang..kalau kat umah parents saya takde dah aktiviti cenggitu..sebabnye semua orang pakai catering services..tapi sekali sekala ada aktiviti macam ni dapat gak la saya merasa suasananye kan..

6 comments:

  1. best lah kak..umah dkt dgn pantai..syok! sonang nak mandi manda..

    tapi chem ni kekadang tak best bwk dia gi pantai..dia ada masanya takut air kak..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. wah meriah kak...suke laa anak bujang akak tu dpt main air....sian plak tgk tuan puteri tu terkenyit2 mate silau matahari ker kak....takpe2, pas ni dah besar leh join gedebush ngan abg he he he he.....

    ReplyDelete
  3. bestlah umah dekat pantai, leh gi sokmo kan....KL ni mana ada pantai huhuhu...

    ReplyDelete
  4. cantiknya pantai..best dpt umah dkt kawasan pantai.. syiokkan??
    ruzi kat opis b ni.. saja lepak sini ari ni.. sambil2 nk tgu amik anak petang kang...
    emy dan anak2 sht?

    ReplyDelete
  5. hi emy.. camne kenduri kat umah ur sil.. mesti meriah sebab sedara mara dtgkan?? org melaka kalau buat kerja kawin.. mmg meriah! nanti upload gmbr ok?? I'm waiting..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, March 12, 2009

Pantai Kemunting

Ni sebenar aktiviti last weekend..lambat nye nak dapat update kan..sungguh lembabss diriku ini he..he..

Weekend baru ni saje bawak budak2 ni gi Padang Kemunting yang hanya 10-15 minit perjalanan dari umah kitaorang ni..as usual la pantai tu kalau weekend memang penuh & ramai gilos dengan orang.Kitaorang pegi dah petang dalan pukul 5.30 cenggitu tu yang payah sikit nak dapat port yang best. Cuaca pun panas terik masa tu.lepas puas mencari tempat teduh (tapi takde dah masa tu) akhirnye kitaorang jumpe gak la 1 port yang ok juge untuk budak2 ni main pasir & main air..


Erfan dah bersedia nak ke pantai

Ez pun setakat main kat gigi air je..
Mia kesilauan..ha..ha..sian dia tapi air liur tetapi maintain meleleh tu ha..adoi hai..sabar je la



Mula-mula tu dia ok lagi tak lama lepas tu mula la resah gelisah.. dan akhirnye..

there she goes my little princess
Daddy je la yang melayan budak berdua tu..saya malas nak mengotorkan kaki he..he..

Lebih kurang pukul 7 kitaorang gerak balik umah..

*Malam ni nak kena gi umah my SIL yang nak kenduri weekend nanti..malam ni ada aktiviti merewang..kalau kat umah parents saya takde dah aktiviti cenggitu..sebabnye semua orang pakai catering services..tapi sekali sekala ada aktiviti macam ni dapat gak la saya merasa suasananye kan..

6 comments:

  1. best lah kak..umah dkt dgn pantai..syok! sonang nak mandi manda..

    tapi chem ni kekadang tak best bwk dia gi pantai..dia ada masanya takut air kak..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. wah meriah kak...suke laa anak bujang akak tu dpt main air....sian plak tgk tuan puteri tu terkenyit2 mate silau matahari ker kak....takpe2, pas ni dah besar leh join gedebush ngan abg he he he he.....

    ReplyDelete
  3. bestlah umah dekat pantai, leh gi sokmo kan....KL ni mana ada pantai huhuhu...

    ReplyDelete
  4. cantiknya pantai..best dpt umah dkt kawasan pantai.. syiokkan??
    ruzi kat opis b ni.. saja lepak sini ari ni.. sambil2 nk tgu amik anak petang kang...
    emy dan anak2 sht?

    ReplyDelete
  5. hi emy.. camne kenduri kat umah ur sil.. mesti meriah sebab sedara mara dtgkan?? org melaka kalau buat kerja kawin.. mmg meriah! nanti upload gmbr ok?? I'm waiting..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015