Monday, March 23, 2009

Penatnye

Hari ni penat sangat rasanya..maklum la dah cuti seminggu sebelum ni kan..;D
Pagi tadi pun terbangun lewat..hik..hik..nasib hari ni Monday so ada assembly la kan jadi takde hal kalau terlewat sikit kalau hari lain memang la haru biru dibuatnye..
Hari saya puasa..bukan puasa ganti*saya takde tinggal puasa last year sebab masa tu tengah pregnant kan..* saya puasa nazar so kali ni nak bayar la balik ha..
Malas + penat untuk memasak untuk berbuka nanti so plan nak beli @ berbuka kat luar je la..
Ok la time2 puasa ni tak leh la nak bergosip kang kureng la pahala puasa ku ini ;p

4 comments:

  1. salam kenal.. salam ziarah.. ade masa, singgahla rumah mar yer...

    ReplyDelete
  2. tu ar kak emy, lieya pun plan nak puase ari ni ....tapi tetibe peod plak.....tangguh lagi laa nie...lagi 3 ari ni....tahun lepas 14 hari excuse puase...adoiyai!!!!

    selamat berbuke nanti!!!

    ReplyDelete
  3. hihihi..kau dah sedap coti lama, skali nk stat keje mmg berat kan? ;P

    ReplyDelete
  4. ooo yea ar emy cuti sekolah kan...bla dh stat ni rasa cam malaskan sbb dh cuti lama :-). iza pun lum ganti puasa lagi nie...tak tahulah larat ke tidak nie....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, March 23, 2009

Penatnye

Hari ni penat sangat rasanya..maklum la dah cuti seminggu sebelum ni kan..;D
Pagi tadi pun terbangun lewat..hik..hik..nasib hari ni Monday so ada assembly la kan jadi takde hal kalau terlewat sikit kalau hari lain memang la haru biru dibuatnye..
Hari saya puasa..bukan puasa ganti*saya takde tinggal puasa last year sebab masa tu tengah pregnant kan..* saya puasa nazar so kali ni nak bayar la balik ha..
Malas + penat untuk memasak untuk berbuka nanti so plan nak beli @ berbuka kat luar je la..
Ok la time2 puasa ni tak leh la nak bergosip kang kureng la pahala puasa ku ini ;p

4 comments:

  1. salam kenal.. salam ziarah.. ade masa, singgahla rumah mar yer...

    ReplyDelete
  2. tu ar kak emy, lieya pun plan nak puase ari ni ....tapi tetibe peod plak.....tangguh lagi laa nie...lagi 3 ari ni....tahun lepas 14 hari excuse puase...adoiyai!!!!

    selamat berbuke nanti!!!

    ReplyDelete
  3. hihihi..kau dah sedap coti lama, skali nk stat keje mmg berat kan? ;P

    ReplyDelete
  4. ooo yea ar emy cuti sekolah kan...bla dh stat ni rasa cam malaskan sbb dh cuti lama :-). iza pun lum ganti puasa lagi nie...tak tahulah larat ke tidak nie....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015