Monday, April 6, 2009

Chocolate cake..

Pada member-member blogger yang banyak bagi positive comments tu terima kasih sesangat..
Ha..saya dah tak sentap lagi dah..hi..hi..saya positive thinker.Malas la serabut2 kepala kan..tadi gi sekolah pun mood sangat baik..Saya kalau hari Isnin memang try to maintain good mood :D baru la best nak bekerja..


Tadi ada kelas tambahan sampai pukul 3.30 sampai umah dalam pukul 4 dah..tapi tetiba je terasa nak buat choc cake lama dah tak buat..


Saya dah sort out semua bahan-bahan jap lagi nak start la buat..*Kalau ikut penat memang malas dah ni..tapi memikirkan tekak yang terasa nak makan juge ni akan ku gagahkan jua..*


Ok nanti dah siap cake saya upload citer pasal choc cake lak eh..

10 comments:

  1. ruzi baru nak komen pasal entry tersentap tu.. tp tiba2 kuar pasal kek choc emy lak.. ehe..
    tulah emy. .. mmg payah nak puaskan hati semua org.. supaya berpuas hati dgn kita.. mmg tak dapat punya.. semua bergantung pada kita sajalah.. biar apa saja pendapat org lain.. kita pikir apa yg terbaik saja... kan..? baru tak srabut kepala.. life is short.. make it sweet.. mcm kek choc yg bakal emy bakar jap lagi.. ehe.... nanti tayang gambar kek ok.. !! oh! yummynya!! penah tgk entry emy buat kek choc sebelum ini.. :)

    ReplyDelete
  2. kek chocolate? uih sedapnyer x sabar nak tgk hasilnyer... mmg peberet tuh...

    ReplyDelete
  3. phieww...
    igt ade gambar kek tadi, rasa nak tersentap jek sebab takut terliur ekekeke

    ReplyDelete
  4. chayok ler kak
    yess...kita kena positive thinking....baru ler kita akan rasa happy...biar ler apa pun tanggapan org kak...janji kita tahu diri kita....

    fuiyooo....cake coklat ler...
    kiranyer nie hadiah utk diri sendiri kerana berjaya tidak menyentap lagi nie kak....bravo ler kak

    ReplyDelete
  5. sedap tu kek coklat..my fav..nak2 yg dikukus..alahaii..tliur

    ReplyDelete
  6. seb baik kak emy dah okey.....senyum2 selalu key

    wah kak sedapnye choc kek....lieya nak sikit boleh....he hehe

    ReplyDelete
  7. wat la lebih sket yer.. dapnyer choc. cake.. sy kalo tingin mkn.. suh mak sy buatkan... sedapppp.. suka mkn topping dia...hahahha

    ReplyDelete
  8. wah wah...mood sudah ok ni..siap nak baking lagi..bagusnya... tak sabar nak tunggu choc cake awak tu....choc moist ker???

    ReplyDelete
  9. rajinnya wat kek coklat...

    Emy, iza pun gi gak kat karnival pendidikan kat mitc tu...iza gi 4 & 5hb. coz opis iza ada wat karnival halal kat sebelah karnival pendidikan tu....:-). Lupa nak bgtau emy, kalo tak leh jumpa kan....

    ReplyDelete
  10. hi emy.. apa kabar? ni mesti bz blog x berupdatekan? x pe.. ruzi faham.. nanti ada entry terbaru.. ruzi dtg ziarah emy lagi ok!! :-[)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, April 6, 2009

Chocolate cake..

Pada member-member blogger yang banyak bagi positive comments tu terima kasih sesangat..
Ha..saya dah tak sentap lagi dah..hi..hi..saya positive thinker.Malas la serabut2 kepala kan..tadi gi sekolah pun mood sangat baik..Saya kalau hari Isnin memang try to maintain good mood :D baru la best nak bekerja..


Tadi ada kelas tambahan sampai pukul 3.30 sampai umah dalam pukul 4 dah..tapi tetiba je terasa nak buat choc cake lama dah tak buat..


Saya dah sort out semua bahan-bahan jap lagi nak start la buat..*Kalau ikut penat memang malas dah ni..tapi memikirkan tekak yang terasa nak makan juge ni akan ku gagahkan jua..*


Ok nanti dah siap cake saya upload citer pasal choc cake lak eh..

10 comments:

  1. ruzi baru nak komen pasal entry tersentap tu.. tp tiba2 kuar pasal kek choc emy lak.. ehe..
    tulah emy. .. mmg payah nak puaskan hati semua org.. supaya berpuas hati dgn kita.. mmg tak dapat punya.. semua bergantung pada kita sajalah.. biar apa saja pendapat org lain.. kita pikir apa yg terbaik saja... kan..? baru tak srabut kepala.. life is short.. make it sweet.. mcm kek choc yg bakal emy bakar jap lagi.. ehe.... nanti tayang gambar kek ok.. !! oh! yummynya!! penah tgk entry emy buat kek choc sebelum ini.. :)

    ReplyDelete
  2. kek chocolate? uih sedapnyer x sabar nak tgk hasilnyer... mmg peberet tuh...

    ReplyDelete
  3. phieww...
    igt ade gambar kek tadi, rasa nak tersentap jek sebab takut terliur ekekeke

    ReplyDelete
  4. chayok ler kak
    yess...kita kena positive thinking....baru ler kita akan rasa happy...biar ler apa pun tanggapan org kak...janji kita tahu diri kita....

    fuiyooo....cake coklat ler...
    kiranyer nie hadiah utk diri sendiri kerana berjaya tidak menyentap lagi nie kak....bravo ler kak

    ReplyDelete
  5. sedap tu kek coklat..my fav..nak2 yg dikukus..alahaii..tliur

    ReplyDelete
  6. seb baik kak emy dah okey.....senyum2 selalu key

    wah kak sedapnye choc kek....lieya nak sikit boleh....he hehe

    ReplyDelete
  7. wat la lebih sket yer.. dapnyer choc. cake.. sy kalo tingin mkn.. suh mak sy buatkan... sedapppp.. suka mkn topping dia...hahahha

    ReplyDelete
  8. wah wah...mood sudah ok ni..siap nak baking lagi..bagusnya... tak sabar nak tunggu choc cake awak tu....choc moist ker???

    ReplyDelete
  9. rajinnya wat kek coklat...

    Emy, iza pun gi gak kat karnival pendidikan kat mitc tu...iza gi 4 & 5hb. coz opis iza ada wat karnival halal kat sebelah karnival pendidikan tu....:-). Lupa nak bgtau emy, kalo tak leh jumpa kan....

    ReplyDelete
  10. hi emy.. apa kabar? ni mesti bz blog x berupdatekan? x pe.. ruzi faham.. nanti ada entry terbaru.. ruzi dtg ziarah emy lagi ok!! :-[)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015