Monday, May 25, 2009

Arrrrgh!!! Boringnye

Hu..hu... sedihnya la..saya.Tension wooooo!!! Nak tau kenapa tak??? Minggu depankan sekolah dah mula bercuti, kitaorang ni dah plan baik punye nak bawak budak-budak tu gi bercuti..dah terbayang-bayang dah ni..hotel pun dah siap cari & booking dah ni tinggal nak packing baju je ha..tapi tetiba pagi tadi masa saya datang sekolah kan...tetiba PAR sekolah saya bagi tau ada saya kena attend kursus..saya tak kisah kena gi kursus tu tapi masalahnya kursus tu start 1st-3rd June hu..hu...tensionnye la..rosak mood saya untuk hari ni.
Tapi tadi saya dah call JPM nak minta pegi seisi yang pertama @ ketiga sebab yang saya kena pegi tu seisi kedua..Pegawai tu kata esok dia bagi tau macam mana..harap2 ada la cikgu dari sekolah lain yang nak tukar tarikh ngan saya..

9 comments:

  1. alahai..mesti tension sebab awak dah planning baik punya..harap2 la permintaan awak tu diterima... kalau tak, kena merayu lagi sampai dpt... semoga semuanya ok emy..

    ReplyDelete
  2. yerlaaa.. mesti sentapp jerr mood kan.. kalo saya pon mau ilang selera nak kursus..

    moga2 ada laa yg ganti..

    ReplyDelete
  3. patut la tension kak.. kalo sy pun tension..last minute kena p kursus la plak... huhuhu...
    hopefully akak punya permintaan dimakbulkan

    ReplyDelete
  4. kalau aku..harus pegi coti2 mesia...hehe....

    ReplyDelete
  5. Memang tensesn kalo camni...rosak plan kan....harap2 dptlah tukar kursus tu kan....

    ReplyDelete
  6. salam emy..

    la.. baik punya planning.. harap permintaan u tu diluluskan.. insya allah.. enjoy ur holidays ya!!

    ReplyDelete
  7. alahai sian akak.....mmg la kak, kalo lieya pun dah tunggang terbalik mood....baik2 plan tetibe lain plak jadinye...sabar kak yeak, harap percutian akak jadi jugak....

    ReplyDelete
  8. time cuti skolah time tu la kan...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, May 25, 2009

Arrrrgh!!! Boringnye

Hu..hu... sedihnya la..saya.Tension wooooo!!! Nak tau kenapa tak??? Minggu depankan sekolah dah mula bercuti, kitaorang ni dah plan baik punye nak bawak budak-budak tu gi bercuti..dah terbayang-bayang dah ni..hotel pun dah siap cari & booking dah ni tinggal nak packing baju je ha..tapi tetiba pagi tadi masa saya datang sekolah kan...tetiba PAR sekolah saya bagi tau ada saya kena attend kursus..saya tak kisah kena gi kursus tu tapi masalahnya kursus tu start 1st-3rd June hu..hu...tensionnye la..rosak mood saya untuk hari ni.
Tapi tadi saya dah call JPM nak minta pegi seisi yang pertama @ ketiga sebab yang saya kena pegi tu seisi kedua..Pegawai tu kata esok dia bagi tau macam mana..harap2 ada la cikgu dari sekolah lain yang nak tukar tarikh ngan saya..

9 comments:

  1. alahai..mesti tension sebab awak dah planning baik punya..harap2 la permintaan awak tu diterima... kalau tak, kena merayu lagi sampai dpt... semoga semuanya ok emy..

    ReplyDelete
  2. yerlaaa.. mesti sentapp jerr mood kan.. kalo saya pon mau ilang selera nak kursus..

    moga2 ada laa yg ganti..

    ReplyDelete
  3. patut la tension kak.. kalo sy pun tension..last minute kena p kursus la plak... huhuhu...
    hopefully akak punya permintaan dimakbulkan

    ReplyDelete
  4. kalau aku..harus pegi coti2 mesia...hehe....

    ReplyDelete
  5. Memang tensesn kalo camni...rosak plan kan....harap2 dptlah tukar kursus tu kan....

    ReplyDelete
  6. salam emy..

    la.. baik punya planning.. harap permintaan u tu diluluskan.. insya allah.. enjoy ur holidays ya!!

    ReplyDelete
  7. alahai sian akak.....mmg la kak, kalo lieya pun dah tunggang terbalik mood....baik2 plan tetibe lain plak jadinye...sabar kak yeak, harap percutian akak jadi jugak....

    ReplyDelete
  8. time cuti skolah time tu la kan...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015