Tuesday, May 19, 2009

Happy Birthday Hubby & Teachers' Day Celebration



Semalam, 18 May 2009 genap la usia my beloved husband yang ke 41 tahun..ha..ha..you're getting older my dear (He said live begin at 40,hu..hu..ye ker? Sayang doakan abang diberikan kesihatan yang sempurna, kejayaan dalam hidup dan terus bahagia disamping kami..Ezhan, Erfan & Mia also wish their daddy HAPPY BIRTHDAY...








Semalam juga kat sekolah kami ada sambutan Hari Guru peringkat sekolah..macam-macam aktiviti telah diadakan..macam tahun2 lepas la juge..tapi tahun ni yang bestnya ada aktiviti sukaneka yang melibatkan semua guru. Dalam setiap team guru disertakan juge beberapa orang pelajar.








Saya yang pakai T-shirt orange tu alamak!!Tak nampak muka la..


Ez pun join juge tapi bukan satu team dengan mummy dia yeah


Tahun ni semua guru terpaksa join tu yang jadi lebih meriah tu..kumpulan saya memenangi acara bawa belon berisi air..syok oo..lepas tu ada acara tukar-tukar hadiah antara guru..memandang acara ni tiap2 tahun tak pernah miss la so masa nak cari hadiah hari tu susah juge la. Balik sekolah semalam macam biasa la budak2 kat umah ni sama2 berebut nak bukak hadiah..adoi la..berplastik2 bawak balik tau..sampai kitaorang ni dah takde tempat nak simpan ha..mana yang bahagian yang students saya bagi campur dengan students husband saya lagi..tapi semuanya masih kitaorang simpan dengan elok..yela menghargai apa yang budak2 ni bagi kan..


* Psst korang risau tak dengan keadaan H1N1 yang dah ada kat Malaysia sekarang ni..kitaorang kat Melaka ni ha lagi la risau nak bawak kids jalan2 kat luar dengan macam2 virus ada sekarang ni kan..harap2 semuanya kembali seperti sediakala..

12 comments:

  1. happy belated bday to ur hubby emy!!

    semoga dilanjutkan usia.. dimurahkan rezeki dan berbhg bersama family selalu.. amin..

    selamat hari guru untuk kalian berdua..

    terus gigih mendidik anak2 bangsa..

    go! go! go!

    :-)

    ReplyDelete
  2. hapy belated besday tuk ur hubby

    n belated teachers day too to u emy..

    ReplyDelete
  3. 1st - happy besday to your hubby kak

    2nd - happy teacher day .....

    3rd -seronok ler ada xtvt2 cam nie....dah lama x join xtvt sukaneka....hu hu hu rindunyer

    seronok kan kak bila sumer participate....terasa kemeriahannyer

    ReplyDelete
  4. Kak Emy... Happy Teacher's Day....
    to hubby kak emy... HAppy B'day... Moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  5. hepi besday to husbby yerk......dan selamat hari guru utk emy...

    wah meriah tu emy majlis teacher day..... laki linn ckp hari ni majlis kat sekk dia.... hehhe linn lak tak sabar nak tunggu hadiah..hahahaha suka sbb budak2 suka bg frame...

    ReplyDelete
  6. Happy belated besday to hubby emy...

    Happy teacher's day to emy...

    ReplyDelete
  7. epi belated besday to asben emy yerr.. and selamat hari guru pada emy..

    ReplyDelete
  8. hepi besdey tuk hubby akak...

    wah meriah la kak sambutan teacher's day sekolah akak.....happening sungguh....

    ReplyDelete
  9. hepi besday to ur hubby n hepi teachers day to u..

    bes ar awak emy.. msti dpt byk hadiah kan

    ReplyDelete
  10. happy belated bday to ur hubby n happy teacher's day to uuuuuuuuuuuu!!!
    best nya jadik cekgu buleh dpt adiah bnyk² : D

    duk umah pun belum tentu selamat emy. huhuhu

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to your hubby...hehehe..betul tu..hubby saya pun selalu cakap, life begins at 40 (tapi dia blm lagi la, sebok je ulang2 ayat tu)...

    syoknya korang bersukan... dahla menang dpt hadiah...tambah lagi hadiah yg murid2 bg..mesti seronok kan tiap2 thn dpt present...

    ReplyDelete
  12. Salam singgah dan salam kenal.. really nice blog.. Ade mase, jemputla ke teratak Ungu Violet pulak.. salam persahabatan...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, May 19, 2009

Happy Birthday Hubby & Teachers' Day Celebration



Semalam, 18 May 2009 genap la usia my beloved husband yang ke 41 tahun..ha..ha..you're getting older my dear (He said live begin at 40,hu..hu..ye ker? Sayang doakan abang diberikan kesihatan yang sempurna, kejayaan dalam hidup dan terus bahagia disamping kami..Ezhan, Erfan & Mia also wish their daddy HAPPY BIRTHDAY...








Semalam juga kat sekolah kami ada sambutan Hari Guru peringkat sekolah..macam-macam aktiviti telah diadakan..macam tahun2 lepas la juge..tapi tahun ni yang bestnya ada aktiviti sukaneka yang melibatkan semua guru. Dalam setiap team guru disertakan juge beberapa orang pelajar.








Saya yang pakai T-shirt orange tu alamak!!Tak nampak muka la..


Ez pun join juge tapi bukan satu team dengan mummy dia yeah


Tahun ni semua guru terpaksa join tu yang jadi lebih meriah tu..kumpulan saya memenangi acara bawa belon berisi air..syok oo..lepas tu ada acara tukar-tukar hadiah antara guru..memandang acara ni tiap2 tahun tak pernah miss la so masa nak cari hadiah hari tu susah juge la. Balik sekolah semalam macam biasa la budak2 kat umah ni sama2 berebut nak bukak hadiah..adoi la..berplastik2 bawak balik tau..sampai kitaorang ni dah takde tempat nak simpan ha..mana yang bahagian yang students saya bagi campur dengan students husband saya lagi..tapi semuanya masih kitaorang simpan dengan elok..yela menghargai apa yang budak2 ni bagi kan..


* Psst korang risau tak dengan keadaan H1N1 yang dah ada kat Malaysia sekarang ni..kitaorang kat Melaka ni ha lagi la risau nak bawak kids jalan2 kat luar dengan macam2 virus ada sekarang ni kan..harap2 semuanya kembali seperti sediakala..

12 comments:

  1. happy belated bday to ur hubby emy!!

    semoga dilanjutkan usia.. dimurahkan rezeki dan berbhg bersama family selalu.. amin..

    selamat hari guru untuk kalian berdua..

    terus gigih mendidik anak2 bangsa..

    go! go! go!

    :-)

    ReplyDelete
  2. hapy belated besday tuk ur hubby

    n belated teachers day too to u emy..

    ReplyDelete
  3. 1st - happy besday to your hubby kak

    2nd - happy teacher day .....

    3rd -seronok ler ada xtvt2 cam nie....dah lama x join xtvt sukaneka....hu hu hu rindunyer

    seronok kan kak bila sumer participate....terasa kemeriahannyer

    ReplyDelete
  4. Kak Emy... Happy Teacher's Day....
    to hubby kak emy... HAppy B'day... Moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  5. hepi besday to husbby yerk......dan selamat hari guru utk emy...

    wah meriah tu emy majlis teacher day..... laki linn ckp hari ni majlis kat sekk dia.... hehhe linn lak tak sabar nak tunggu hadiah..hahahaha suka sbb budak2 suka bg frame...

    ReplyDelete
  6. Happy belated besday to hubby emy...

    Happy teacher's day to emy...

    ReplyDelete
  7. epi belated besday to asben emy yerr.. and selamat hari guru pada emy..

    ReplyDelete
  8. hepi besdey tuk hubby akak...

    wah meriah la kak sambutan teacher's day sekolah akak.....happening sungguh....

    ReplyDelete
  9. hepi besday to ur hubby n hepi teachers day to u..

    bes ar awak emy.. msti dpt byk hadiah kan

    ReplyDelete
  10. happy belated bday to ur hubby n happy teacher's day to uuuuuuuuuuuu!!!
    best nya jadik cekgu buleh dpt adiah bnyk² : D

    duk umah pun belum tentu selamat emy. huhuhu

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday to your hubby...hehehe..betul tu..hubby saya pun selalu cakap, life begins at 40 (tapi dia blm lagi la, sebok je ulang2 ayat tu)...

    syoknya korang bersukan... dahla menang dpt hadiah...tambah lagi hadiah yg murid2 bg..mesti seronok kan tiap2 thn dpt present...

    ReplyDelete
  12. Salam singgah dan salam kenal.. really nice blog.. Ade mase, jemputla ke teratak Ungu Violet pulak.. salam persahabatan...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015