Sunday, May 10, 2009

Happy Mother's Day



Nak wish HAPPY MOTHER's DAY buat semua member-member blogger yang bergelar Ibu / Mama / Mummy / Umi / Mak atau apa saje gelaran yang diberi. Yang penting maknanye tetap sama kan..Dikesempatan ini saya nak tujukan juge ucapan Selamat Hari Ibu ni buat insan-insan tersayang yang cukup bererti dalam diri saya..


1st- Buat Mummy saya ~ Mummy yang terbaik yang Allah telah anugerahkan pada saya,sabar melayan karenah saya yang adakalanye menyakitkan hati ;p..Seorang yang sentiasa membantu saya dikala saya susah dan sering berkongsi cerita suka @ duka..Mak saya jaga saya dalam pantang,jagakan anak2 saya juge dikala saya memerlukan.Saya doakan semoga Allah kurniakan kesihatan yang sempurna dan panjangkan usia mummy saya..


2nd - Buat MIL saya ~ Mak mertua saya ni seorang yang sabar..tak cerewet dan amat memahami..walaupun dia dah tua tapi saya dapat rasakan yang dia cukup sporting dan yang paling best dia tak pernah campuri urusan rumah tangga kami..


3rd - Buat aunty2 saya ~ Mummy Bob, Aunty Nor, Aunty Kiah & Aunty Ida. Aunty2 saya ni merupakan kakak & adik2 mummy saya. Mereka cukup sporting dan amat memahami. Saya sayang mereka semua. Kami pernah berkongsi rasa suka dan duka..Harapan saya semoga mereka juge diberikan kesihatan yang sempurna dan dipanjangkan usia,insyallah..


Saya selalu tanamkan azam dalam diri untuk jadi Mummy yang terbaik buat Ezhan, Erfan & Edriana..


* psst..saya dapat chocolate dari Ez sempena Mother's Day & My beloved hubby baked a cake for me..walaupun taste cake tu tak boleh beat SR's cake but the effort he tried to show make me so touched and appriciate it so much...muaaah..Love you guys so much
Opss May adalah bulan celebration untuk saya.Banyak perkara-perkara menarik yang akan saya celebrate in this month and for sure diet saya sure tak menjadi bulan ni sebab asyik kena makan cake aje hu...hu..hu..

9 comments:

  1. kak emy, bestnye dpt kek.kite paksa ayah nasya wish kat kite sbb dia xigt punnn

    kite rindu lerr aunty norr :( & happy mothers day too!

    ReplyDelete
  2. slamat hari ibuk utk kau jugak.. :)

    ReplyDelete
  3. SElamat hari ibu jugak utk emy...

    ReplyDelete
  4. WAH KAK emy dpt kek ke....hubby plak tu yg buat, mmg rajin hubby kak emy, nape tak tepek gambar, tak dpt rase, dpt tgk pun jadi laa hi hihihi.....

    hepi mother's day buat kak emy

    ReplyDelete
  5. epi mothers day.. special kek tuh...

    ReplyDelete
  6. selamat hari ibu buat kak emy...

    semoga kita jadi yang terbaik...

    ReplyDelete
  7. hepi mothers day emi..

    besnyer dpt kek special

    ReplyDelete
  8. hi emy..

    selamat hari ibu..

    happy 8th wedding anniversary today..

    semoga u dan lan kekal jodohnya.. dan hidup bahagia for ever n ever.. insya allah... amin...

    have a great day ok!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, May 10, 2009

Happy Mother's Day



Nak wish HAPPY MOTHER's DAY buat semua member-member blogger yang bergelar Ibu / Mama / Mummy / Umi / Mak atau apa saje gelaran yang diberi. Yang penting maknanye tetap sama kan..Dikesempatan ini saya nak tujukan juge ucapan Selamat Hari Ibu ni buat insan-insan tersayang yang cukup bererti dalam diri saya..


1st- Buat Mummy saya ~ Mummy yang terbaik yang Allah telah anugerahkan pada saya,sabar melayan karenah saya yang adakalanye menyakitkan hati ;p..Seorang yang sentiasa membantu saya dikala saya susah dan sering berkongsi cerita suka @ duka..Mak saya jaga saya dalam pantang,jagakan anak2 saya juge dikala saya memerlukan.Saya doakan semoga Allah kurniakan kesihatan yang sempurna dan panjangkan usia mummy saya..


2nd - Buat MIL saya ~ Mak mertua saya ni seorang yang sabar..tak cerewet dan amat memahami..walaupun dia dah tua tapi saya dapat rasakan yang dia cukup sporting dan yang paling best dia tak pernah campuri urusan rumah tangga kami..


3rd - Buat aunty2 saya ~ Mummy Bob, Aunty Nor, Aunty Kiah & Aunty Ida. Aunty2 saya ni merupakan kakak & adik2 mummy saya. Mereka cukup sporting dan amat memahami. Saya sayang mereka semua. Kami pernah berkongsi rasa suka dan duka..Harapan saya semoga mereka juge diberikan kesihatan yang sempurna dan dipanjangkan usia,insyallah..


Saya selalu tanamkan azam dalam diri untuk jadi Mummy yang terbaik buat Ezhan, Erfan & Edriana..


* psst..saya dapat chocolate dari Ez sempena Mother's Day & My beloved hubby baked a cake for me..walaupun taste cake tu tak boleh beat SR's cake but the effort he tried to show make me so touched and appriciate it so much...muaaah..Love you guys so much
Opss May adalah bulan celebration untuk saya.Banyak perkara-perkara menarik yang akan saya celebrate in this month and for sure diet saya sure tak menjadi bulan ni sebab asyik kena makan cake aje hu...hu..hu..

9 comments:

  1. kak emy, bestnye dpt kek.kite paksa ayah nasya wish kat kite sbb dia xigt punnn

    kite rindu lerr aunty norr :( & happy mothers day too!

    ReplyDelete
  2. slamat hari ibuk utk kau jugak.. :)

    ReplyDelete
  3. SElamat hari ibu jugak utk emy...

    ReplyDelete
  4. WAH KAK emy dpt kek ke....hubby plak tu yg buat, mmg rajin hubby kak emy, nape tak tepek gambar, tak dpt rase, dpt tgk pun jadi laa hi hihihi.....

    hepi mother's day buat kak emy

    ReplyDelete
  5. epi mothers day.. special kek tuh...

    ReplyDelete
  6. selamat hari ibu buat kak emy...

    semoga kita jadi yang terbaik...

    ReplyDelete
  7. hepi mothers day emi..

    besnyer dpt kek special

    ReplyDelete
  8. hi emy..

    selamat hari ibu..

    happy 8th wedding anniversary today..

    semoga u dan lan kekal jodohnya.. dan hidup bahagia for ever n ever.. insya allah... amin...

    have a great day ok!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015