Tuesday, May 5, 2009

My kids..

Mia dengan new teether..yang lama dah hancus kena baham dengan Erfan ;p

Gambar ni semua saya snap masa kitaorang lepak-lepak kat rumah weekend baru ni..Lepas balik dari jemputan kenduri kawin sambil golek-golek dengan my kids sempat la snap gambar diaorang tiga beradik..tapi masa ni Ez sibuk dengan cartoon kat tv..ajak ambik gambar pun asyik suruh snap cepat-cepat je boring betul..Erfan & Mia juge yang cool..


I love this pic so much...muaaahhh...




Erfan try to kiss Mia..tengok air liur Mia meleleh mula la dia geli..then asyik la dia kata mummy..adik ludah..tengok mummy..then terus la dia buat-buat jatuh..nasib baik Mia sempat diselamatkan..

Ceh..masa ni dia sibuk nak kejarkan cartoon kat tv..Mia je yang ready..

Mia dah mula bergerak ke depan & ke belakang..


Pastu tergolek..bila tak berapa nak stabil

Try bangun balik..

Dan yang pasti ini budak kecik dah tak mau duduk dalam baby cot kalau time dia jaga....kalau letak atas katil kena hadang ngan bantal banyak2..takut jatuh

10 comments:

  1. amboiiiii... sayang btol abgnye pd si adik ek... bagusla camtu hehehe

    ReplyDelete
  2. ya Allah kak...comey bangat mia.makin beso makin comey.dulu kecik je.skg dah bambam..geram tol tgk

    re - kak, haah tu bisnes baru.simple je.tp masyuk.jom le joint kak.btw, tq ye wish tok kami

    ReplyDelete
  3. BULAT BETUL MATE si mia tu kak....kelakko plak bace abg die kate adik ludah tu hi hi hi...comel jek....

    nampak sangat abg sayang betul ngan adik....

    ReplyDelete
  4. haa...mia dah semakin lasak ye...ni kena hati2 ni emy..nanti ada yg terjatuh dari katil...

    cakap pasal posing ni..bdk2 ni mmg camtu kan..nak suruh semua ready, berkurunla...ada je yg diorang buat... kdg2 tu saya ni terjerit2 suruh dok diam..bukan lama pun, nak snap sekeping je... tapi end up berkeping2..bila tgk taked pun yg betul2 elok..sib biakla digital kan.. kalau kamera dulu2, tak ke membazir tu... :D

    ReplyDelete
  5. mia makin chumell... suka tgk da....dah beso dah dia... hmm baik nyer abg... jaga adik... syang abg kat adik dia....
    suka tgk...

    ReplyDelete
  6. cumel dah gegirl tu..hehehhe

    baguslah kak..abang dah pandai syg adik dia tu..

    ReplyDelete
  7. haiyoooo teeter adik abg erfan yer yg geget... hahahhahah

    alahai sayang adikkkk yer.... bagusss nyer abng

    ReplyDelete
  8. salam emy...

    banyak gambar mia.. pandai posing tue!! :-)

    air liur meleleh.. tak dpt makan apa masa pregnantkan mia ari tu emy? ehhe..

    re: jaundis adam dh ok.. doc tahan x bagi kuar lagi sebab nak check bekas bedah kak long t.. esok lusa.. insya allah.. dh boleh balik ke rumah..

    ReplyDelete
  9. boolattnya mata mia... rasanya mia ni iras mama dia kan.. tgk anak org cam kejap jer da besar.. bila tgk anak sndiri..rasa cam lmbt jer besar.. tp siyes ..rndu sgt ngan bau echa masa baby.. sdp jer.. skang ni bucuk masyam jer..hahahha

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, May 5, 2009

My kids..

Mia dengan new teether..yang lama dah hancus kena baham dengan Erfan ;p

Gambar ni semua saya snap masa kitaorang lepak-lepak kat rumah weekend baru ni..Lepas balik dari jemputan kenduri kawin sambil golek-golek dengan my kids sempat la snap gambar diaorang tiga beradik..tapi masa ni Ez sibuk dengan cartoon kat tv..ajak ambik gambar pun asyik suruh snap cepat-cepat je boring betul..Erfan & Mia juge yang cool..


I love this pic so much...muaaahhh...




Erfan try to kiss Mia..tengok air liur Mia meleleh mula la dia geli..then asyik la dia kata mummy..adik ludah..tengok mummy..then terus la dia buat-buat jatuh..nasib baik Mia sempat diselamatkan..

Ceh..masa ni dia sibuk nak kejarkan cartoon kat tv..Mia je yang ready..

Mia dah mula bergerak ke depan & ke belakang..


Pastu tergolek..bila tak berapa nak stabil

Try bangun balik..

Dan yang pasti ini budak kecik dah tak mau duduk dalam baby cot kalau time dia jaga....kalau letak atas katil kena hadang ngan bantal banyak2..takut jatuh

10 comments:

  1. amboiiiii... sayang btol abgnye pd si adik ek... bagusla camtu hehehe

    ReplyDelete
  2. ya Allah kak...comey bangat mia.makin beso makin comey.dulu kecik je.skg dah bambam..geram tol tgk

    re - kak, haah tu bisnes baru.simple je.tp masyuk.jom le joint kak.btw, tq ye wish tok kami

    ReplyDelete
  3. BULAT BETUL MATE si mia tu kak....kelakko plak bace abg die kate adik ludah tu hi hi hi...comel jek....

    nampak sangat abg sayang betul ngan adik....

    ReplyDelete
  4. haa...mia dah semakin lasak ye...ni kena hati2 ni emy..nanti ada yg terjatuh dari katil...

    cakap pasal posing ni..bdk2 ni mmg camtu kan..nak suruh semua ready, berkurunla...ada je yg diorang buat... kdg2 tu saya ni terjerit2 suruh dok diam..bukan lama pun, nak snap sekeping je... tapi end up berkeping2..bila tgk taked pun yg betul2 elok..sib biakla digital kan.. kalau kamera dulu2, tak ke membazir tu... :D

    ReplyDelete
  5. mia makin chumell... suka tgk da....dah beso dah dia... hmm baik nyer abg... jaga adik... syang abg kat adik dia....
    suka tgk...

    ReplyDelete
  6. cumel dah gegirl tu..hehehhe

    baguslah kak..abang dah pandai syg adik dia tu..

    ReplyDelete
  7. haiyoooo teeter adik abg erfan yer yg geget... hahahhahah

    alahai sayang adikkkk yer.... bagusss nyer abng

    ReplyDelete
  8. salam emy...

    banyak gambar mia.. pandai posing tue!! :-)

    air liur meleleh.. tak dpt makan apa masa pregnantkan mia ari tu emy? ehhe..

    re: jaundis adam dh ok.. doc tahan x bagi kuar lagi sebab nak check bekas bedah kak long t.. esok lusa.. insya allah.. dh boleh balik ke rumah..

    ReplyDelete
  9. boolattnya mata mia... rasanya mia ni iras mama dia kan.. tgk anak org cam kejap jer da besar.. bila tgk anak sndiri..rasa cam lmbt jer besar.. tp siyes ..rndu sgt ngan bau echa masa baby.. sdp jer.. skang ni bucuk masyam jer..hahahha

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015