Thursday, May 7, 2009

Port Dickson last weekend

Last weekend (Sabtu) kitaorang saje je gi lepak-lepak kat PD. Dari rumah pun dalam pukul 4.30 dah masa tu..Plan asal nak bagi budak2 ni main pasir je..tapi sampai sana Ez dah nak mandi la pulak(nasib bawak swimming trunk + baju spare diaorang)
Kitaorang kalau gi PD hari Sabtu suka lepak kat Batu 4(ye ke ha??)ala kat depan Petronas kat area Seri Malaysia tu..sebab Sabtu ada pasar malam kat situ so boleh la picnic2 sekali kan..he..he..





Masa mula-mula hubby bawak Erfan turun ke air dia takut..berpaut je kat kaki daddy dia tapi lepas tu..hu..hu..mandi sampai lupa diri..last sekali masa dah pukul 7.30 dah masa tu ajak balik dia melalak..tak nak balik..adoi la haru betul budak sorang ni..




Mia steady je daddy cecah kaki dia kat air..
daddy kata Mia kecik lagi la nak mandi laut..tunggu besar sikit eh..


Tengok la aksi budak berdua yang lupa diri ni..

Kitaorang sampai umah balik hari tu dalam pukul 8.45 la..lepas stop solat Maghrib & tapau dinner sekali..

4 comments:

  1. bebudak mmg suke arr main air. mana puas main pasir je..ntah2 maknya pon geram nk berendam kan?? :P

    ReplyDelete
  2. best nyer mandi laut... kalo adriana ni harus dia suka mandi... tp xnak pijak pasir leh gitew... so nak terus masuk dlm air... alahai... mia... tomei nyer dia... cecah kaki dlm air ya... so cute... mandi ngan abg²....

    ReplyDelete
  3. ooo kak emy pun gi pd yeak....lieya balik dari johor tgk mmg penuh org kat PD....lieya pun dah lame tak pi PD.....seronok tgk anak2 akak hepi...seb baik si kecik tu baby lagi kalo tak sure die pun ikut belari n gedebush kat pantai kan he hehehe

    **happy mother's day kak emy**

    ReplyDelete
  4. dah laama tul x g mandi laut...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, May 7, 2009

Port Dickson last weekend

Last weekend (Sabtu) kitaorang saje je gi lepak-lepak kat PD. Dari rumah pun dalam pukul 4.30 dah masa tu..Plan asal nak bagi budak2 ni main pasir je..tapi sampai sana Ez dah nak mandi la pulak(nasib bawak swimming trunk + baju spare diaorang)
Kitaorang kalau gi PD hari Sabtu suka lepak kat Batu 4(ye ke ha??)ala kat depan Petronas kat area Seri Malaysia tu..sebab Sabtu ada pasar malam kat situ so boleh la picnic2 sekali kan..he..he..





Masa mula-mula hubby bawak Erfan turun ke air dia takut..berpaut je kat kaki daddy dia tapi lepas tu..hu..hu..mandi sampai lupa diri..last sekali masa dah pukul 7.30 dah masa tu ajak balik dia melalak..tak nak balik..adoi la haru betul budak sorang ni..




Mia steady je daddy cecah kaki dia kat air..
daddy kata Mia kecik lagi la nak mandi laut..tunggu besar sikit eh..


Tengok la aksi budak berdua yang lupa diri ni..

Kitaorang sampai umah balik hari tu dalam pukul 8.45 la..lepas stop solat Maghrib & tapau dinner sekali..

4 comments:

  1. bebudak mmg suke arr main air. mana puas main pasir je..ntah2 maknya pon geram nk berendam kan?? :P

    ReplyDelete
  2. best nyer mandi laut... kalo adriana ni harus dia suka mandi... tp xnak pijak pasir leh gitew... so nak terus masuk dlm air... alahai... mia... tomei nyer dia... cecah kaki dlm air ya... so cute... mandi ngan abg²....

    ReplyDelete
  3. ooo kak emy pun gi pd yeak....lieya balik dari johor tgk mmg penuh org kat PD....lieya pun dah lame tak pi PD.....seronok tgk anak2 akak hepi...seb baik si kecik tu baby lagi kalo tak sure die pun ikut belari n gedebush kat pantai kan he hehehe

    **happy mother's day kak emy**

    ReplyDelete
  4. dah laama tul x g mandi laut...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015