Monday, June 8, 2009

Last day @ Pangkor



Wah..naik pening rasa nak muntah nak upload gambor2 ni ha..nak pilih lagi..adoi la..tapi ni kira last entry la pasal Pangkor..korang pun sure dah boring kan..tapi layan je la ek




























Last day tu pagi lagi budak2 ni dah bangun..orang pertama gi serbu pool..boleh mandi dengan tenang..dalam 2 jam gak la diaorang dok berendam..masuk bilik mandi bersih tukar baju..lepak2 jap tunggu mummy packing baju pastu baru check out..Selamat tinggal Pulau Pangkor,kami pasti datang lagi next time,insyallah..Sambil Lumut,Erfan & Mia dah lena tido since dari atas Feri lagi,jenuh la mengangkat barang wei!! sementara tunggu daddy ambik kereta kitaorang sempat la bergambor kat Lumut Waterfront..lepas lunch semua kat Lumut kami gerak balik..Singgah teluk Intan bergambo kat Menara condong..daddy sorang je naik atas,mummy tunggu 2 orang hero dalam keta yang tido tu..tak lama kat situ pastu kami gerak balik..



7 comments:

  1. cikgu cuti2 masia kt pangkor upenye

    ReplyDelete
  2. sonok... hmmm kami Adriana kalo lepas mandi laut... sure mandi swimming pool tuh.. heheheh...
    hmm sempat ke teluk intan.. best ... kami ni nama jer slalu pegi Teluk Intan.. tp menara condong tuh x pernah pun lagi naik...

    ReplyDelete
  3. bestnya kak..saya dah lama tak p pangkor.last p msa anak dara dulu je.ada soping ikan bilis tak kak?hehe

    ReplyDelete
  4. sonoknyerr cuti cuti pangkor tewww.. salammmms

    ReplyDelete
  5. kesimpulannye mmg seronok bercuti kat pangkor kan kak...lieya tgk gambar2 akak n bace citer akak pun dah rase hepi n mcm nak pegi sane lagi ....leiya pun suke gi sane, tang mandi pulau tu yg best tu....bersih n jernih jek airnye kan.....

    ReplyDelete
  6. seronoknya tgk emy satu family pi bercuti...byk sungguh gambar haaa...

    ReplyDelete
  7. wah..asyik lak saya dok baca entry kat pangkor ni.....bestnya korang..dah sampai sana..saya mmg lum sampai lagi.... bila agaknya ak pegi tak taula..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, June 8, 2009

Last day @ Pangkor



Wah..naik pening rasa nak muntah nak upload gambor2 ni ha..nak pilih lagi..adoi la..tapi ni kira last entry la pasal Pangkor..korang pun sure dah boring kan..tapi layan je la ek




























Last day tu pagi lagi budak2 ni dah bangun..orang pertama gi serbu pool..boleh mandi dengan tenang..dalam 2 jam gak la diaorang dok berendam..masuk bilik mandi bersih tukar baju..lepak2 jap tunggu mummy packing baju pastu baru check out..Selamat tinggal Pulau Pangkor,kami pasti datang lagi next time,insyallah..Sambil Lumut,Erfan & Mia dah lena tido since dari atas Feri lagi,jenuh la mengangkat barang wei!! sementara tunggu daddy ambik kereta kitaorang sempat la bergambor kat Lumut Waterfront..lepas lunch semua kat Lumut kami gerak balik..Singgah teluk Intan bergambo kat Menara condong..daddy sorang je naik atas,mummy tunggu 2 orang hero dalam keta yang tido tu..tak lama kat situ pastu kami gerak balik..



7 comments:

  1. cikgu cuti2 masia kt pangkor upenye

    ReplyDelete
  2. sonok... hmmm kami Adriana kalo lepas mandi laut... sure mandi swimming pool tuh.. heheheh...
    hmm sempat ke teluk intan.. best ... kami ni nama jer slalu pegi Teluk Intan.. tp menara condong tuh x pernah pun lagi naik...

    ReplyDelete
  3. bestnya kak..saya dah lama tak p pangkor.last p msa anak dara dulu je.ada soping ikan bilis tak kak?hehe

    ReplyDelete
  4. sonoknyerr cuti cuti pangkor tewww.. salammmms

    ReplyDelete
  5. kesimpulannye mmg seronok bercuti kat pangkor kan kak...lieya tgk gambar2 akak n bace citer akak pun dah rase hepi n mcm nak pegi sane lagi ....leiya pun suke gi sane, tang mandi pulau tu yg best tu....bersih n jernih jek airnye kan.....

    ReplyDelete
  6. seronoknya tgk emy satu family pi bercuti...byk sungguh gambar haaa...

    ReplyDelete
  7. wah..asyik lak saya dok baca entry kat pangkor ni.....bestnya korang..dah sampai sana..saya mmg lum sampai lagi.... bila agaknya ak pegi tak taula..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015