Saturday, June 27, 2009

Sekolah Ganti & Mia



Hari ni Sabtu ada sekolah ganti untuk Hari Raya Puasa nanti..tapi hari ni sekolah saya buat Hari Terbuka..Ibubapa datang sign report card lepas tu boleh bawa anak balik terus..wahhh bestnye so maknanya takde class la hari ni kan..Start pukul 9 pagi, around 11 class ramai student dah balik tinggal 3 orang je anak guru..hi..hi..bengang je budak2 tu especially Ez la..sorry ok,kalau mummy awak cikgu disekolah yang sama memang tak merasala nak balik awal..


Oh lupa pulak,semalam saya dah ambik Mia kat Seremban so hari ni saya hantar dia kat rumah sedara kawan saya kat sekolah ni. Rumah kakak tu pun dekat je dengan sekolah. Mula2 risau juga takut Mia nangis tapi alhamdulillah bila hantar tu dia ok je..cuma dia buat muka confused sikit,bila ambik tu orang tu kata Mia ok takde la nangis @ melalak2..GOOD GIRL..Mia sekarang dah makin lasak & mulut makin becok(Daddy kata ikut mummy dia???Ye ker? ;p). Dah merangkak then akan cari kerusi @ meja untuk dia pengang dan cuba berdiri. Tak boleh tinggalkan sorang-sorang takut jatuh sebab bila dia dapat berdiri dia akan lepas tangan.Wah! Sungguh besar hajat budak kecik ni..esok Mia turning 8 months..

6 comments:

  1. Along pon skolah gak harini. hihihi..sib bek dia tak melalak ye. tp musti dia pelik kat umah sape le aku ni. kiut je dia tau. haihhhh...bilo la den dapek nk jumpo ngan ekau ni emy oiii...

    ReplyDelete
  2. OOOO sekolah ganti dah ade kak yeak...takpe penat ari nie...nanti time raye syok, leh cuti lame skit kan...

    mia paham tu mama die nak gi keje....good gurl

    ReplyDelete
  3. dah start ganti skolah ya...
    dah ganti for raya ya...sok bila raya best la...
    damia....sian dia... ya la .. nak buat camno.. mama dia kena kejer....

    ReplyDelete
  4. salam emy..tu lah lama betul kita x berbalas kunjungan kan...hehe..
    cik mia awak pun dh makin membesar ha..comel jer dia..dh bp bulan yer emy umo dia?berat dia dh bp?

    http://madamct.fotopages.com

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, June 27, 2009

Sekolah Ganti & Mia



Hari ni Sabtu ada sekolah ganti untuk Hari Raya Puasa nanti..tapi hari ni sekolah saya buat Hari Terbuka..Ibubapa datang sign report card lepas tu boleh bawa anak balik terus..wahhh bestnye so maknanya takde class la hari ni kan..Start pukul 9 pagi, around 11 class ramai student dah balik tinggal 3 orang je anak guru..hi..hi..bengang je budak2 tu especially Ez la..sorry ok,kalau mummy awak cikgu disekolah yang sama memang tak merasala nak balik awal..


Oh lupa pulak,semalam saya dah ambik Mia kat Seremban so hari ni saya hantar dia kat rumah sedara kawan saya kat sekolah ni. Rumah kakak tu pun dekat je dengan sekolah. Mula2 risau juga takut Mia nangis tapi alhamdulillah bila hantar tu dia ok je..cuma dia buat muka confused sikit,bila ambik tu orang tu kata Mia ok takde la nangis @ melalak2..GOOD GIRL..Mia sekarang dah makin lasak & mulut makin becok(Daddy kata ikut mummy dia???Ye ker? ;p). Dah merangkak then akan cari kerusi @ meja untuk dia pengang dan cuba berdiri. Tak boleh tinggalkan sorang-sorang takut jatuh sebab bila dia dapat berdiri dia akan lepas tangan.Wah! Sungguh besar hajat budak kecik ni..esok Mia turning 8 months..

6 comments:

  1. Along pon skolah gak harini. hihihi..sib bek dia tak melalak ye. tp musti dia pelik kat umah sape le aku ni. kiut je dia tau. haihhhh...bilo la den dapek nk jumpo ngan ekau ni emy oiii...

    ReplyDelete
  2. OOOO sekolah ganti dah ade kak yeak...takpe penat ari nie...nanti time raye syok, leh cuti lame skit kan...

    mia paham tu mama die nak gi keje....good gurl

    ReplyDelete
  3. dah start ganti skolah ya...
    dah ganti for raya ya...sok bila raya best la...
    damia....sian dia... ya la .. nak buat camno.. mama dia kena kejer....

    ReplyDelete
  4. salam emy..tu lah lama betul kita x berbalas kunjungan kan...hehe..
    cik mia awak pun dh makin membesar ha..comel jer dia..dh bp bulan yer emy umo dia?berat dia dh bp?

    http://madamct.fotopages.com

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015