Thursday, June 4, 2009

Turning 30 today...

Hu..hu..hu..cepatnya masa berlalu..tak sangka dah beralih ke angka 3 dah hari ni...wa!!!wa!!! besar lak rasanya angkat 3 tu tapi saya tetap maintain muda...kih!!kih!!kih!! hari ni genap la usia saya yang ke 30. Saya tak nak minta apa-apa cuma saya harap Allah makbulkan la doa saya untuk dilanjutkan usia..diberikan kesihatan yang sempurna agar dapat saya melihat anak-anak membesar didepan mata..dan hidup bahagia disamping suami dan anak-anak...insyallah..

* Sori lama tak update,tak sempat..saya ada cerita cuti2 ke Pangkor & ada beberapa siri cerita nak share ni..insyallah nanti saya try cari masa ye..ni pun nak ke sekolah pagi ni ada extra class.. ;p to my dear friend Ruzi..thanks for the wish ye..sanggup tunggu tengah malam tu..really appreciate it muaaahhh

8 comments:

  1. hepi belated bedey! Moga dikurniakan hidup yg lebih diberkati dan yg bagus² aja :) dpt adiah apa la agaknye ye

    ReplyDelete
  2. epi besday emy..
    semoga panjang umur dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  3. besday gal upenye hr nie..

    happy besday cikgu...3 tu nombor jek kann

    ReplyDelete
  4. hepi besday emi.. moga dimurahkan rezeki dan kesihatan yg baik dan juga bahgia di smping suami n anak2

    umur tu angka je..yg penting..jiwa tettappp muda

    ReplyDelete
  5. hepi belated besday..moga emy sekeluarga dirahmati Allah senantiasa..amin..

    ReplyDelete
  6. happy belated bday kak emy!

    wah..kita muda setahun lah...

    :)

    ReplyDelete
  7. semoga berbahagia selalu hidup u emy.. amin.. insya allah..

    friends forever!!

    ReplyDelete
  8. happy belated bday to u emy. smoga berjaya di dunia dan akhirat dan menjadi seorang istri + mommy yg solehah. amin : )
    sorry lh emy lmbt wish. org nandong ni pelupa. huhu : |
    alah, emy baru cecah angka 3. akak ni dh 3thn duk pakai no 3 tuh. relax ja pon. hehehe. age is just a number lah dik : )

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, June 4, 2009

Turning 30 today...

Hu..hu..hu..cepatnya masa berlalu..tak sangka dah beralih ke angka 3 dah hari ni...wa!!!wa!!! besar lak rasanya angkat 3 tu tapi saya tetap maintain muda...kih!!kih!!kih!! hari ni genap la usia saya yang ke 30. Saya tak nak minta apa-apa cuma saya harap Allah makbulkan la doa saya untuk dilanjutkan usia..diberikan kesihatan yang sempurna agar dapat saya melihat anak-anak membesar didepan mata..dan hidup bahagia disamping suami dan anak-anak...insyallah..

* Sori lama tak update,tak sempat..saya ada cerita cuti2 ke Pangkor & ada beberapa siri cerita nak share ni..insyallah nanti saya try cari masa ye..ni pun nak ke sekolah pagi ni ada extra class.. ;p to my dear friend Ruzi..thanks for the wish ye..sanggup tunggu tengah malam tu..really appreciate it muaaahhh

8 comments:

  1. hepi belated bedey! Moga dikurniakan hidup yg lebih diberkati dan yg bagus² aja :) dpt adiah apa la agaknye ye

    ReplyDelete
  2. epi besday emy..
    semoga panjang umur dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  3. besday gal upenye hr nie..

    happy besday cikgu...3 tu nombor jek kann

    ReplyDelete
  4. hepi besday emi.. moga dimurahkan rezeki dan kesihatan yg baik dan juga bahgia di smping suami n anak2

    umur tu angka je..yg penting..jiwa tettappp muda

    ReplyDelete
  5. hepi belated besday..moga emy sekeluarga dirahmati Allah senantiasa..amin..

    ReplyDelete
  6. happy belated bday kak emy!

    wah..kita muda setahun lah...

    :)

    ReplyDelete
  7. semoga berbahagia selalu hidup u emy.. amin.. insya allah..

    friends forever!!

    ReplyDelete
  8. happy belated bday to u emy. smoga berjaya di dunia dan akhirat dan menjadi seorang istri + mommy yg solehah. amin : )
    sorry lh emy lmbt wish. org nandong ni pelupa. huhu : |
    alah, emy baru cecah angka 3. akak ni dh 3thn duk pakai no 3 tuh. relax ja pon. hehehe. age is just a number lah dik : )

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015