Monday, July 27, 2009

Aktiviti semalam

Otw nak balik..badan dah start panas so letak kain basah atas kepala.
Hari ni cuti lagi.. :-( sebabnya Erfan demam panas since malam tadi so pagi ni daddy decide 1 of us kena cuti la..mummy decide to take the leave..pity Erfan..melepek je dia.Brought him to the clinic today.Waited for our turn about 1 hour..ramai orang sakit juge.Doc check ada slightly fever(tapi malam tadi check temp Erfan almost 38'c) batuk + selsema..doc suruh try tukar susu sebab Erfan asyik cirit birit so hari ni he's on Similac..minum susu pun slow je..Harap-harap Erfan will get well soon.
Ni pulak cerita semalam. Semalam masa balik Seremban tak jauh dari rumah atuk & nanny diaorang ada karnival Pertanian kalau tak silap. Since budak2 ni dah nampak banyak farm animals dari tepi jalan tu so semua dah bising ajak stop. Masa tu hari dah nak mula gelap..tengok cepat2 je..but mummy still manage to snap a few photos of my boys
Ez excited bila dapat pegang the fluffy rabbits ni..pastu ada pula udang galah dalam aquarium tu
Tengok kambing pun excited

Erfan sibuk tunjuk.."Mummy tengok tu.."

Ingatkan apa..KAMBING main tanduk2 rupanya..

Banyak sangat gerai yang jual orchids tapi saya tak interested with it

6 comments:

  1. ciannya erfan demam yea...moga cepat baik...

    ReplyDelete
  2. sian erfan kak.... hmm budak² ni kalo demam mlm yg naik teruk... nampak melepek jer muka dia....
    hmm adriana request nak bela rabbit plak... umah kami dah mcm zoo dah itu ini nak bela

    ReplyDelete
  3. kite pun balik seremban..tpi sbb panas sgt anak beranak tido dr kul 3 - 6.50 baru terkial2 nak smyg asar...haha

    ReplyDelete
  4. alahai sian erfan.....mija pun baru baik demam kak....hubby lieya yg take turn cuti 2 hari.....arini lieya plak baru kebah demam...berjangkit2 hah.......

    ReplyDelete
  5. hi emy..
    apa kabar er.. ez.. mia??
    harap er dh sembuh by now..
    keje ok? ruzi ok je.. kami semua sht kat sini.. esok kami ke ilham resort, pd.. kalau nk ke melaka... ruzi bgth ok...
    have a great day..
    muah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, July 27, 2009

Aktiviti semalam

Otw nak balik..badan dah start panas so letak kain basah atas kepala.
Hari ni cuti lagi.. :-( sebabnya Erfan demam panas since malam tadi so pagi ni daddy decide 1 of us kena cuti la..mummy decide to take the leave..pity Erfan..melepek je dia.Brought him to the clinic today.Waited for our turn about 1 hour..ramai orang sakit juge.Doc check ada slightly fever(tapi malam tadi check temp Erfan almost 38'c) batuk + selsema..doc suruh try tukar susu sebab Erfan asyik cirit birit so hari ni he's on Similac..minum susu pun slow je..Harap-harap Erfan will get well soon.
Ni pulak cerita semalam. Semalam masa balik Seremban tak jauh dari rumah atuk & nanny diaorang ada karnival Pertanian kalau tak silap. Since budak2 ni dah nampak banyak farm animals dari tepi jalan tu so semua dah bising ajak stop. Masa tu hari dah nak mula gelap..tengok cepat2 je..but mummy still manage to snap a few photos of my boys
Ez excited bila dapat pegang the fluffy rabbits ni..pastu ada pula udang galah dalam aquarium tu
Tengok kambing pun excited

Erfan sibuk tunjuk.."Mummy tengok tu.."

Ingatkan apa..KAMBING main tanduk2 rupanya..

Banyak sangat gerai yang jual orchids tapi saya tak interested with it

6 comments:

  1. ciannya erfan demam yea...moga cepat baik...

    ReplyDelete
  2. sian erfan kak.... hmm budak² ni kalo demam mlm yg naik teruk... nampak melepek jer muka dia....
    hmm adriana request nak bela rabbit plak... umah kami dah mcm zoo dah itu ini nak bela

    ReplyDelete
  3. kite pun balik seremban..tpi sbb panas sgt anak beranak tido dr kul 3 - 6.50 baru terkial2 nak smyg asar...haha

    ReplyDelete
  4. alahai sian erfan.....mija pun baru baik demam kak....hubby lieya yg take turn cuti 2 hari.....arini lieya plak baru kebah demam...berjangkit2 hah.......

    ReplyDelete
  5. hi emy..
    apa kabar er.. ez.. mia??
    harap er dh sembuh by now..
    keje ok? ruzi ok je.. kami semua sht kat sini.. esok kami ke ilham resort, pd.. kalau nk ke melaka... ruzi bgth ok...
    have a great day..
    muah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015