Tuesday, July 14, 2009

Another back dated entry


Aduh..macam kura-kura rasanya sekarang ni..memang terpaksa take a long time nak update blog..banyak lagi cerita2 yang dah berkurun tu tak sempat nak update..ok kali ni nak cerita sikit progress Ez dalam swimming lesson dia.

Dah banyak berubah dah..he can swim sekarang..hari tu masa last week hantar pegi swimming lesson tengok kejap so nampak dia dah improve..dah berani and most important thing dah boleh swim..sampai Erfan pun cakap,mummy abang dah boleh swim macam fish..hik..hik..kelakar la Erfan dia. pastu dia sambung lak lagi,Erfan pun boleh swim tapi Erfan tak nak jadi fish,Erfan nak jadi tiger.Ha????Apakah itu??Ish..macam2 budak kecik ni..main belasah je keluarkan idea dia..



Ok kat sini jugak saya nak tepek sikit cerita pasal prezent yang saya dapat masa birthday hari tu sorry le sesangat tuan yang bagi pressie ni lambat saya ni update cerita..the birthday prezent came far away from Temerloh..THANKS alot RUZI for the nice bag..really appreciate it..

8 comments:

  1. cantik nyer b'day present akak..
    leh la pakai lepas ni....

    ReplyDelete
  2. wah untungnya dia dpt besday present handbag lg

    ReplyDelete
  3. wah bestnye gi splash2...tapi lagi best dpt henbeg..sembonia lagi....kak t tu mmg baik kan....tak kedekut n selalu ingat kawan....

    ReplyDelete
  4. ez dh boleh berenang!! yess!!

    cantik x hb tu emy? :-)

    ReplyDelete
  5. besnyer dpt hadiah henbeg..sembonia lg.. untung nya awak

    ReplyDelete
  6. bestnyerr dpt hadiahh.....

    lin pun tingin nak hantar anak gi kelas swimming tapi tak terhantor2 lagi..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, July 14, 2009

Another back dated entry


Aduh..macam kura-kura rasanya sekarang ni..memang terpaksa take a long time nak update blog..banyak lagi cerita2 yang dah berkurun tu tak sempat nak update..ok kali ni nak cerita sikit progress Ez dalam swimming lesson dia.

Dah banyak berubah dah..he can swim sekarang..hari tu masa last week hantar pegi swimming lesson tengok kejap so nampak dia dah improve..dah berani and most important thing dah boleh swim..sampai Erfan pun cakap,mummy abang dah boleh swim macam fish..hik..hik..kelakar la Erfan dia. pastu dia sambung lak lagi,Erfan pun boleh swim tapi Erfan tak nak jadi fish,Erfan nak jadi tiger.Ha????Apakah itu??Ish..macam2 budak kecik ni..main belasah je keluarkan idea dia..



Ok kat sini jugak saya nak tepek sikit cerita pasal prezent yang saya dapat masa birthday hari tu sorry le sesangat tuan yang bagi pressie ni lambat saya ni update cerita..the birthday prezent came far away from Temerloh..THANKS alot RUZI for the nice bag..really appreciate it..

8 comments:

  1. cantik nyer b'day present akak..
    leh la pakai lepas ni....

    ReplyDelete
  2. wah untungnya dia dpt besday present handbag lg

    ReplyDelete
  3. wah bestnye gi splash2...tapi lagi best dpt henbeg..sembonia lagi....kak t tu mmg baik kan....tak kedekut n selalu ingat kawan....

    ReplyDelete
  4. ez dh boleh berenang!! yess!!

    cantik x hb tu emy? :-)

    ReplyDelete
  5. besnyer dpt hadiah henbeg..sembonia lg.. untung nya awak

    ReplyDelete
  6. bestnyerr dpt hadiahh.....

    lin pun tingin nak hantar anak gi kelas swimming tapi tak terhantor2 lagi..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015