Wednesday, July 22, 2009

Mia @ Pizza Hut

Ni gambar masa kitaorang gi Alamanda hari tu. Masa tu kita stop makan kat Pizza Hut. Malas nak banyak cerita layan je la aksi Mia & Erfan masa kat sana tu..

8 comments:

  1. Keinginan aku nk bedal piza lom tercapai lagi...hhuhu...nak pegi mkn anak branak kang, rabak poket. Dah le anak2 aku jenis makan piza ni memain je..bazir. Nak gi sendiri bila lak masa..nk mkn kat opis lak, cam tak best. Kang kengkawan tengok je...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. huhuhuh linn pun tgh giler mkn pija skrg... selang dua hari tel pija... mengidam kalah org pegannat.. ke linn mmg pegnant yerk? huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. kak kami dah lama x mkn pizza.. hubby kureng skit kalo makanan camni.. so kalo nak p kena p ngan adik² jer la... heheheh... amboi mia.. cam nak terkam jer pizza tuh.. erfan asyik jer tgk soup tuh...

    ReplyDelete
  4. ermmm dapnye...lame gak lieya tak pekene pizza hutni kak emy..balik2 order dominos jek...hihihi sebab senang, call je, tau2 dah sampai depan pintu umah hihihihi

    ReplyDelete
  5. dapnyer pizza..baru ari senin g mkn pizza kt pavilion.. siap add on meatball baked lg..sodappp... kenyang gilerrrr...

    ReplyDelete
  6. sedapnyeee!!! nak buat maleh nak oder bleh.. hehhe

    ReplyDelete
  7. alamak tersalah komen kat org lain nyer blog lak... warkkakakkaaa...
    ni citer pasal makan pizza... woo, lama tak gi pizza...

    ReplyDelete
  8. ct klo g mkn pija abih 2 slice jer...tp klo kt oversea..abeh berslice2..wakakakkaaka

    http://madamct.fotopages.com

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, July 22, 2009

Mia @ Pizza Hut

Ni gambar masa kitaorang gi Alamanda hari tu. Masa tu kita stop makan kat Pizza Hut. Malas nak banyak cerita layan je la aksi Mia & Erfan masa kat sana tu..

8 comments:

  1. Keinginan aku nk bedal piza lom tercapai lagi...hhuhu...nak pegi mkn anak branak kang, rabak poket. Dah le anak2 aku jenis makan piza ni memain je..bazir. Nak gi sendiri bila lak masa..nk mkn kat opis lak, cam tak best. Kang kengkawan tengok je...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. huhuhuh linn pun tgh giler mkn pija skrg... selang dua hari tel pija... mengidam kalah org pegannat.. ke linn mmg pegnant yerk? huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. kak kami dah lama x mkn pizza.. hubby kureng skit kalo makanan camni.. so kalo nak p kena p ngan adik² jer la... heheheh... amboi mia.. cam nak terkam jer pizza tuh.. erfan asyik jer tgk soup tuh...

    ReplyDelete
  4. ermmm dapnye...lame gak lieya tak pekene pizza hutni kak emy..balik2 order dominos jek...hihihi sebab senang, call je, tau2 dah sampai depan pintu umah hihihihi

    ReplyDelete
  5. dapnyer pizza..baru ari senin g mkn pizza kt pavilion.. siap add on meatball baked lg..sodappp... kenyang gilerrrr...

    ReplyDelete
  6. sedapnyeee!!! nak buat maleh nak oder bleh.. hehhe

    ReplyDelete
  7. alamak tersalah komen kat org lain nyer blog lak... warkkakakkaaa...
    ni citer pasal makan pizza... woo, lama tak gi pizza...

    ReplyDelete
  8. ct klo g mkn pija abih 2 slice jer...tp klo kt oversea..abeh berslice2..wakakakkaaka

    http://madamct.fotopages.com

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015