Sunday, September 6, 2009

Pasang pelita

Baru ni daddy dah mula pasang pelita..pacak2 kat laman rumah yang sekangkang kera tu..
Tapi tahun ni tak pasang semua lagi baru pasang 2-3 batang je..sebabnya Ez yang bising sangat suruh pasang supaya mudah dia nak main bunga api.Ooo bunga api ni bukan mummy dia beli ye..tapi atuk yang beli kan..sekotak..Hari tu masa dia duduk Seremban dia dah main so balance nya bawak balik rumah.Erfan takut dengan bunga api hi..hi..nampak je brutal tapi penakut punye budak.Dia suka kalau abang dia main.Bagi suruh pegang sendiri tak mau..takut :P Masa tu daddy diaorang la layan bebudak ni.Mummy duduk dalam malas la berasap2 tu..buat sakit tekak je kang..

Psst..korang dah habis shopping raya? Saya baru je plan nak pegi weekend baru nii nak turun KL top up mana-mana yang belum complete tu tapi Subuh semalam Erfan demam siap muntah-muntah lagi so cancel la kan takkan pulak nak shopping dengan anak yang tak sihat macam tu..ANAK-ANAK PRIORITY KITA kan..apa-apa pun anak2 diutamakan..
Takpe la insyallah next weekend ke boleh la proceed dengan plan yang tertunda tu ye :D

5 comments:

  1. sian nye erfan..kak kami pun turun kl bawak adriana jer... aqeel demam.. dah la nak cari barang dia.. ntah bila la.. hopefully dia sihat la...

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya.. da baik ke blom.. trbantut niat mama dia nk shopping.. xpe ada lg 1 mggu nk shopping ni

    ReplyDelete
  3. salam emy..
    er dh sihat? harap er dh sihat & x demam lagi ye!! :-)

    lawanya blog emy.. transform betul ni ha.. cute!! kreatif sangat.. emy masuk twitter ke skang? ruzi tak masuk lagi.. best tak kalau masuk twitter? ramai org dh pakai twitter skang..

    semalam ngajarkan? kami cuti kat pahang.. semalam br blk dr kl.. stay kat Cititel Mid Valley & Concorde Shah Alam...

    Ada masa lagi tuk soping.. kat melaka pun byk mall tu kalu x turun kl.. kami kena turun kl jugak cari brg raya coz tloh ni x ada apa.. hehe..

    selamat bersoping nanti ok!! kami dh berhabis hampir RM3 ribu bli barang raya setakat semalam... tupun masih ada yg belum cukup lagi.. tapi kalau nak ikutkan cukup.. hem.... tak penahnya cukup.. kalau boleh satu MV tu nak beli, nak bawa balik.. ha.. haru!

    ReplyDelete
  4. hi emy..
    tq sudi terima pesanan ruzi tadi ye? x sabar tgu kek2 tu sampai.. hehe..

    kalau hari2 biasa dia niaga jugak tak kek lapis tu.. x lah makan setahun sekali aje.. hehe..

    selamat berhujung minggu..
    hv a great weekend1!!

    ini blog baru ruzi.. blog lama x leh upload gambar dah..

    http://watiyusof.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, September 6, 2009

Pasang pelita

Baru ni daddy dah mula pasang pelita..pacak2 kat laman rumah yang sekangkang kera tu..
Tapi tahun ni tak pasang semua lagi baru pasang 2-3 batang je..sebabnya Ez yang bising sangat suruh pasang supaya mudah dia nak main bunga api.Ooo bunga api ni bukan mummy dia beli ye..tapi atuk yang beli kan..sekotak..Hari tu masa dia duduk Seremban dia dah main so balance nya bawak balik rumah.Erfan takut dengan bunga api hi..hi..nampak je brutal tapi penakut punye budak.Dia suka kalau abang dia main.Bagi suruh pegang sendiri tak mau..takut :P Masa tu daddy diaorang la layan bebudak ni.Mummy duduk dalam malas la berasap2 tu..buat sakit tekak je kang..

Psst..korang dah habis shopping raya? Saya baru je plan nak pegi weekend baru nii nak turun KL top up mana-mana yang belum complete tu tapi Subuh semalam Erfan demam siap muntah-muntah lagi so cancel la kan takkan pulak nak shopping dengan anak yang tak sihat macam tu..ANAK-ANAK PRIORITY KITA kan..apa-apa pun anak2 diutamakan..
Takpe la insyallah next weekend ke boleh la proceed dengan plan yang tertunda tu ye :D

5 comments:

  1. sian nye erfan..kak kami pun turun kl bawak adriana jer... aqeel demam.. dah la nak cari barang dia.. ntah bila la.. hopefully dia sihat la...

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya.. da baik ke blom.. trbantut niat mama dia nk shopping.. xpe ada lg 1 mggu nk shopping ni

    ReplyDelete
  3. salam emy..
    er dh sihat? harap er dh sihat & x demam lagi ye!! :-)

    lawanya blog emy.. transform betul ni ha.. cute!! kreatif sangat.. emy masuk twitter ke skang? ruzi tak masuk lagi.. best tak kalau masuk twitter? ramai org dh pakai twitter skang..

    semalam ngajarkan? kami cuti kat pahang.. semalam br blk dr kl.. stay kat Cititel Mid Valley & Concorde Shah Alam...

    Ada masa lagi tuk soping.. kat melaka pun byk mall tu kalu x turun kl.. kami kena turun kl jugak cari brg raya coz tloh ni x ada apa.. hehe..

    selamat bersoping nanti ok!! kami dh berhabis hampir RM3 ribu bli barang raya setakat semalam... tupun masih ada yg belum cukup lagi.. tapi kalau nak ikutkan cukup.. hem.... tak penahnya cukup.. kalau boleh satu MV tu nak beli, nak bawa balik.. ha.. haru!

    ReplyDelete
  4. hi emy..
    tq sudi terima pesanan ruzi tadi ye? x sabar tgu kek2 tu sampai.. hehe..

    kalau hari2 biasa dia niaga jugak tak kek lapis tu.. x lah makan setahun sekali aje.. hehe..

    selamat berhujung minggu..
    hv a great weekend1!!

    ini blog baru ruzi.. blog lama x leh upload gambar dah..

    http://watiyusof.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015