Saturday, September 12, 2009

Syawal Tiba Lagi



Selamat Hari Raya buat semua member-member blogger..rasanya macam awal pulak dah wish Selamat Hari Raya tapi tu la takut kalau tak update blog ni sekarang nanti2 dah tak sempat pulak kan..di kesempatan ni juga nak minta maaf la pada rakan-rakan andai ada komen2 yang di tinggalkan kat blog korang tu menyinggung perasaan kalian ye sesungguhnya perkara itu tidak disengajakan dan hamba hanyala insan biasa yang tak lepas dari buat salah Maaf Zahir Batin ye buat yang tersesat ke Melaka tu sudi-sudikan la datang beraya ke teratak kami di Masjid Tanah ye. Semoga kalian semua bergembira di hari mulia nanti..insyallah






Saya tepek juge kad raya dari kawan2 yang sempat saya grab..




Ni dari catlina & co..terima kasih
Dari Daniel, Damia & co..terima kasih leen

3 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri to emy sekeluarga...
    maaf zahir dan batin!!!

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri...dtg amik kad ni..jemput dtg umah sy amik kad jugak ye..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya emy..

    ruzi menyusun sepuluh jari.. andai kata.. ada kata2.. perlakuan ruzi selama kita berkawan dekat 15 tahun ini.. ada menyinggung perasaanmu wahai sahabatku.. emyla sahabat ruzi dunia akhirat.. terima kasih sudi menjadi kawan ruzi selama hari ini.. diharapkan hubungan ini berkekalan hingga selama2nya.. amin..

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN.

    semoga ceria di hari raya..

    sayang u...

    muah!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, September 12, 2009

Syawal Tiba Lagi



Selamat Hari Raya buat semua member-member blogger..rasanya macam awal pulak dah wish Selamat Hari Raya tapi tu la takut kalau tak update blog ni sekarang nanti2 dah tak sempat pulak kan..di kesempatan ni juga nak minta maaf la pada rakan-rakan andai ada komen2 yang di tinggalkan kat blog korang tu menyinggung perasaan kalian ye sesungguhnya perkara itu tidak disengajakan dan hamba hanyala insan biasa yang tak lepas dari buat salah Maaf Zahir Batin ye buat yang tersesat ke Melaka tu sudi-sudikan la datang beraya ke teratak kami di Masjid Tanah ye. Semoga kalian semua bergembira di hari mulia nanti..insyallah






Saya tepek juge kad raya dari kawan2 yang sempat saya grab..




Ni dari catlina & co..terima kasih
Dari Daniel, Damia & co..terima kasih leen

3 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri to emy sekeluarga...
    maaf zahir dan batin!!!

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri...dtg amik kad ni..jemput dtg umah sy amik kad jugak ye..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya emy..

    ruzi menyusun sepuluh jari.. andai kata.. ada kata2.. perlakuan ruzi selama kita berkawan dekat 15 tahun ini.. ada menyinggung perasaanmu wahai sahabatku.. emyla sahabat ruzi dunia akhirat.. terima kasih sudi menjadi kawan ruzi selama hari ini.. diharapkan hubungan ini berkekalan hingga selama2nya.. amin..

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN.

    semoga ceria di hari raya..

    sayang u...

    muah!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015