Monday, October 26, 2009

Mia vs Marissa

Halusnye ko Mia ooii..
Finally after 7 months baru dapat tengok Iris Marissa. My cousin's daughter..kira 2nd cousin Mia la kan..sebelum ni bila plan ada je hal yang tak boleh nak pegi dan last Sunday we met up at Marissa's house in Ampang.
She is also premature baby tapi tak sure berapa weeks la kan..tapi sekarang dia sungguh chubby..huhuhu cute..adorable and friendly too..Mia sangat jealous bila mummy try to dukung Marissa yang chubby tu..suka sangat dengan pipi Marissa yang macam apple untuk dikunyah2..ditambah pulak dengan dia yang sangat friendly tu..Nanti lepas ni mummy bawak Mia main dengan adik Marissa lagi ye..

Iris Marissa 7 months old with 9kg weight meanwhile my lil Mia at almost 1 year at 6.2kg LOL

5 comments:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, October 26, 2009

Mia vs Marissa

Halusnye ko Mia ooii..
Finally after 7 months baru dapat tengok Iris Marissa. My cousin's daughter..kira 2nd cousin Mia la kan..sebelum ni bila plan ada je hal yang tak boleh nak pegi dan last Sunday we met up at Marissa's house in Ampang.
She is also premature baby tapi tak sure berapa weeks la kan..tapi sekarang dia sungguh chubby..huhuhu cute..adorable and friendly too..Mia sangat jealous bila mummy try to dukung Marissa yang chubby tu..suka sangat dengan pipi Marissa yang macam apple untuk dikunyah2..ditambah pulak dengan dia yang sangat friendly tu..Nanti lepas ni mummy bawak Mia main dengan adik Marissa lagi ye..

Iris Marissa 7 months old with 9kg weight meanwhile my lil Mia at almost 1 year at 6.2kg LOL

5 comments:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015