Monday, November 9, 2009

1 HAPPY FAMILY

Lama dah nak update cerita ni tapi dok bertangguh jer..sibuk la katakan..
Sebenarnya plan asal nak ambik gambar mia jer
Since she turned 1 hari tu kan..
Tapi bila sampai kedai kawan daddy tu
Daddy change the plan
La...ish..apa la yang dah diayat dek kawan dia tu kan
sampai dia berubah hati
So here we are..
1 HAPPY FAMILY
Gambar Mia sorang takde sebab dia dah mula meragam..
Nangis..penat kot




Masa ni dah start nangis dah..

Mummys' boys juge yang sporting

4 comments:

  1. ok per ada family potrait camni.. bleh la wat frame ke kanvas ker.. hikss...

    ReplyDelete
  2. takpe...lenkali boleh bawak lagi. kak emy, slalu2lah pakaikan dia ribbon kat pale...comellah:)

    ReplyDelete
  3. sy penah wat sekali je family potrait masa raya thn lepas...thn ni x buat... nx year kot baru buat
    cntik2 gak background kedai kwn hubby awk tu yer

    ReplyDelete
  4. happy famiy.. ever after..
    insya allah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, November 9, 2009

1 HAPPY FAMILY

Lama dah nak update cerita ni tapi dok bertangguh jer..sibuk la katakan..
Sebenarnya plan asal nak ambik gambar mia jer
Since she turned 1 hari tu kan..
Tapi bila sampai kedai kawan daddy tu
Daddy change the plan
La...ish..apa la yang dah diayat dek kawan dia tu kan
sampai dia berubah hati
So here we are..
1 HAPPY FAMILY
Gambar Mia sorang takde sebab dia dah mula meragam..
Nangis..penat kot




Masa ni dah start nangis dah..

Mummys' boys juge yang sporting

4 comments:

  1. ok per ada family potrait camni.. bleh la wat frame ke kanvas ker.. hikss...

    ReplyDelete
  2. takpe...lenkali boleh bawak lagi. kak emy, slalu2lah pakaikan dia ribbon kat pale...comellah:)

    ReplyDelete
  3. sy penah wat sekali je family potrait masa raya thn lepas...thn ni x buat... nx year kot baru buat
    cntik2 gak background kedai kwn hubby awk tu yer

    ReplyDelete
  4. happy famiy.. ever after..
    insya allah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015