Tuesday, December 1, 2009

Daddy,can I get a new bicycle??

Erfan request kat daddy dia masa breakfast 2-3 hari lepas
Tengah2 makan tu dia boleh pulak request nak basikal baru
He..he..kelakar betul Erfan ni.
Masa dia tanya daddy tu,daddy dia jawab la ok..
Tapi masih tak puas hati dia tanya lagik
Bila daddy??Petang ni ker?
Daddy angguk baru la cik abang tu puas ati.
Tapi yang tak bestnya sampai hari ni
Belum ada kesempatan nak gi kedai basikal
Malam tadi dia tanya lagi..
Bila biskal baru Erfan nak sampai??

Daddy dah bookinh ??
Mak aii macam nak beli keta lak ye Erfan
Main booking2..ha..ha..
Sian dia,so daddy promise hari ni nak gi beli.
Since dia dah pandai kayuh basikal ni
Petang2 sure nak kayuh basikal.
Sekarang ni dia duk kayuh basikal lama Ez je la..
TO DADDY,YOU BETTER KEEP YOUR PROMISE YE..

Dapat carik yang macam ni ok jugek kan..

2 comments:

  1. wah wah...sonok laa anak bujang akak dpt beskal...hihihihi..... sure excited jek kan kak.....cun basikal die kak....

    sok2 si adik plak pau kak nak basikal hihihihi

    ReplyDelete
  2. bdk2 mmg suka naik beskal kan.. tp echa jarang dpt peluang naik beskal.. sbb kitorang salu blk da mlm..bila masa echa nk naik beskal

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, December 1, 2009

Daddy,can I get a new bicycle??

Erfan request kat daddy dia masa breakfast 2-3 hari lepas
Tengah2 makan tu dia boleh pulak request nak basikal baru
He..he..kelakar betul Erfan ni.
Masa dia tanya daddy tu,daddy dia jawab la ok..
Tapi masih tak puas hati dia tanya lagik
Bila daddy??Petang ni ker?
Daddy angguk baru la cik abang tu puas ati.
Tapi yang tak bestnya sampai hari ni
Belum ada kesempatan nak gi kedai basikal
Malam tadi dia tanya lagi..
Bila biskal baru Erfan nak sampai??

Daddy dah bookinh ??
Mak aii macam nak beli keta lak ye Erfan
Main booking2..ha..ha..
Sian dia,so daddy promise hari ni nak gi beli.
Since dia dah pandai kayuh basikal ni
Petang2 sure nak kayuh basikal.
Sekarang ni dia duk kayuh basikal lama Ez je la..
TO DADDY,YOU BETTER KEEP YOUR PROMISE YE..

Dapat carik yang macam ni ok jugek kan..

2 comments:

  1. wah wah...sonok laa anak bujang akak dpt beskal...hihihihi..... sure excited jek kan kak.....cun basikal die kak....

    sok2 si adik plak pau kak nak basikal hihihihi

    ReplyDelete
  2. bdk2 mmg suka naik beskal kan.. tp echa jarang dpt peluang naik beskal.. sbb kitorang salu blk da mlm..bila masa echa nk naik beskal

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015