Friday, November 13, 2009

Hari Kualiti



Semalam sibuk dengan Hari Kualiti kat sekolah.
Hujung tahun biasa la kan..
Hari Penyampaian Hadiah macam ni memang ditunggu2 oleh semua budak.
Tahun ni bukan tahun yang cemerlang buat Ezhan.
Tapi syukur la dia manage untuk dapat no 3, markah tertinggi Bahasa Melayu & English dalam kelas dan juga pembaca buku terbanyak untuk Tahun 1..
.alhamdulillah.
At least he shows his effort in learning.
Budak-budak zaman sekarang makin advance in learning
Persaingan pun sengit
So next year kena work smart la Ez.
Tapi saya tak preasure pun dia.
As long as markah exam ok
Itu dah memadai..



Not forget to mention.Ez & the gang buat persembahan semalam.Kalam Jamai...Choral speaking Bahasa Arab.Not bad la..congrats kat ustazah dia.boleh handle budak-budak kecik ni kan..

3 comments:

  1. Congrates utk Irfan...bertuah rasa dpt anak yg cerdik. (^_^)

    ReplyDelete
  2. salam emy..

    tq wish my annvsry..
    tahniah ez.. mesti daddy & mummy proud of u my dear!! :-)

    ReplyDelete
  3. next year cuba lg dpt kan no. 1 tu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, November 13, 2009

Hari Kualiti



Semalam sibuk dengan Hari Kualiti kat sekolah.
Hujung tahun biasa la kan..
Hari Penyampaian Hadiah macam ni memang ditunggu2 oleh semua budak.
Tahun ni bukan tahun yang cemerlang buat Ezhan.
Tapi syukur la dia manage untuk dapat no 3, markah tertinggi Bahasa Melayu & English dalam kelas dan juga pembaca buku terbanyak untuk Tahun 1..
.alhamdulillah.
At least he shows his effort in learning.
Budak-budak zaman sekarang makin advance in learning
Persaingan pun sengit
So next year kena work smart la Ez.
Tapi saya tak preasure pun dia.
As long as markah exam ok
Itu dah memadai..



Not forget to mention.Ez & the gang buat persembahan semalam.Kalam Jamai...Choral speaking Bahasa Arab.Not bad la..congrats kat ustazah dia.boleh handle budak-budak kecik ni kan..

3 comments:

  1. Congrates utk Irfan...bertuah rasa dpt anak yg cerdik. (^_^)

    ReplyDelete
  2. salam emy..

    tq wish my annvsry..
    tahniah ez.. mesti daddy & mummy proud of u my dear!! :-)

    ReplyDelete
  3. next year cuba lg dpt kan no. 1 tu

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015