Friday, November 20, 2009

The Holiday Begin


Yeah..start esok sekolah mula bercuti
Syoknya..rehat la minda sekejap
sebelum mula bekerja balik next year kan
Tapi banyak gak kena buat time cuti ni
Planner untuk next year.
Ada extra class untuk student year 5
Huwaaaaa!!!
Mujur la 2 minggu je extra class nih!!
So apa planning korang time cuti sekolah ni
CUTI-CUTI MALAYSIA ker?
Tapi musim hujan macam tak best nak jenjalan kan..
Apa-apa pun Selamat Bercuti
Buat yang akan bercuti panjang macam saya nih..
Semoga masa lapang nanti terisi dengan perkara2 yang berfaedah
Insyallah..
Yang penting tak payah nak tanda2 kedatangan untuk 44 hari nih
Tak payah nak tulis lesson plan!!!
Kwang..kwang..kwang...

2 comments:

  1. ni yang paling syiok. coti bergaji! muahahahahaha...bestnye..

    hepi holiday emy (^_^)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, November 20, 2009

The Holiday Begin


Yeah..start esok sekolah mula bercuti
Syoknya..rehat la minda sekejap
sebelum mula bekerja balik next year kan
Tapi banyak gak kena buat time cuti ni
Planner untuk next year.
Ada extra class untuk student year 5
Huwaaaaa!!!
Mujur la 2 minggu je extra class nih!!
So apa planning korang time cuti sekolah ni
CUTI-CUTI MALAYSIA ker?
Tapi musim hujan macam tak best nak jenjalan kan..
Apa-apa pun Selamat Bercuti
Buat yang akan bercuti panjang macam saya nih..
Semoga masa lapang nanti terisi dengan perkara2 yang berfaedah
Insyallah..
Yang penting tak payah nak tanda2 kedatangan untuk 44 hari nih
Tak payah nak tulis lesson plan!!!
Kwang..kwang..kwang...

2 comments:

  1. ni yang paling syiok. coti bergaji! muahahahahaha...bestnye..

    hepi holiday emy (^_^)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015