Wednesday, November 25, 2009

SALAM AIDILADHA


Salam Aidiladha buat semua.. Tahun ni kami beraya kat Seremban la macam biasa. Takde aktiviti sangat kot rasanya tahun ni.. Biasa-biasa je.. Kumpul-kumpul..makan-makan.. Macam tahun2 sudah. Tahun ni pun takde siapa join Korban, kalau ada tu meriah sikit.. Rasa macam nak gi picnic lak time raya tu Hahaha..best gak kan Buat rakan-rakan yang akan pulang ke kampung Berhati-hati dijalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi ye Musim-musim hujan ni Kena extra careful la sikit kan. Jumpe lagi lepas raya ye

2 comments:

  1. SLAMAT HARI RAYE AJI UTK KAU SEKELUARGA JUGAK (^_^)

    ReplyDelete
  2. salam aidil adha wat emy n keluarga :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, November 25, 2009

SALAM AIDILADHA


Salam Aidiladha buat semua.. Tahun ni kami beraya kat Seremban la macam biasa. Takde aktiviti sangat kot rasanya tahun ni.. Biasa-biasa je.. Kumpul-kumpul..makan-makan.. Macam tahun2 sudah. Tahun ni pun takde siapa join Korban, kalau ada tu meriah sikit.. Rasa macam nak gi picnic lak time raya tu Hahaha..best gak kan Buat rakan-rakan yang akan pulang ke kampung Berhati-hati dijalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi ye Musim-musim hujan ni Kena extra careful la sikit kan. Jumpe lagi lepas raya ye

2 comments:

  1. SLAMAT HARI RAYE AJI UTK KAU SEKELUARGA JUGAK (^_^)

    ReplyDelete
  2. salam aidil adha wat emy n keluarga :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015