Wednesday, November 25, 2009

VOGUE PREGNANT MUMMY GIVE AWAY


Sebenarnya ni 1st time la join giveaway contest yang kena buat special entry utk contest tu.Ni semuanya gara-gara nak join juge contest yang Mummy Netty Noreen anjur kan tu..Ok kita straight to the point la ye

Giveaway contest tu memerlukan saya menepekkan gambar masa pregnant.
Mula-mula masa dig my old album nak je tepek gambar masa pregnant Ez tapi bila baca balik syarat tu the pic must not more than 7 years..ye la Ez sendiri pun dah 7 tahun kan..harus la gambar tu dah 8 tahun.
Ok saya pertaruhkan gambar masa pregnant Erfan. Masa ni dah 9 months.
2 minggu lepas ni Erfan pun lahir. Sekitar bulan November 2006
Gambar ni masa kat Zoo Negara.
Jangan tak percaya memang masa ni saya mengandung 9 bulan.
Perut saya memang kecik masa mengandung tetapi
segala lemak & zat2 tu dah pergi ke bahagian lain kat badan saya tau
hu..hu..
Saya takde gambar pregnant yang vogue la Ween tapi saya mengharapkan tuan cik Ely kat belakang tu he..he..
Kalau ada rezeki ada la kan..apa-apa pun pada kawan2 yang nak mencuba nasib jom la join.
Baca syarat2 penyertaan lebih lanjut kat sini
http://nottinettii.blogspot.com

2 comments:

  1. salam dik..

    semoga berjaye dalam peraduan ni k..

    :)

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK kak emy...cute jek tgk kak emy mase preggy....besar gak perut akak yeak....

    selamat hari raye aidiladha buat akak sekeluarga....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, November 25, 2009

VOGUE PREGNANT MUMMY GIVE AWAY


Sebenarnya ni 1st time la join giveaway contest yang kena buat special entry utk contest tu.Ni semuanya gara-gara nak join juge contest yang Mummy Netty Noreen anjur kan tu..Ok kita straight to the point la ye

Giveaway contest tu memerlukan saya menepekkan gambar masa pregnant.
Mula-mula masa dig my old album nak je tepek gambar masa pregnant Ez tapi bila baca balik syarat tu the pic must not more than 7 years..ye la Ez sendiri pun dah 7 tahun kan..harus la gambar tu dah 8 tahun.
Ok saya pertaruhkan gambar masa pregnant Erfan. Masa ni dah 9 months.
2 minggu lepas ni Erfan pun lahir. Sekitar bulan November 2006
Gambar ni masa kat Zoo Negara.
Jangan tak percaya memang masa ni saya mengandung 9 bulan.
Perut saya memang kecik masa mengandung tetapi
segala lemak & zat2 tu dah pergi ke bahagian lain kat badan saya tau
hu..hu..
Saya takde gambar pregnant yang vogue la Ween tapi saya mengharapkan tuan cik Ely kat belakang tu he..he..
Kalau ada rezeki ada la kan..apa-apa pun pada kawan2 yang nak mencuba nasib jom la join.
Baca syarat2 penyertaan lebih lanjut kat sini
http://nottinettii.blogspot.com

2 comments:

  1. salam dik..

    semoga berjaye dalam peraduan ni k..

    :)

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK kak emy...cute jek tgk kak emy mase preggy....besar gak perut akak yeak....

    selamat hari raye aidiladha buat akak sekeluarga....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015