Friday, December 4, 2009

Jom pegi STARBUCKS

Since saya ni tengah kemaruk kumpul stamp dari Starbucks utk mendapatkan planner 2010 secara percuma.. so kalau ada kesempatan sure nak pegi. Termasukla time raya haji baru ni Yela kalau dah cukup 11 stamp tu dapat la redeem planner tu percuma Kalau tak kena beli RM50..mahal gak tu kan Dapat la berjimat he..he.. Jom layan gambar cik Mia yang tengah layan Toffee Nut Frappuccino dari Starbucks

5 comments:

  1. Emyyyyyyy......wen tinggal lagi 4 jer stamp nak cop....eheheheheheheheheh...sukak...sukak.....

    ReplyDelete
  2. dah lama xlayan starbuck..teringin la..huhu

    kak emi, hubby saya pakai gelang tu kan,dia kata mula2 rasa sakit sket kat kaki.org tu kata biarkan,pakai terus.sbb dia lawan ke apa tah.

    hubby saya bukan je ada sinus,dia darah rendah pun ye.kadang rasa cam nk tumbang.sejak pakai gelang tu,alhamdulillah.rasa ok sket.xde pening pala lg.bukan nk caya 100%.tp kita usaha :).

    kalo akak minat bgtau la ye

    ReplyDelete
  3. meh blanje aku makan kat sana. bleh tambah stem kau. kau tunggu! aku blk melaka.. :P

    ReplyDelete
  4. amboi2 kemain lagi si kecik ni menyedut yeak...he he he he...

    semangat tul kak emy kumpul stamp tu...nanti kalo dah dpt tunjuk kat blog tau kak....nak tgk

    ReplyDelete
  5. kali nieh starbucks agak kedekut benarnya. kakak pun kumpul every year. tp paling cantik sekali 2 tahun lepas punya.

    all the best:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, December 4, 2009

Jom pegi STARBUCKS

Since saya ni tengah kemaruk kumpul stamp dari Starbucks utk mendapatkan planner 2010 secara percuma.. so kalau ada kesempatan sure nak pegi. Termasukla time raya haji baru ni Yela kalau dah cukup 11 stamp tu dapat la redeem planner tu percuma Kalau tak kena beli RM50..mahal gak tu kan Dapat la berjimat he..he.. Jom layan gambar cik Mia yang tengah layan Toffee Nut Frappuccino dari Starbucks

5 comments:

  1. Emyyyyyyy......wen tinggal lagi 4 jer stamp nak cop....eheheheheheheheheh...sukak...sukak.....

    ReplyDelete
  2. dah lama xlayan starbuck..teringin la..huhu

    kak emi, hubby saya pakai gelang tu kan,dia kata mula2 rasa sakit sket kat kaki.org tu kata biarkan,pakai terus.sbb dia lawan ke apa tah.

    hubby saya bukan je ada sinus,dia darah rendah pun ye.kadang rasa cam nk tumbang.sejak pakai gelang tu,alhamdulillah.rasa ok sket.xde pening pala lg.bukan nk caya 100%.tp kita usaha :).

    kalo akak minat bgtau la ye

    ReplyDelete
  3. meh blanje aku makan kat sana. bleh tambah stem kau. kau tunggu! aku blk melaka.. :P

    ReplyDelete
  4. amboi2 kemain lagi si kecik ni menyedut yeak...he he he he...

    semangat tul kak emy kumpul stamp tu...nanti kalo dah dpt tunjuk kat blog tau kak....nak tgk

    ReplyDelete
  5. kali nieh starbucks agak kedekut benarnya. kakak pun kumpul every year. tp paling cantik sekali 2 tahun lepas punya.

    all the best:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015