Monday, December 14, 2009

Petang Semalam

1 Hari di Hari Raya ha..ha.. eh tak la..raya dah habiskan.. nak christmas pulak ni ha.. just nak share kejadian yang berlaku PETANG SEMALAM.. Sebenar dah beberapa hari dah perasan Erfan kalau jalan sure jengket2 kaki kanan dia Tang tumit tu macam tak jejak Bila nak tengok tak bagi.. Tapi bila tanya..kenapa Dia cakap sakit..nampak macam ada selumbar End up semalam mummy dia dah tak sanggup nak tengok dia terjengket2 So dengan berhempas pulas berjaya juge Keluarkan selumbar tu.. Sambil Erfan melolong2 macam kena sembelih.. Ye la kalau tak keluarkan nanti Takut jadi benda lain lak kan.. Sekarang nampak ok sikit Tapi still tak jejak la tumit tu.. Sebab ada plaster kan.. POYOs sungguh Erfan ni la..
Muka sedey je..
Masa ni lepas beberapa minit kaki
digodek oleh mummy dia


Lepas tu ok sikit
Umpan pasang cd Power Rangers..

4 comments:

  1. eh da leh lak masuk..hehehe try byk kali...akak maceh selalu dtg blog eryn komen...

    nape adek erfan tu sian die selumbar masuk ehh

    ReplyDelete
  2. sib baik dpt kuarkan.. sakit gak tu emy.. sy ni pon kalo trmasuk selumbar kenmain pedih nk kuarkan

    ReplyDelete
  3. hahaha comeinye plaster siap ade gambar senyum lagik..kompom cepat bek ihiks..

    ReplyDelete
  4. mmg kene keluarkan kak kalo tak takut kene nanah plak nanti...mesti serik dah die nak gi main kat tempat tu he he heh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, December 14, 2009

Petang Semalam

1 Hari di Hari Raya ha..ha.. eh tak la..raya dah habiskan.. nak christmas pulak ni ha.. just nak share kejadian yang berlaku PETANG SEMALAM.. Sebenar dah beberapa hari dah perasan Erfan kalau jalan sure jengket2 kaki kanan dia Tang tumit tu macam tak jejak Bila nak tengok tak bagi.. Tapi bila tanya..kenapa Dia cakap sakit..nampak macam ada selumbar End up semalam mummy dia dah tak sanggup nak tengok dia terjengket2 So dengan berhempas pulas berjaya juge Keluarkan selumbar tu.. Sambil Erfan melolong2 macam kena sembelih.. Ye la kalau tak keluarkan nanti Takut jadi benda lain lak kan.. Sekarang nampak ok sikit Tapi still tak jejak la tumit tu.. Sebab ada plaster kan.. POYOs sungguh Erfan ni la..
Muka sedey je..
Masa ni lepas beberapa minit kaki
digodek oleh mummy dia


Lepas tu ok sikit
Umpan pasang cd Power Rangers..

4 comments:

  1. eh da leh lak masuk..hehehe try byk kali...akak maceh selalu dtg blog eryn komen...

    nape adek erfan tu sian die selumbar masuk ehh

    ReplyDelete
  2. sib baik dpt kuarkan.. sakit gak tu emy.. sy ni pon kalo trmasuk selumbar kenmain pedih nk kuarkan

    ReplyDelete
  3. hahaha comeinye plaster siap ade gambar senyum lagik..kompom cepat bek ihiks..

    ReplyDelete
  4. mmg kene keluarkan kak kalo tak takut kene nanah plak nanti...mesti serik dah die nak gi main kat tempat tu he he heh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015