Thursday, December 10, 2009

SAYA DAH SELESAI


Alhamdulillah..syukur..
Saya dah habis final exam..
Maknanya selesai sudah seisi pembelajaran 4 tahun itu
Pejam celik pejam celik je
Kiranya dah almost done la dengan my UNI juge kan..
Yela nak gak tunggu result exam baru ni
Harap-harap semuanya ok
Kalau rajin next year sementara tunggu graduation day tu
Nak gak perbaiki CPGA yang tak berapa nak cantik tu ye..
Kalau rajin la..
Apa-apa pun syukur sangat
Segala pengorbanan..dah usaha selama ni
Dah hampir membuahkan hasil..
Kalau rajin lepas ni boleh sambung master pulak ye
He..he..kalau ada kelapangan & kerajinan..
So now its time for me to plan a holiday..
Hik..hik..kemana tu??
Biarlah menjadi rahsia dulu ye..

4 comments:

  1. congratulations!

    celebrate kat mana tuh?:)

    ReplyDelete
  2. wah cuti2 malaysia lah! mesti lega dah lepas exam

    ReplyDelete
  3. aloooooohhh wen ada 2 tahun lagi nak habis.......nie pun terpaksa xtend nak beranak...sayang nyeeeeeeeeee.....

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...tahniah..semoga berjaya grad

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 10, 2009

SAYA DAH SELESAI


Alhamdulillah..syukur..
Saya dah habis final exam..
Maknanya selesai sudah seisi pembelajaran 4 tahun itu
Pejam celik pejam celik je
Kiranya dah almost done la dengan my UNI juge kan..
Yela nak gak tunggu result exam baru ni
Harap-harap semuanya ok
Kalau rajin next year sementara tunggu graduation day tu
Nak gak perbaiki CPGA yang tak berapa nak cantik tu ye..
Kalau rajin la..
Apa-apa pun syukur sangat
Segala pengorbanan..dah usaha selama ni
Dah hampir membuahkan hasil..
Kalau rajin lepas ni boleh sambung master pulak ye
He..he..kalau ada kelapangan & kerajinan..
So now its time for me to plan a holiday..
Hik..hik..kemana tu??
Biarlah menjadi rahsia dulu ye..

4 comments:

  1. congratulations!

    celebrate kat mana tuh?:)

    ReplyDelete
  2. wah cuti2 malaysia lah! mesti lega dah lepas exam

    ReplyDelete
  3. aloooooohhh wen ada 2 tahun lagi nak habis.......nie pun terpaksa xtend nak beranak...sayang nyeeeeeeeeee.....

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...tahniah..semoga berjaya grad

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015