Monday, December 21, 2009

Zoom Melaka..Zoom Malaysia

Minggu lepas Kami saje je jalan-jalan pusing town Melaka Saje menyesakkan lagi Banda Hilir tu Hik..hik.. Dapat parking kat area Bangunan Merah So apa lagi harus la turun jalan-jalan kan Maleh nak cite panjang Layan je la gambar 3 orang Melaka Yang sibuk nak jalan-jalan kat negeri sendiri ye Owh..sapa 3 orang tu??hik..hik..Daddy,Erfan & Mia la ye Mummy & Ez orang Seremban okay Tumpang duduk je kat Melaka ni he..he.. Apa-apa memang besh la.. Budak-budak tu pun happy Paling happy budak yang dapat mask tu la ye Cik Mia ok jer..sebab duduk dalam buggy kan..

Geramnya dengan Erfan..
Every time nak snap je sure nak pakai mask
Adoi hai..budak sorang nie
selamba je dengan mask TRANSFORMERS tu..

owh..saya sekarang tengah memBZ kan diri
maklumla sekolah dah nak bukak
so sekarang saya tengah menggila mengadap benda alah ini
PROGRAM MENYUSUN
TEACHERS' TIMETABLE 2010
Naik berpinar biji mata

5 comments:

  1. wah sonok kak jalan2 melaka....melaka mmg byk tempat best tuk pi jalan2 kan kak....hihihihi...

    lawak tgk anak akak....time amik gambar plak die sibuk nak pakai topeng robot tu yeak...ye la kak emy, die nak enterprem topeng die tu heheheeheheh....

    ooo akak kene susun jadual yeak....berpinau2 gak lieya tgk tu.....he he he

    ReplyDelete
  2. sonoknyer jalan2 kt melaka...

    jom singgah kat umah saya yer...jgn lupa follow sekali...=)

    ReplyDelete
  3. sonoknya jalan2 kt melaka.. sy ni tingin nk g melaka lg..skang melaka da ada mcm2..da x bosan cam dlu kan.. tingin nk naik bot lg.. insyallah nnt nk pegi sbb nk mkn seafood kt umbai

    ReplyDelete
  4. uish...lama nyer tak ronda2 melaka kak....ingat nak bw si batrice tu gi zoo melaka or water world melaka plak nanti...insya allah...kalau ada masa nanti...

    ReplyDelete
  5. aure bebudak tuh sonok dpt jln2.... melaka dah lama x pergi.. last rasanya ke A Famosa jer... hubby nyer family day....masa tuh adriana kecik lagi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, December 21, 2009

Zoom Melaka..Zoom Malaysia

Minggu lepas Kami saje je jalan-jalan pusing town Melaka Saje menyesakkan lagi Banda Hilir tu Hik..hik.. Dapat parking kat area Bangunan Merah So apa lagi harus la turun jalan-jalan kan Maleh nak cite panjang Layan je la gambar 3 orang Melaka Yang sibuk nak jalan-jalan kat negeri sendiri ye Owh..sapa 3 orang tu??hik..hik..Daddy,Erfan & Mia la ye Mummy & Ez orang Seremban okay Tumpang duduk je kat Melaka ni he..he.. Apa-apa memang besh la.. Budak-budak tu pun happy Paling happy budak yang dapat mask tu la ye Cik Mia ok jer..sebab duduk dalam buggy kan..

Geramnya dengan Erfan..
Every time nak snap je sure nak pakai mask
Adoi hai..budak sorang nie
selamba je dengan mask TRANSFORMERS tu..

owh..saya sekarang tengah memBZ kan diri
maklumla sekolah dah nak bukak
so sekarang saya tengah menggila mengadap benda alah ini
PROGRAM MENYUSUN
TEACHERS' TIMETABLE 2010
Naik berpinar biji mata

5 comments:

  1. wah sonok kak jalan2 melaka....melaka mmg byk tempat best tuk pi jalan2 kan kak....hihihihi...

    lawak tgk anak akak....time amik gambar plak die sibuk nak pakai topeng robot tu yeak...ye la kak emy, die nak enterprem topeng die tu heheheeheheh....

    ooo akak kene susun jadual yeak....berpinau2 gak lieya tgk tu.....he he he

    ReplyDelete
  2. sonoknyer jalan2 kt melaka...

    jom singgah kat umah saya yer...jgn lupa follow sekali...=)

    ReplyDelete
  3. sonoknya jalan2 kt melaka.. sy ni tingin nk g melaka lg..skang melaka da ada mcm2..da x bosan cam dlu kan.. tingin nk naik bot lg.. insyallah nnt nk pegi sbb nk mkn seafood kt umbai

    ReplyDelete
  4. uish...lama nyer tak ronda2 melaka kak....ingat nak bw si batrice tu gi zoo melaka or water world melaka plak nanti...insya allah...kalau ada masa nanti...

    ReplyDelete
  5. aure bebudak tuh sonok dpt jln2.... melaka dah lama x pergi.. last rasanya ke A Famosa jer... hubby nyer family day....masa tuh adriana kecik lagi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015