Friday, January 22, 2010

AWET MUDA

Adoi la hai..lamanye tak update..
tak berkesempatan sebenarnya..
kalau online kejap pun jenguk cafe & kebun
kat FB je ha..ha..ampun..
Ok ni ada masa sikit nak cerita pasal
KAWAN BARU SAYA
hu..hu..
Perkenalkan AWET MUDA..
ha..ha..ha..


Hari ni 1st day makan benda alah ni..
ada member kat sekolah tu introduce benda ni
bukan la bermakna saya ambik benda ni
sebab saya dah tua ye..
hohoho saya baru je masuk 30 an he..he..
masih muda lagi tu kan..
:P
saje je nak try produk ni..
ok la..ada rasa madu kan..takde la pahit
nanti tunggu la hasilnya kawan-kawan..
ok ni lak nak cerita antara aktiviti saya
sepanjang minggu antaranya..
melabel buku anak murid..
saya sangat suka label-label buku ni..
especially untuk level 1
letak colourful picture kan..sure diaorang happy
lepas dah print out..potong
dah akhirnya ditepek ke buku budak-budak..



ok itu sajork cerita untuk kali ni..ada banyak lagi nak cerita ni..tungguuuu!!!

psst..area staff room saya ada WIFI tapi saya masih belum berkesempatan nak angkut laptop pegi sekolah lagi sebab hari2 sibuk :-(

2 comments:

  1. nnt jgn lupa bitau hasilnyer ek.. mana la tau brguna plak kt sy nnti.. kekeke

    ReplyDelete
  2. wau cam best jek kak....heheeheh...tak sabar nak tgk hasilnye...auwwwww......he he heh

    wah best kak dah ade wifi...kalo henset le wifi pun dah cukup okey dah heehehehe....pas ni dpt le berFB ngan berblog time rehat kak kan....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, January 22, 2010

AWET MUDA

Adoi la hai..lamanye tak update..
tak berkesempatan sebenarnya..
kalau online kejap pun jenguk cafe & kebun
kat FB je ha..ha..ampun..
Ok ni ada masa sikit nak cerita pasal
KAWAN BARU SAYA
hu..hu..
Perkenalkan AWET MUDA..
ha..ha..ha..


Hari ni 1st day makan benda alah ni..
ada member kat sekolah tu introduce benda ni
bukan la bermakna saya ambik benda ni
sebab saya dah tua ye..
hohoho saya baru je masuk 30 an he..he..
masih muda lagi tu kan..
:P
saje je nak try produk ni..
ok la..ada rasa madu kan..takde la pahit
nanti tunggu la hasilnya kawan-kawan..
ok ni lak nak cerita antara aktiviti saya
sepanjang minggu antaranya..
melabel buku anak murid..
saya sangat suka label-label buku ni..
especially untuk level 1
letak colourful picture kan..sure diaorang happy
lepas dah print out..potong
dah akhirnya ditepek ke buku budak-budak..



ok itu sajork cerita untuk kali ni..ada banyak lagi nak cerita ni..tungguuuu!!!

psst..area staff room saya ada WIFI tapi saya masih belum berkesempatan nak angkut laptop pegi sekolah lagi sebab hari2 sibuk :-(

2 comments:

  1. nnt jgn lupa bitau hasilnyer ek.. mana la tau brguna plak kt sy nnti.. kekeke

    ReplyDelete
  2. wau cam best jek kak....heheeheh...tak sabar nak tgk hasilnye...auwwwww......he he heh

    wah best kak dah ade wifi...kalo henset le wifi pun dah cukup okey dah heehehehe....pas ni dpt le berFB ngan berblog time rehat kak kan....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015