Sunday, January 17, 2010

BOLEH TOLONG SAYA??

Memandangkan birthday Ez
tak lama lagi..
dah mula la merancang macam2 ni
kalau last year tempah goody bag
pada Mai (anak angkat my aunty)
so this year
saya plan untuk buat goody bag sendiri..
hasil tangan mummy ok..
untuk Ez bagi pada classmate dia nanti.
sekarang ni dah start working on the design
pada sticker yang akan dilekatkan nanti..
tak la pandai sangat..so design yang simple je
saya ada 3 pilihan buat masa ini..
so boleh kawan2 beri pendapat tak..

1st ni theme BEN 10


2nd ni theme cartoon the CARS


and the last one ni..UPIN & IPIN..

saya prefer BEN 10 tapi tak berapa confident dengan pilihan saya tu..
so any suggestion guys??
atau any other theme yang dirasakan sesuai
untuk 8 years old boy??

8 comments:

  1. emmm..ayu rasa pun yang ben 10 tu..coz boy kan? tapi semua pun cantik!

    ReplyDelete
  2. dlm 3 character ni.. ezhan paling suka yg mana? tp kalo sy.. sy vote for ben 10.. cuma sy rasa awk perlu tmbah lebih color utk nmpk lebih ceria

    ReplyDelete
  3. ermmm seharusnye gambar2 tu gambar katun yg dia ske, br la dia hepi ngn goodies bag utk kwn2 dia nnt hehehe

    ReplyDelete
  4. ben 10!sy pon suke!lambang boy yang cergas, bijak n cute! :) betul..ben10 tu simple and nice..less is more!

    ReplyDelete
  5. sumer cantik2....try la tanya Ez yg mana dia suka...coz ni kan besday dia...

    tapi bg iza, iza suka Ben 10. kasi kaler dia terang skit la...ok la...:-)

    ReplyDelete
  6. linn pun rasa ben 10 kak... budak2 tghh giler katun tu skrg...

    ReplyDelete
  7. http://qaisya.blogspot.com/2010/01/top-komentar.html
    ~ sila tinggalkan alamat anda di emel sy..tma kasih..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, January 17, 2010

BOLEH TOLONG SAYA??

Memandangkan birthday Ez
tak lama lagi..
dah mula la merancang macam2 ni
kalau last year tempah goody bag
pada Mai (anak angkat my aunty)
so this year
saya plan untuk buat goody bag sendiri..
hasil tangan mummy ok..
untuk Ez bagi pada classmate dia nanti.
sekarang ni dah start working on the design
pada sticker yang akan dilekatkan nanti..
tak la pandai sangat..so design yang simple je
saya ada 3 pilihan buat masa ini..
so boleh kawan2 beri pendapat tak..

1st ni theme BEN 10


2nd ni theme cartoon the CARS


and the last one ni..UPIN & IPIN..

saya prefer BEN 10 tapi tak berapa confident dengan pilihan saya tu..
so any suggestion guys??
atau any other theme yang dirasakan sesuai
untuk 8 years old boy??

8 comments:

  1. emmm..ayu rasa pun yang ben 10 tu..coz boy kan? tapi semua pun cantik!

    ReplyDelete
  2. dlm 3 character ni.. ezhan paling suka yg mana? tp kalo sy.. sy vote for ben 10.. cuma sy rasa awk perlu tmbah lebih color utk nmpk lebih ceria

    ReplyDelete
  3. ermmm seharusnye gambar2 tu gambar katun yg dia ske, br la dia hepi ngn goodies bag utk kwn2 dia nnt hehehe

    ReplyDelete
  4. ben 10!sy pon suke!lambang boy yang cergas, bijak n cute! :) betul..ben10 tu simple and nice..less is more!

    ReplyDelete
  5. sumer cantik2....try la tanya Ez yg mana dia suka...coz ni kan besday dia...

    tapi bg iza, iza suka Ben 10. kasi kaler dia terang skit la...ok la...:-)

    ReplyDelete
  6. linn pun rasa ben 10 kak... budak2 tghh giler katun tu skrg...

    ReplyDelete
  7. http://qaisya.blogspot.com/2010/01/top-komentar.html
    ~ sila tinggalkan alamat anda di emel sy..tma kasih..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015