Monday, January 25, 2010

I'm apart of it..

Yeah..
secara rasminya saya dah jadi sebahagian dari
warga SKSL~ SK Sri Laksamana
sebenarnya dah hampir 2 minggu lebih la
dapat id card ni
id card ni guna untuk
scan kehadiran pagi-pagi masa datang
& waktu balik sekolah
dah takde main tulis-tulis nama
dalam buku macam sekolah lama
kalau tak bawak haru gak la..
tapi ada gak caranye
kalau scan lambat(maknanye datang lewat)
akan keluar kat screen "YOUR CAME LATE"
kalau scan balik awal pun dia akan keluar
"YOU'RE LEAVING EARLY"
kalau bersebab just nyatakan alasan..
ok la satu perkembangan yang positif buat saya
so secara rasminya juga

saya simpan id card SKAJ~ SK Air Jernih..
hu..hu..hu..
tak buang banyak kenangan kat sana..
simpan buat kenang-kenangan..
Harap-harapnya..kerja saya akan lebih berkembang
(kerja je ye..jangan saya pun ikut mengembang udahle..)
dengan lebih positif lagi kat sekolah baru ni..
insyallah..
doakan ye kawan-kawan semua..

6 comments:

  1. yey.... linn doakan akak akan terus cemerlang gemilang dan terbilang.. aminn..

    ReplyDelete
  2. semoga terus mantopp di sekolah baru! ;)

    ReplyDelete
  3. insyaallah...kak emy akan jadi cikgu yg berdedikasi di sekolah baru....amin....

    canggih zaman skrang kan kak....dulu sume kene tulis....he hehehe.....

    ReplyDelete
  4. salam..

    semoga kerjaya u lebih cemerlang di sekolah baru!! ruzi doakan sentiasa..

    dh pilih tema utk ez.. ruzi suka ben 10.. cute.. ehhe.. tak lama lagi bday dia tu.. dh besar anak mummy ni!!

    ReplyDelete
  5. dah bertukar skolah baru erk... good luck ya kak

    ReplyDelete
  6. hikhikhik...so far cmane kat skolah baru?? dah ade member baik? hehehehhe...semoga bergembira kat sana..;) kalau ayuu balik ade kosong, ayu pon nak msk sksl...:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, January 25, 2010

I'm apart of it..

Yeah..
secara rasminya saya dah jadi sebahagian dari
warga SKSL~ SK Sri Laksamana
sebenarnya dah hampir 2 minggu lebih la
dapat id card ni
id card ni guna untuk
scan kehadiran pagi-pagi masa datang
& waktu balik sekolah
dah takde main tulis-tulis nama
dalam buku macam sekolah lama
kalau tak bawak haru gak la..
tapi ada gak caranye
kalau scan lambat(maknanye datang lewat)
akan keluar kat screen "YOUR CAME LATE"
kalau scan balik awal pun dia akan keluar
"YOU'RE LEAVING EARLY"
kalau bersebab just nyatakan alasan..
ok la satu perkembangan yang positif buat saya
so secara rasminya juga

saya simpan id card SKAJ~ SK Air Jernih..
hu..hu..hu..
tak buang banyak kenangan kat sana..
simpan buat kenang-kenangan..
Harap-harapnya..kerja saya akan lebih berkembang
(kerja je ye..jangan saya pun ikut mengembang udahle..)
dengan lebih positif lagi kat sekolah baru ni..
insyallah..
doakan ye kawan-kawan semua..

6 comments:

  1. yey.... linn doakan akak akan terus cemerlang gemilang dan terbilang.. aminn..

    ReplyDelete
  2. semoga terus mantopp di sekolah baru! ;)

    ReplyDelete
  3. insyaallah...kak emy akan jadi cikgu yg berdedikasi di sekolah baru....amin....

    canggih zaman skrang kan kak....dulu sume kene tulis....he hehehe.....

    ReplyDelete
  4. salam..

    semoga kerjaya u lebih cemerlang di sekolah baru!! ruzi doakan sentiasa..

    dh pilih tema utk ez.. ruzi suka ben 10.. cute.. ehhe.. tak lama lagi bday dia tu.. dh besar anak mummy ni!!

    ReplyDelete
  5. dah bertukar skolah baru erk... good luck ya kak

    ReplyDelete
  6. hikhikhik...so far cmane kat skolah baru?? dah ade member baik? hehehehhe...semoga bergembira kat sana..;) kalau ayuu balik ade kosong, ayu pon nak msk sksl...:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015