Thursday, January 7, 2010

Kembali ke Sekolah


Semua dah ready..

Ni gambar waktu dalam jam..masa ni baru je masuk simpang..
Sungguh memenatkan minggu ini
Maklumla dah start mengajar balik
Setelah hampir sebulan 1/2 duduk umah kan
Memang penat gilooos..
Nak sesuaikan diri dengan
keadaan sekolah baru lagi
Masa mengajar penuh..
Kaki pun naik lenguh turun naik tangga
Hadoi la...
Tapi saya happy kat tempat baru ni
New Colleagues pun ok..
dah yang paling best kantin dia
superb la compared to sekolah lama..
Tapi yang tak bestnya
Hari-hari mengadap jam..
huwaaaa
sekolah dekat umah tapi
kena gak keluar awal..
sebab kat area sekolah baru ni
ada 3 sekolah menengah..
dan 3 sekolah rendah..
tu belum masuk nursery @ kindergarten lagi tu
1st day..saya sangkut dalam jam hampir 20minit..
hari-hari berikut nya pandai2 la adjust masa kan..
he..he..he..

Masa ni lagi la rasa tension..
sekolah dah depan mata
tapi hampir 10-15 minit dok tang tu jer

2 comments:

  1. oooo susah gak camtu kan kak....umah dekat tapi byk plak sekolah bagai kat situ....mmg sesak gak jalan camtu......nak buat camne kak....terpakse laa bersabar kak...

    oo kantin situ sedap ke kak...wah ini mcm, selalulaa tapau yeak heheeheheh...

    takpe kak, akak cikgu yg berdedikasi, sure cepat leh masuk ngan tempat baru....

    ReplyDelete
  2. tak apalah emy....minggu kedua nanti, dah biasalah

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, January 7, 2010

Kembali ke Sekolah


Semua dah ready..

Ni gambar waktu dalam jam..masa ni baru je masuk simpang..
Sungguh memenatkan minggu ini
Maklumla dah start mengajar balik
Setelah hampir sebulan 1/2 duduk umah kan
Memang penat gilooos..
Nak sesuaikan diri dengan
keadaan sekolah baru lagi
Masa mengajar penuh..
Kaki pun naik lenguh turun naik tangga
Hadoi la...
Tapi saya happy kat tempat baru ni
New Colleagues pun ok..
dah yang paling best kantin dia
superb la compared to sekolah lama..
Tapi yang tak bestnya
Hari-hari mengadap jam..
huwaaaa
sekolah dekat umah tapi
kena gak keluar awal..
sebab kat area sekolah baru ni
ada 3 sekolah menengah..
dan 3 sekolah rendah..
tu belum masuk nursery @ kindergarten lagi tu
1st day..saya sangkut dalam jam hampir 20minit..
hari-hari berikut nya pandai2 la adjust masa kan..
he..he..he..

Masa ni lagi la rasa tension..
sekolah dah depan mata
tapi hampir 10-15 minit dok tang tu jer

2 comments:

  1. oooo susah gak camtu kan kak....umah dekat tapi byk plak sekolah bagai kat situ....mmg sesak gak jalan camtu......nak buat camne kak....terpakse laa bersabar kak...

    oo kantin situ sedap ke kak...wah ini mcm, selalulaa tapau yeak heheeheheh...

    takpe kak, akak cikgu yg berdedikasi, sure cepat leh masuk ngan tempat baru....

    ReplyDelete
  2. tak apalah emy....minggu kedua nanti, dah biasalah

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015