Saturday, January 16, 2010

Zoo Again..


Sebenarnya memang tak plan pun nak pegi Zoo ni
Semuanya tak disengajakan..
lepas breakfast pagi tadi..
tengah belek2 paper..
Daddy ajak pegi Zoo..
the boys memang excited la kan..
Entah yang ke berapa kali entah
jejakkan kaki ke Zoo Melaka ni..
Adoi la..kalau ikutkan memang malas..
tapi demi anak-anak ku turutkan juge :D

Spend about 2hours kat dalam tu

Erfan enjoy watching elephants' show..

pastu stop kat every animals..

tu yang lama tu..

Mia macam takde mood je..
dia selsema since semalam..
sampai umah tadi bagi ubat demam..
hopefully by Monday Mia dah recover dari demamnya..

2 comments:

  1. rajinnyer... ni aliff n aisy punn sibukklah ajak gi zoo..tapi mama eh dah tak larat sgt rasanya nak jalann2...

    ReplyDelete
  2. alahai siannye mia....nampak die cam tak seronok....tak sihat rupenye yeak kak....dgn panasnye lagi kan....kat zoo tu walau pun pegi pagi2 tetap dah rase bahang...lieya aritu pegi awal...kul 10 dah kat situ....tu pun dah rase bahang panasnye.....he hehe

    tapi takpe yg penting anak2 bujang akak seronok....same ngan mia n mija , excited tgk show gajah...sampai sekrang mintak nak gi tgk elephant heheheheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, January 16, 2010

Zoo Again..


Sebenarnya memang tak plan pun nak pegi Zoo ni
Semuanya tak disengajakan..
lepas breakfast pagi tadi..
tengah belek2 paper..
Daddy ajak pegi Zoo..
the boys memang excited la kan..
Entah yang ke berapa kali entah
jejakkan kaki ke Zoo Melaka ni..
Adoi la..kalau ikutkan memang malas..
tapi demi anak-anak ku turutkan juge :D

Spend about 2hours kat dalam tu

Erfan enjoy watching elephants' show..

pastu stop kat every animals..

tu yang lama tu..

Mia macam takde mood je..
dia selsema since semalam..
sampai umah tadi bagi ubat demam..
hopefully by Monday Mia dah recover dari demamnya..

2 comments:

  1. rajinnyer... ni aliff n aisy punn sibukklah ajak gi zoo..tapi mama eh dah tak larat sgt rasanya nak jalann2...

    ReplyDelete
  2. alahai siannye mia....nampak die cam tak seronok....tak sihat rupenye yeak kak....dgn panasnye lagi kan....kat zoo tu walau pun pegi pagi2 tetap dah rase bahang...lieya aritu pegi awal...kul 10 dah kat situ....tu pun dah rase bahang panasnye.....he hehe

    tapi takpe yg penting anak2 bujang akak seronok....same ngan mia n mija , excited tgk show gajah...sampai sekrang mintak nak gi tgk elephant heheheheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015