Saturday, February 20, 2010

M yang sangat besar


Lama tak update
sebab ada 1 huruf M
yang sangat besar
besarang dalam badan saya
hik..hik..
ok this time kira quick update
nak update pasal birthday Ezhan
yang dah lepas berhari-hari tu.

order fancy cookies
antara isi goody bag yang ez bawak untuk bagi kat classmate dia

cake ni order pada my friend
sepatutnya Ez dapat square shaped cake
yang ada edible image BEN10 atasnye
tapi sayang bukan rezeki Ez..
nephew kawan saya tu dah tercucuk cake ez tu
maybe dia excited dengan cake tu kot
kawan saya tak sempat nak buat another edible image
so dia replace dengan football decoration cake ni
yang bestnye cake ni free tau..
kawan saya tak nak duit..
dia kata dia bagi je..
dia rasa bersalah..tapi saya tak kisah
nak buat macam mana kan.
kami dah biasa tempah dengan dia
dia pun bukan sengaja..

the apples of my eyes..
petang tu lepas ez balik dari sekolah agama
kami celebrate kecik2 je
anak beranak

Ni budak sangat over
party hat & mask tak nak buka..
sambil makan pun pakai mask

ni pun sama..party dah over
tapi party hat tetap atas kepala
berani la cuba tanggalkan
sure menjerit melolong dia..

ok itu sajok cerita untuk edisi kali ni..
pssst CNY kunun2 nak gi Cameron Highland tetiba ada orang sakit mata la pulak..
hu..hu..
tunggu kan aje la edisi CNY kami yang tak berapa nak best tu ye :D

6 comments:

  1. wah meriah kak.....kek tu pun cantik....oo kalo tak kek ben 10 yeak....mmg skrang ni boy suke kek ben 10 kan kak.....takpe laa...kek bola ni pun cantik gak....hehehehehe

    bagus anak akak nak pakai party hat tu...mia n mija....kene pakse tau heheheehehehe....

    ReplyDelete
  2. besaunya M!!! ;P

    epi belated bestday ezhan. nak dak kecik tu pakai topi sebeday tu kan? anak2 aku masa kecik sume rimas pakai. jenuh la aku sarong balik bila dowang bukak. smp melalak takmo pakai. ish!

    ReplyDelete
  3. happy belated besday utk ezhan...semoga murah rezeki selalu..wah bestnye goodies bwk gi cekolah! ;) baguslah tradisi share dgn kawan2 ni, tgk kat tadika adik ipar dulu pun ade, pastu kitorg usik nak bekalkan dia epok2(karipap), muncung je dak tu hihi..dia nak gula2 dgn jajan bungkus kasi kwn2...

    ReplyDelete
  4. emy.. dh dpt parcel.. tq so much!!
    salam peluk cium utk ez, er dan mia.. dari aunt ruzi, abg adib dan kakak nur... muah!! xoxo..

    ReplyDelete
  5. sama la kita emy.. makin hari makin dilanda penyakit 'M' nk hapdet blog

    wah meriahnya besday ez.. comel je kek tu.. xpe la emy xde rezki nk mkn kek ben10..nx time la kot.. alahai comei je si kecik tu pakai party hat tu

    ReplyDelete
  6. tahun nie nak celebrate besday hubby pakai mask and hat tuela..sure ade org menjerit2 histeria TAKMO PAKAI...ekeke

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, February 20, 2010

M yang sangat besar


Lama tak update
sebab ada 1 huruf M
yang sangat besar
besarang dalam badan saya
hik..hik..
ok this time kira quick update
nak update pasal birthday Ezhan
yang dah lepas berhari-hari tu.

order fancy cookies
antara isi goody bag yang ez bawak untuk bagi kat classmate dia

cake ni order pada my friend
sepatutnya Ez dapat square shaped cake
yang ada edible image BEN10 atasnye
tapi sayang bukan rezeki Ez..
nephew kawan saya tu dah tercucuk cake ez tu
maybe dia excited dengan cake tu kot
kawan saya tak sempat nak buat another edible image
so dia replace dengan football decoration cake ni
yang bestnye cake ni free tau..
kawan saya tak nak duit..
dia kata dia bagi je..
dia rasa bersalah..tapi saya tak kisah
nak buat macam mana kan.
kami dah biasa tempah dengan dia
dia pun bukan sengaja..

the apples of my eyes..
petang tu lepas ez balik dari sekolah agama
kami celebrate kecik2 je
anak beranak

Ni budak sangat over
party hat & mask tak nak buka..
sambil makan pun pakai mask

ni pun sama..party dah over
tapi party hat tetap atas kepala
berani la cuba tanggalkan
sure menjerit melolong dia..

ok itu sajok cerita untuk edisi kali ni..
pssst CNY kunun2 nak gi Cameron Highland tetiba ada orang sakit mata la pulak..
hu..hu..
tunggu kan aje la edisi CNY kami yang tak berapa nak best tu ye :D

6 comments:

  1. wah meriah kak.....kek tu pun cantik....oo kalo tak kek ben 10 yeak....mmg skrang ni boy suke kek ben 10 kan kak.....takpe laa...kek bola ni pun cantik gak....hehehehehe

    bagus anak akak nak pakai party hat tu...mia n mija....kene pakse tau heheheehehehe....

    ReplyDelete
  2. besaunya M!!! ;P

    epi belated bestday ezhan. nak dak kecik tu pakai topi sebeday tu kan? anak2 aku masa kecik sume rimas pakai. jenuh la aku sarong balik bila dowang bukak. smp melalak takmo pakai. ish!

    ReplyDelete
  3. happy belated besday utk ezhan...semoga murah rezeki selalu..wah bestnye goodies bwk gi cekolah! ;) baguslah tradisi share dgn kawan2 ni, tgk kat tadika adik ipar dulu pun ade, pastu kitorg usik nak bekalkan dia epok2(karipap), muncung je dak tu hihi..dia nak gula2 dgn jajan bungkus kasi kwn2...

    ReplyDelete
  4. emy.. dh dpt parcel.. tq so much!!
    salam peluk cium utk ez, er dan mia.. dari aunt ruzi, abg adib dan kakak nur... muah!! xoxo..

    ReplyDelete
  5. sama la kita emy.. makin hari makin dilanda penyakit 'M' nk hapdet blog

    wah meriahnya besday ez.. comel je kek tu.. xpe la emy xde rezki nk mkn kek ben10..nx time la kot.. alahai comei je si kecik tu pakai party hat tu

    ReplyDelete
  6. tahun nie nak celebrate besday hubby pakai mask and hat tuela..sure ade org menjerit2 histeria TAKMO PAKAI...ekeke

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015