Saturday, February 6, 2010

Window Shopping sajer ok..

ss


He..he..
semalam JJ Bandar Melaka
telah dibuka secara rasminye..
mula-mula plan memang malas
la nak pegi semalam..
tapi since kami dah ke Melaka
lepas Jumaat semalam..
otw nak balik tu singgah le..
masa dalam kereta
dah pasang niat tuh..
this time survey dulu ok
yela..kalau tak kang dah masuk
dalam sure hati berubah2
ceh!!!
Kami parking kat roof top area
ok la..banyak parking kat atas tu.
Masuk dalam..Erfan dah sibuk carik toilet
ish..budak sorang ni..
sementara tunggu Erfan tu kami layan
show dari mamat2 cina ni ha..
selesai dah "tugasan" dia tu..
kami mulakan misi WINDOW SHOPPING itu
best la banyak kedai-kedai
yang menepati citarasa saya..
Lieya & kak Ai
korang kena dapat sini
lebur duit
kalau balik Melaka next time
he..he..

Ada JCO donut gak..

Mia pun dah pandai naik ride ni

Erfan enjoy je main gendang cina ni ha...
puas pusing-pusing
kami masuk A&W
isi perut..
ada budak ni masuk A&W tapi
makan donut..
apa citer..

Valentine's day dah dekat
sana-sini deco utk
valentine's day..

sama naik lak dengan CNY
saya dah survey
apa barang nak beli
untuk next visit
he..he..
memandangkan hari ni
kan opening ceremony
so memang orang ramai la.
nak memilih pun tak selesa..
takpe..esok masih ada
antara yang akan saya serbu
untuk next visit..
NOSE..CROCS..& ????

3 comments:

  1. waaa...jj dah bukak eh...bnyk xkedai best2 emy? sama cam jj seremban 2 kot eh? hehehhehe..xdpt g..;(
    balik nnt nak g lah..;)

    ReplyDelete
  2. ye ker kak...dah bukak yeak.....org suke gi JJ sebab ade sushi yg gemok2 wakaakakakakak.....

    lieya balik melaka sabtu ahad ari tu....gi giant ngan tesco jek...tak teringat JJ ni dah bukak....mmg nampak dah....besar kan kak.....

    harus2 kak.....len kali balik ajak hubby per terjah heheeheh....

    kak, same laa ngan mia n mija...kene ready jek syiling kene paw heeheheheheeh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, February 6, 2010

Window Shopping sajer ok..

ss


He..he..
semalam JJ Bandar Melaka
telah dibuka secara rasminye..
mula-mula plan memang malas
la nak pegi semalam..
tapi since kami dah ke Melaka
lepas Jumaat semalam..
otw nak balik tu singgah le..
masa dalam kereta
dah pasang niat tuh..
this time survey dulu ok
yela..kalau tak kang dah masuk
dalam sure hati berubah2
ceh!!!
Kami parking kat roof top area
ok la..banyak parking kat atas tu.
Masuk dalam..Erfan dah sibuk carik toilet
ish..budak sorang ni..
sementara tunggu Erfan tu kami layan
show dari mamat2 cina ni ha..
selesai dah "tugasan" dia tu..
kami mulakan misi WINDOW SHOPPING itu
best la banyak kedai-kedai
yang menepati citarasa saya..
Lieya & kak Ai
korang kena dapat sini
lebur duit
kalau balik Melaka next time
he..he..

Ada JCO donut gak..

Mia pun dah pandai naik ride ni

Erfan enjoy je main gendang cina ni ha...
puas pusing-pusing
kami masuk A&W
isi perut..
ada budak ni masuk A&W tapi
makan donut..
apa citer..

Valentine's day dah dekat
sana-sini deco utk
valentine's day..

sama naik lak dengan CNY
saya dah survey
apa barang nak beli
untuk next visit
he..he..
memandangkan hari ni
kan opening ceremony
so memang orang ramai la.
nak memilih pun tak selesa..
takpe..esok masih ada
antara yang akan saya serbu
untuk next visit..
NOSE..CROCS..& ????

3 comments:

  1. waaa...jj dah bukak eh...bnyk xkedai best2 emy? sama cam jj seremban 2 kot eh? hehehhehe..xdpt g..;(
    balik nnt nak g lah..;)

    ReplyDelete
  2. ye ker kak...dah bukak yeak.....org suke gi JJ sebab ade sushi yg gemok2 wakaakakakakak.....

    lieya balik melaka sabtu ahad ari tu....gi giant ngan tesco jek...tak teringat JJ ni dah bukak....mmg nampak dah....besar kan kak.....

    harus2 kak.....len kali balik ajak hubby per terjah heheeheh....

    kak, same laa ngan mia n mija...kene ready jek syiling kene paw heeheheheheeh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015