Monday, March 15, 2010

Kasut Baru



Wah..nak cerita sikit pasal kasut baru ni
Sekadar berkongsi cerita..
Minggu lepas memang busy giler la kat sekolah
Banyak nak kena selesaikan
Lagi pun ni dah nak sukan tahunan
lepas tu minggu lepas ada Merentas Desa
ada beberapa kali
kerja-kerja yang ta selesai kat sekolah
kena angkut bawak balik rumah..
(walaupun hakikatnya saya tak suka bawak balik keje ke rumah)
tapi saya takde pilihan kali ni
huwaaaa..rela dalam keterpaksaan la kiranye kan
bila banyak keje sure la tension kan..
rumah pun tak terurus..*tapi mengadap FB sempat pulak :p
(teruknye pengurusan saya)
satu hari tu dalam minggu lepas
Hari Rabu kalau tak silap
husband tersayang balik dari sekolah petang tu
lepas selesai sukan tahunan sekolah dia
dia ajak gi Jusco Bandaraya lepas Maghrib
uisssshh kita on je la kan..
lepas kitaorang dinner kat pizza hut
saje pusing2 mall tu..
then hubby stop kat 1 sport shop ni..
masuk dalam kedai..dia suruh pilih sport shoes..
wahaaaaaa..syoknye..
ni kira reward sebab apa ye bang??
hehehe..so pilih punye pilih saya pun telah merembat
sepasang kasut yang berkenan di hati saya..

mula2 tu memang rambang mata..
tapi kalau setakat macam saya ni
yang pakai sport shoes hari sukan & waktu koku je
tak yah la yang mahal-mahal sangat kan
agak2 la juge ye tak
apa-apa pun THANK YOU ABANG..
Love You so much..
nanti kita beli LILY pulak eh..
hahahaa...memang dasar belanda betul aku ni kan :D
dah bagi betis nak peha

3 comments:

  1. fink kaler....
    lama dah tak beli sport shoes...hu hu hu

    ReplyDelete
  2. selamat bersukan!!! biar x mahal janji digunakan dgn sebaiknya... drpd saya..kalo mmbeli nk yg best aje.. konon2 pembakar smangat nk brsukan tp xde maknanya... trsadai je kt shoe rack tu ha.. mmbazir je

    ReplyDelete
  3. amboi caler tuh yg menarik.. dari jauh dah nampak.hehehehehe.. ya la... byk kegunaan nyer nih....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, March 15, 2010

Kasut Baru



Wah..nak cerita sikit pasal kasut baru ni
Sekadar berkongsi cerita..
Minggu lepas memang busy giler la kat sekolah
Banyak nak kena selesaikan
Lagi pun ni dah nak sukan tahunan
lepas tu minggu lepas ada Merentas Desa
ada beberapa kali
kerja-kerja yang ta selesai kat sekolah
kena angkut bawak balik rumah..
(walaupun hakikatnya saya tak suka bawak balik keje ke rumah)
tapi saya takde pilihan kali ni
huwaaaa..rela dalam keterpaksaan la kiranye kan
bila banyak keje sure la tension kan..
rumah pun tak terurus..*tapi mengadap FB sempat pulak :p
(teruknye pengurusan saya)
satu hari tu dalam minggu lepas
Hari Rabu kalau tak silap
husband tersayang balik dari sekolah petang tu
lepas selesai sukan tahunan sekolah dia
dia ajak gi Jusco Bandaraya lepas Maghrib
uisssshh kita on je la kan..
lepas kitaorang dinner kat pizza hut
saje pusing2 mall tu..
then hubby stop kat 1 sport shop ni..
masuk dalam kedai..dia suruh pilih sport shoes..
wahaaaaaa..syoknye..
ni kira reward sebab apa ye bang??
hehehe..so pilih punye pilih saya pun telah merembat
sepasang kasut yang berkenan di hati saya..

mula2 tu memang rambang mata..
tapi kalau setakat macam saya ni
yang pakai sport shoes hari sukan & waktu koku je
tak yah la yang mahal-mahal sangat kan
agak2 la juge ye tak
apa-apa pun THANK YOU ABANG..
Love You so much..
nanti kita beli LILY pulak eh..
hahahaa...memang dasar belanda betul aku ni kan :D
dah bagi betis nak peha

3 comments:

  1. fink kaler....
    lama dah tak beli sport shoes...hu hu hu

    ReplyDelete
  2. selamat bersukan!!! biar x mahal janji digunakan dgn sebaiknya... drpd saya..kalo mmbeli nk yg best aje.. konon2 pembakar smangat nk brsukan tp xde maknanya... trsadai je kt shoe rack tu ha.. mmbazir je

    ReplyDelete
  3. amboi caler tuh yg menarik.. dari jauh dah nampak.hehehehehe.. ya la... byk kegunaan nyer nih....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015