Saturday, March 20, 2010

Saya Sayang Abang Sayang

Mia sangat closed dengan abang-abang dia
Kalau abang-abang stay rumah atuk
Mia kat rumah sure macam
orang tak tentu arah..
melilau-lilau mencari..
Dia paling rapat dengan Erfan
sebab Erfan rajin melayan dia
walaupun kadang-kadang tu
Erfan agak kasar & ganas dengan dia..
Gambar ni snap pagi tadi..
Masa ni Mia baru lepas mandi
Dia ambik selimut pink dia tu..
Selimutkan abang Erfan sambil
tepuk..tepuk manja..
sweet jer..

Muka puas hati je..sebabnye

berjaya kejutkan abang Erfan..
Erfan ngantuk lagi mujur mood baik

harap-harap mereka bertiga ni
akan terus sayang menyangi
antara satu sama lain
sampai bila-bila..
dan abang-abang Mia ni akan
sentiasa melindungi adik perempuan
mereka yang sorang ni..
(wah..touching la pulak sob..sob..sob..)

4 comments:

  1. Semoga bahagia dunia akhirat.

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  2. alahai...sweet sangat..selalunye si abang ni kuat buli adik die...tapi erfan tak....bagus camtu kak...senang...leh harap kalo nak tgk2 kan adik kalo kite kat dapur ke ape.....

    tgk ar tu..coollagi muke bile dah kene kaco ngan adik die...ni abg mithali nie heheeheheh

    ReplyDelete
  3. cam tuh la kak...kami ni pun hah kalo sorang x ngacau bkn nama la...huhuhu..ader jer...tp mia sooo sweet nak selimutkan abg dia...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...sejuk hati tengok ank2 bersatu mcm tu..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, March 20, 2010

Saya Sayang Abang Sayang

Mia sangat closed dengan abang-abang dia
Kalau abang-abang stay rumah atuk
Mia kat rumah sure macam
orang tak tentu arah..
melilau-lilau mencari..
Dia paling rapat dengan Erfan
sebab Erfan rajin melayan dia
walaupun kadang-kadang tu
Erfan agak kasar & ganas dengan dia..
Gambar ni snap pagi tadi..
Masa ni Mia baru lepas mandi
Dia ambik selimut pink dia tu..
Selimutkan abang Erfan sambil
tepuk..tepuk manja..
sweet jer..

Muka puas hati je..sebabnye

berjaya kejutkan abang Erfan..
Erfan ngantuk lagi mujur mood baik

harap-harap mereka bertiga ni
akan terus sayang menyangi
antara satu sama lain
sampai bila-bila..
dan abang-abang Mia ni akan
sentiasa melindungi adik perempuan
mereka yang sorang ni..
(wah..touching la pulak sob..sob..sob..)

4 comments:

  1. Semoga bahagia dunia akhirat.

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  2. alahai...sweet sangat..selalunye si abang ni kuat buli adik die...tapi erfan tak....bagus camtu kak...senang...leh harap kalo nak tgk2 kan adik kalo kite kat dapur ke ape.....

    tgk ar tu..coollagi muke bile dah kene kaco ngan adik die...ni abg mithali nie heheeheheh

    ReplyDelete
  3. cam tuh la kak...kami ni pun hah kalo sorang x ngacau bkn nama la...huhuhu..ader jer...tp mia sooo sweet nak selimutkan abg dia...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...sejuk hati tengok ank2 bersatu mcm tu..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015